Solmar Tours wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

Solmar Tours wint Reisgraag Award 2018
Solmar Tours wint Reisgraag Award 2018
Reisorganisatie Solmar Tours uit Maarheeze heeft dit jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Spanje gewonnen. Uit alle reviews van 2017 kregen zij binnen deze categorie gemiddeld een 7,5. Met dit cijfer hebben zij deze publieksprijs mogen ontvangen. In 2014 ontving Solmar Tours ook al een Reisgraag Award.

Jan-Rikke Mulder (COO van Solmar Tours): "Wij zijn trots en blij verrast met het winnen van de Reisgraag Awards 2018! Wat zorgt ervoor dat de Solmar klant zo tevreden is? Onze inkopers bezoeken en beoordelen de ingekochte accommodaties persoonlijk. Dit zorgt ervoor dat de accommodaties van goede kwaliteit zijn. Op alle bestemmingen hebben wij eigen reisleiding. Daarnaast heeft ons zusterbedrijf een eigen wagenpark en zodoende rijden wij met bussen van maximaal 3 jaar oud. De busreis wordt extra comfortabel gemaakt doordat op elke bus een host(ess) en uitgebreide catering aanwezig is. De buschauffeurs kunnen wij rechtstreeks informeren, wat zorgt voor korte lijntjes en snelle communicatie. Een andere belangrijke eigenschap is dat wij beschikken over een eigen bustransferium in Maarheeze waar de klant prettig kan overstappen. Tot slot hechten wij veel waarde aan het reisadvies dat klanten ontvangen van ons callcenter. Een reisadvies waar de klant écht iets aan heeft."

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws

Artikelen