Solmar Tours wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Tl

Solmar Tours viert feest!
Solmar Tours viert feest!
Solmar Tours uit Maarheeze heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Spanje gewonnen. Uit alle 7.000 reviews die zijn binnengekomen in 2018 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 7 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Jan-Rikke Mulder (Solmar Tours):"Wij zijn ontzettend blij met het winnen van onze 3e Reisgraag Award in de categorie ‘Spanje’. Het winnen van deze award is een mooi gebaar naar alle collega’s die ieder op eigen wijze hun bijdrage hebben geleverd aan het tot stand laten komen van vele fantastische vakanties en tevreden klanten. Door middel van continue innovatie en het verreiken van interne kennis blijven wij onze dienstverlening verbeteren. De klant is altijd het uitgangspunt van onze beslissingen en staat dan ook van begin tot eind centraal. Niet alleen voorafgaand aan de vakantie staan we klaar voor de klant, maar ook tijdens de vakantie door middel van onze lokale reisleiding en na de vakantie. Met onze busvakanties naar Spanje en Kroatië zijn wij koploper op het gebied van innovatie met o.a. onze vloot First Class bussen en het entertainmentsysteem waarmee de klant onbeperkt films kan kijken, muziek luisteren, series kijken, bestemmingsinformatie raadplegen en de route live volgen. Wij veren met de vraag van de consument mee en bieden sinds een aantal jaar comfortabele vliegreizen aan naar Spanje. Dit jaar is dit product uitgebreid met de bestemming Mallorca. Wij zijn super trots en zullen ons dit jaar opnieuw inspannen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en hopelijk winnen we dan de Reisgraag Award weer. Het Solmar je vakantie zijn!"

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws

Artikelen