Sunweb annuleert alle vakanties met vertrek t/m 15 april

Geschreven op 15 maart 2020 door Vanessa

In Marokko zijn de grenzen gesloten
In Marokko zijn de grenzen gesloten
Ook reisorganisatie Sunweb heeft besloten om alle reizen te annuleren t/m 15 april 2020. Dit is een reactie op het snel verspreidende coronavirus en maatregelen die genomen worden op vakantiebestemmingen. Voor Turkije geldt dit zelfs t/m 17 april 2020. Voor alle vakanties met vertrek vanaf 16 april (en vanaf 18 april voor Turkije) blijft alles voorlopig ongewijzigd. Sunweb zal uiteraard de ontwikkelingen en de adviezen van de autoriteiten opvolgen.

Heb jij een reis geboekt bij Sunweb met vertrek t/m 15 april dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Alle betrokken klanten krijgen de exacte waarde als tegoed voor een volgende vakantie die kan worden opgenomen tussen 1 mei 2020 en 1 mei 2021 op een bestemming naar keuze en dit zowel voor vlieg- als wintersportvakanties.

Ben je nu op vakantie met Sunweb dan vlieg je vooralsnog gewoon terug zoals gepland stond. Tenzij de bestemmingen hun grenzen gaan sluiten zoals dit bijvoorbeeld momenteel het geval is in Marokko. In die gevallen wordt samen met de autoriteiten en airline-partners gekeken hoe je zo snel mogelijk terug naar Nederland kunt.

Nieuws

Artikelen