Sunweb biedt prijsgarantie voor een jaar

Geschreven op 8 mei 2020 door Gina

Zakynthos in Griekenland
Zakynthos in Griekenland
Sunweb biedt prijsgarantie voor al haar reizigers met een coronavoucher van de SGR gedurende een jaar. Met de prijsgarantie wilt de reisorganisatie haar klanten meer zekerheid bieden en zoveel mogelijk van de teleurstelling wegnemen. De maatregel geldt voor alle merken binnen de Sunweb Group.

Sunweb heeft bekend gemaakt een prijsgarantie te bieden aan al haar vakantiegangers met een SGR-voucher die binnen een jaar exact dezelfde reis willen boeken. Dit houdt in dat de reisorganisatie haar prijzen bevriest voor de geboekte reizen en de klant binnen het jaar voor dezelfde prijs diezelfde vakantie kan maken. Met deze garantie wilt Sunweb de onrust bij haar reizigers wegnemen en zekerheid bieden dat de klant alsnog dezelfde reis kan maken met hetzelfde prijskaartje. Klanten blijven hun eventuele vroegboekkortingen behouden en hoeven dus niet bij te betalen wanneer de vluchten of hotels straks duurder blijken. De nieuwe maatregel geldt voor alle merken binnen de Sunweb Group. In Nederland zijn dit: Sunweb, Eliza was here, Primavera en Gogo.

Wil jij liever naar een andere bestemming op vakantie? Ook dat is mogelijk bij Sunweb. Echter geldt hiervoor niet dezelfde prijsgarantie. De reisorganisatie geeft aan dat de reizigers vrij zijn om een vakantie naar een andere bestemming te boeken tegen een voordeligere of dezelfde prijs, maar in dit geval gelden de meest recente tarieven. Eventuele meerprijzen zijn dan voor de klant. De prijsgarantie van Sunweb geldt dus alleen wanneer de reiziger exact dezelfde reis wilt maken, alleen op een later tijdstip. 

Nieuws

Artikelen