Sunweb gaat samenwerken met Tomorrowland

Geschreven op 16 juni 2020 door Anique

Het knusse centrum van Durbuy
Het knusse centrum van Durbuy
Sunweb is een samenwerking aangegaan met festivalorganisator Tomorrowland. Het gaat om glamping vakanties, waarbij je luxueus kan kamperen in de Ardennen in België. Normaal organiseert Sunweb de wintereditie van Tomorrowland. Ook Adventure Valley Durbuy en La Petite Merveille werken samen mee aan het nieuwe concept.

De accommodaties zijn gelegen DreamVille, in het groene Durbuy. De camping is gelegen in een prachtig natuurgebied van 35 hectaren groot. Het is het voormalige golfterrein van Durbuy dat nu is omgetoverd tot Green Fields Durbuy. De camping is niet zomaar een camping. Je vindt er namelijk die unieke sfeer van DreamVille tijdens Tomorrowland. Verblijven doe je in een van de vele accommodaties, waarbij je kan kiezen uit diverse tenten, de Dreamlodge of de moderne Kokono. Ook hebben ze de Treehouse, waarbij je je in de wolken waant. 

Daarnaast is een ontbijt inclusief, wat wordt gemaakt door master chef-kok Wout Bru. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig en tevens is een Adventure Valley Pass inbegrepen. Er worden diverse outdoor activiteiten georganiseerd en ook is er voldoende entertainment aanwezig. 

 

 

Nieuws

Artikelen