‘The Memory Maker’ nieuw toestel van Sunweb en Transavia

Geschreven op 18 april 2019 door Vanessa

Vliegtuig van Sunweb en Transavia
Vliegtuig van Sunweb en Transavia

Afgelopen maandag werd de naam van het vliegtuig van Transavia bekend gemaakt die is omgevormd tot Sunweb toestel. Ook werd het nieuwe ontwerp onthuld, in de hangaar van Transavia. Hiermee is de jarenlange samenwerking tussen de twee bedrijven wederom op een prachtige manier bezegeld. Het toestel wordt deze zomer volledig ingezet voor vluchten van Sunweb en is daarom voorzien van een Sunweb uitstraling met bestickering en een nieuwe naam: ‘The Memory Maker’.

Via Facebook konden de volgers van Transavia en Sunweb de naam van het omgevormde vliegtuig bedenken. Ruim 3.800 deelnemers stuurden een naam in en vier deelnemers zijn samen met een introducé uitgenodigd voor de onthulling. De bedenker van de uiteindelijke naam, ‘The Memory Maker’, kreeg tijdens de onthulling de hoofdprijs uitgereikt: een vakantie naar Karpathos voor twee personen.

The Memory Maker vliegt deze hele zomer vanaf Schiphol naar de mooiste vakantiebestemmingen in Europa. De eerste vlucht met luchtnummer HV1041 vertrekt op 19 april naar Karpathos. De plek waar de bedenker van “The Memory Maker” van een heerlijke vakantie gaat genieten! Het toestel zal daarnaast naar meer zonnige bestemming vliegen, onder andere naar Kreta, Faro én Corfu.

Erik-Jan Gelink, commercieel directeur van Transavia, trapte de avond af met een toespraak over de prettige samenwerking tussen de Sunweb Group en Transavia. Erik-Jan Gelink: “Sunweb heeft net als Transavia de ambitie om continu te vernieuwen zodat we fantastische herinneringen kunnen creëren voor onze gezamenlijke klanten. De onthulling van de nieuwe bestickering en naam is een mooi moment om stil te staan bij de goede samenwerking en bevestigt dat we samen ondernemen én voor vernieuwing zorgen in de leisure reisbranche”.

Harm Groot, Director Flight Capacity bij Sunweb: “Dit is een samenwerking waar we trots op zijn. Transavia zien we als een innovatieve, ambitieuze partner die een fantastisch vliegproduct levert. En dit vliegproduct draagt al jaren bij aan het creëren van unieke vakantieherinneringen voor heel veel Sunweb-klanten.”

Nieuws

Artikelen