Op een virtuele vakantie met Sunweb

Geschreven op 8 mei 2020 door Gina

Een virtuele reis naar Turkije
Een virtuele reis naar Turkije
Wil jij genieten van een minuutje zon, zee, strand en cultuur? Sunweb brengt jou elke maand naar een nieuwe bestemming, waarbij je eventjes kan doen alsof je lekker op vakantie bent. Van ontspannen in de hamam in Turkije tot het ontdekken van het prachtige koraal tijdens een duiktrip naar Egypte. Zo hoopt Sunweb jou tot de tijd dat reizen weer mogelijk wordt toch nog dat vakantiegevoel te bezorgen.

Wil jij het ultieme vakantiegevoel thuis nabootsen? Of een heerlijk relax-momentje voor jezelf? In de maandelijkse nieuwsbrief van Sunweb neemt de organisatie alle reizigers een minuutje mee op vakantie. Tijdens deze minuut geniet je van de zon, zee, strand en cultuur van diverse bestemming. Vorige maand was het een minuutje genieten van het prachtige Egypte. Deze maand is het een virtuele reis naar het mooie Turkije. Naast de virtuele reizen geeft Sunweb ook nog andere tips om het vakantiegevoel in huis te halen. Van tips voor zomerse vakantierecepten van cocktails, snacks en maaltijden tot het maken van je eigen spa.

Benieuwd naar de virtuele reizen en andere tips? Deze zijn terug te vinden op de website en het Youtube kanaal van Sunweb of schrijf je in op de nieuwsbrief van Sunweb en blijf op de hoogte.

Nieuws

Artikelen