Escape rooms bij Cook`s Club Hersonissos

Geschreven op 20 juli 2018 door Vanessa

Cook`s Club Hersonissos
Cook`s Club Hersonissos
Cook`s Club Hersonissos in de bekende badplaats Chersonissos op Kreta is de eerste Cook`s Club van Thomas Cook en Neckermann en werd onlangs geopend. Afgelopen winter zijn alle appartementen gerenoveerd en is er een nieuw restaurant geopend: Cook's Club Cantina. Met het nieuwe merk wil de reisorganisatie zich vooral richten op de millennials, met als doel ook de jongere doelgroep warm te maken voor pakketreizen.

Het hotel is helemaal ingericht op de wensen en eisen die belangrijk zijn voor de nieuwe generatie reizigers: geweldig design, eenvoudige kamers met heerlijk eten, uitstekende drankjes en soundtracks van dj's die het zwembad overdag tot na zonsondergang omringen. Als je voor de afwisseling even niet aan het zwembad wilt liggen kun je naar de playzone van Cook's Club waar je o.a. de keuze hebt uit 3 escape rooms. Iedere kamer heeft zijn eigen thema: het Scary-movie thema waardoor het een ‘funny-scary room’ wordt genoemd. De ‘Count Down room’ gaat over een kamer waarin de spelers een bom moeten ontmantelen en in ‘The Box’ moeten er verschillende raadsels en codes binnen de tijd opgelost en gekraakt worden.

Sluit de dag af met een cocktail van de Berlijnse barkeeper David Wiedemann. Nip van je cocktail met vers fruit, vakkundig gemixt met diverse alcoholische dranken en mooi gegarneerd met verse kruiden; het ideale medicijn tegen alledaagse stress. De optredens van diverse dj's zorgen voor de zo ongedwongen en ontspannen Cook's Club sfeer. Vanaf zomer 2018 is Cook's Club Hersonissos Crete (voorheen bekend als Michalis of smartline Mama Lemon) alleen nog toegankelijk voor gasten van 16 jaar en ouder.

Nieuws