Vanaf Groningen Airport naar Ibiza met Thomas Cook

Geschreven op 27 februari 2018 door Gina

Naar Ibiza vanaf Groningen
Naar Ibiza vanaf Groningen
Vanaf hun eigen regionale luchthaven krijgen de vakantiegangers uit het noorden nu de kans Ibiza te ontdekken voor alle drukte in het hoogseizoen. Thomas Cook en Neckermann Reizen gaan in het voorseizoen vluchten aanbieden naar Ibiza vanaf Groningen Airport. Voor de noordelijke feestgangers is dit de kans om de opening van het clubseizoen mee te maken, waar Ibiza samen met haar bruisende nachtleven bekend om staat. Daarnaast is het eiland in het voorseizoen ook geschikt voor rustzoekers, wandelaars en gezinnen. Ibiza is in die maanden op z'n groenst, alles staat in bloei en er zijn milde temperaturen. Naast de mooie stranden en baaitjes zijn er voldoende waterparken, kartbanen en mega-speeltuinen. Een echte trekpleister is Ibiza stad met haar gezellige restaurantjes en talrijke winkeltjes.

In april, mei en juni zullen er elke zaterdag vluchten vanaf Groningen naar Ibiza vertrekken. Thomas Cook en Neckermann bieden rechtstreekse vluchten aan die uitgevoerd worden door Nordica, de nationale luchtvaartmaatschappij van Estland. Vliegen vanaf het kleinschalige Groningen zal voor vele een ideale manier zijn om de vakantie te beginnen. Mede door het gemakkelijke inchecken en het goedkoop parkeren in de buurt van de luchthaven. De vluchten zijn te boeken via het reisbureau onder het merk Thomas Cook en online bij Neckermann Reizen. Wanneer blijkt dat de vluchten succesvol zijn, zal Thomas Cook verder uitbreiden met vluchten in het hoogseizoen.

Reactie van Groningen Airport

Volgens Marco van de Kreeke, directeur van Groningen Airport, dromen de noordelingen al jaren van de bestemming Ibiza. Ze zijn dus erg blij met deze uitbreiding van Thomas Cook en Neckermann en verwachten een groot animo voor de reizen naar Ibiza in het voorseizoen.

Nieuws