Nieuw 'Adults Only' Sunprime-hotel op Kos voor Thomas Cook

Geschreven op 1 maart 2018 door Gina

Opening nieuw 'Adults Only' Sunprime-hotel op Kos
Opening nieuw 'Adults Only' Sunprime-hotel op Kos
In juni openen Thomas Cook en Neckermann Reizen een nieuw 'Adults Only' hotel binnen haar Sunprime hotelketen. Het Sunprime Pearl Beach hotel wordt geopend op een rustige locatie in Marmari op het Griekse eiland Kos. Het hotel is ontworpen door Vana Pernari, die eerder het bekroonde Casa Cook Rhodos tekende. Volgens de directeur van Thomas Cook en Neckermann Reizen markeert de opening van dit hotel een verschuiving in de aantrekkingskracht van Kos naar welgestelde reizigers. Op een nieuwe manier kan worden genoten van het bijzondere eiland.

Sunprime Pearl Beach Hotel

Alle 96 kamers hebben een elegant design en bevinden zich in een rustige omgeving, in de schaduw van olijf- en palmbomen. Een groot deel van de kamers beschikken over een privézwembad of een gedeelde 'swim up pool'. Je kunt er verblijven op basis van all inclusive, maar het hotel biedt ook andere verblijfsformules aan. Het luxe 'Adults Only' hotel beschikt over vele faciliteiten zoals een fitnessruimte met diverse apparaten, een spa met een breed aanbod aan schoonheidsbehandelingen en verwentherapieën en een uitgebreid activiteitenprogramma. De hotelgasten die een keer wat anders willen dan hun privézwembad, kunnen het zandstrand bij het hotel verkennen. Op het strand zijn privéligbedden aanwezig en zijn er diverse activiteiten te doen, waaronder windsurfen. Verder ligt het strand op een steenworp afstand van verschillende traditionele Griekse taveernes. 

17 4-sterrenhotels

Het nieuwste Sunprime hotel is een waardevolle toevoeging aan de collectie van 17 viersterrenhotels. Sunprime Hotels is een van de zeven eigen hotelmerken van Thomas Cook en Neckermann Reizen. De 17 hotels zijn voornamelijk in het Middellandse Zee gebied gevestigd en enkele daarbuiten. Naast koppels en vriendengroepen trekken de hotels ook internationaal publiek aan. Alle hotels hebben een elegant ontwerp en bieden de perfecte omgeving om te genieten aan het strand. 

Nieuws