Nieuwe hotels Cook's Club en Casa Cook in El Gouna

Geschreven op 25 juni 2019 door Femke

Casa Cook, El Gouna
Casa Cook, El Gouna
Thomas Cook opent dit jaar een Cook's Club en Casa Cook in het Egyptische El Gouna. De Cook's Club wordt in augustus geopend en is de zesde Cook's Club die dit jaar geopend wordt. In oktober wordt de Casa Cook geopend, het vijfde hotel van de keten. Andere Casa Cook-hotels bevinden zich al in Griekenland en Spanje. De twee hotels uit het eigen portfolio van Thomas Cook zijn een mooie aanvulling op het vakantieaanbod, vertelt Will Waggott (Chef Touroperating). "De nieuwe Cook's Club en Casa Cook zijn aantrekkelijk voor golfers en watersportliefhebbers, evenals voor degenen die op zoek zijn naar zon in de winter". 

Cook's Club El Gouna

Cook's Club El Gouna richt zich met een modern design, goed eten en drinken en een dj bij het zwembad op een nieuwe generatie reizigers. Het hotel telt 144 kamers, gebouwd langs een zoutwaterlagune. De ligging op een steenworp afstand van het centrum en op korte loopafstand van het strand is ideaal. Centraal staat de Cantina waar gerechten van over de hele wereld verkrijgbaar zijn, van Aziatische tot veganistische gerechten en lokale specialiteiten. Bij de zwembadbar Captain Cook worden overdag hapjes en een scala aan cocktails verkocht.

Casa Cook El Gouna

Casa Cook El Gouna gaat zich richten op gezinnen en is daarmee het tweede hotel van de Casa Cook-keten voor deze doelgroep. Het nieuwe hotel heeft 100 kamers in Arabische stijl en is gelegen tussen de woestijnduinen. De Beach Club van het hotel heeft een bar en restaurant en is de hele dag open. Vanuit dit hotel heb je een panoramisch uitzicht op de lagune en de Rode Zee. Hier kun je dagen lang doorbrengen aan het zwembad, genieten van de spa en archeologische schatten in de omgeving ontdekken.

Nieuws