Thomas Cook annuleert tot 30 juni reizen naar Sharm el Sheikh

Geschreven op 11 maart 2014 door Laura

Als gevolg van het negatieve reisadvies van Buitenlandse Zaken voor bepaalde delen van Egypte annuleert reisorganisatie Thomas Cook alle reizen naar Sharm el Sheikh nog tot 30 juni. Dit om de veiligheid van de klanten van Thomas Cook te waarborgen.

Eerder annuleerde Thomas Cook de reizen al tot en met 15 maart. Er is voor gekozen om te annuleren tot 30 juni omdat het vakantiegevoel en de veiligheid van de klanten centraal staat. Wanneer de klanten pas een week van tevoren horen of de reis doorgaat of niet, kan hun vakantiegevoel aangetast worden. Die onzekerheid wordt nu weggenomen door de reizen naar Sharm el Seikh tot 30 juni te annuleren.

Er wordt wel aangegeven dat als het reisadvies eerder versoepeld wordt, Thomas Cook hiernaar zal kijken en eventueel de reizen naar Sharm el Sheikh vervroegd weer zal opstarten. Door de annulering moeten nu honderden reizigers van de reisorganisatie op zoek naar een alternatief. Thomas Cook zal hen hier zo veel mogelijk in ondersteunen. Het is ook mogelijk voor klanten om de reis te annuleren en geld terug te krijgen.

Nieuws