Thomas Cook gaat samenwerking met Expedia aan

Geschreven op 15 september 2017 door Paula

Zonsondergang
Zonsondergang
Thomas Cook en Expedia zijn een meerjarige samenwerking aangegaan. Ze bieden vanaf nu bij elkaar op de website verschillende reizen aan.

Thomas Cook biedt veelal hotels aan van hun eigen merk en van speciale partnerhotels. Dit assortiment zal nu op de site van Expedia aangeboden worden, zodat het bereik wordt vergroot. Expedia zal citytrips en autovakanties aanbieden op de website van Thomas Cook. Zo kan Thomas Cook hun focus houden op het kernaanbod, zonvakanties. Ook krijgen ze hierdoor toegang tot meer dan 60.000 hotels over de hele wereld. Klanten hebben hierdoor meer keus in aanbod.

Expedia is een van de grootste online reisbureaus ter wereld. Zij bieden vluchten aan van meer dan 400 luchtvaartmaatschappijen en klanten kunnen kiezen uit ruim 365.000 hotels en meer dan 250.000 vakantiehuizen. Expedia bestaat al ruim 20 jaar en het hoofdkantoor van Nederland is gevestigd in Amsterdam.

Thomas Cook is een reisorganisatie die georganiseerde reizen aanbiedt. Ze bieden verschillende type reizen aan, maar het kernaanbod is zonvakanties. Thomas Cook bestaat 175 jaar en het hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp.

Nieuws