Thomas Cook opent zeven nieuwe hotels

Geschreven op 9 april 2019 door Femke

Cook's Club Palma Beach
Cook's Club Palma Beach
De komende maanden opent Thomas Cook nieuwe hotels uit het eigen portfolio Hotels & Resorts. Het gaat om zeven nieuwe hotels van de labels Cook's Club, Sentido en SunConnect. 

Cook's Club hotels

In april openen drie hotels van Cook's Club hun deuren: Alanya, Palma Beach en Tigaki Kos. Cook's Club Alanya is een ideaal hotel om het stadsleven van Alanya te combineren met de relaxte strandsfeer van Turkije. Het hotel ligt aan een heerlijk strand, Kleopatra Beach. Het tweede hotel, Palma Beach, is gelegen in Playa de Palma op Mallorca. Hier zijn veel mogelijkheden voor wateractiviteiten. Om het rijtje compleet te maken: Cook's Club Tigaki Kos is gelegen aan een wit zandstrand op het Griekse eiland.

Sentido hotels

Van de keten Sentido worden ook twee nieuwe hotels geopend. De eerste is Mar Blau op Mallorca. Dit hotel heeft een perfecte ligging, op 500 meter van het strand bij Cala Millor. Het hotel biedt studio's en appartementen, wat het een ideale accommodatie maakt voor vakantiegangers die meer ruimte en flexibiliteit willen. In Italië opent ook een nieuw Sentido Hotel, namelijk Toscana Charme. Het hotel ligt aan een zes kilometer lang zandstrand en is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Pisa, Viareggio, Florence en Siena.

SunConnect hotels

Sinds vorige maand is het SunConnect hotel Delfino Beach in Tunesië geopend. Een hotel in Moorse stijl nabij Hammamet, Nabeul en Sidi Bou Said. SunConnect richt zich speciaal op families. Deze maand wordt ook op Fuerteventura een nieuw hotel van deze keten geopend. Dit hotel telt vier zwembaden en kan het best omschreven worden als een 'hip familiehotel'.

Nieuws