Thomas Cook richt zich op Griekenland

Geschreven op 21 juni 2018 door Gina

Chersonissos op Kreta
Chersonissos op Kreta
Afgelopen jaar heeft Thomas Cook vier nieuwe Griekse bestemming en meer dan 34 nieuwe routes naar Griekenland toegevoegd aan het aanbod. Griekenland is de afgelopen twee jaar sterk gegroeid als vakantiebestemming van de reisorganisatie. De nieuwe bestemmingen en routes zorgen ervoor dat Griekenland nu de op één na grootste bestemming is van de Thomas Cook Groep én dat Thomas Cook de grootste reisorganisatie naar Griekenland is.

Nieuwe bestemmingen

De nieuwe bestemmingen die aan de portfolio van Thomas Cook zijn toegevoegd, zijn onder andere een ruim aantal prachtige eilanden en Noord-Griekenland. Daarnaast is er de lancering van de twee nieuwe hotelconcepten geweest: Casa Cook en Cook's Club. Thomas Cook verwacht dat de eigen hotelportfolio in Griekenland nog meer gaat groeien door samenwerkingen met hotelpartners in Griekenland. Thomas Cook is reeds op zoek naar nieuwe overnames om hotels op A-locaties te kunnen renoveren en lanceren als een van de acht hotelmerken van de reisorganisatie. Momenteel heeft de Thomas Cook Groep al een sterke merkportfolio, met maar liefst 47 eigen merkhotels in Griekenland. Dit zijn er beduidend meer dan op andere vakantiebestemmingen. Met de opening van de allereerste Cook's Club in Chersonissos begint Thomas Cook aan haar doel vijf tot tien Cook's Clubs te openen in de zomer van 2019.

Investeren in een aantrekkelijke bestemming

Griekenland is een aantrekkelijke bestemming en opkomend in wereldwijde reistrends. Het is een uitstekende bestemming voor unieke en authentieke ervaringen in de Middellandse Zee en Europa. Thomas Cook is een belangrijke partner in de ontwikkeling van het toerisme in het land. En de Thomas Cook Groep heeft nog meer plannen voor Griekenland. De reisorganisatie investeert een bedrag van €150 miljoen in de bestemming. Daarbij voeren ze een duurzaamheidsbeleid en zorgen ze voor meer werkgelegenheid voor de lokale bevolking.

Nieuws