Winterzon in Gambia bij Thomas Cook

Geschreven op 28 juni 2018 door Roos

Winterzon Gambia nieuw bij Thomas Cook
Winterzon Gambia nieuw bij Thomas Cook
Reisorganisatie Thomas Cook heeft bekend gemaakt Gambia als nieuwe winterzonbestemming te gaan aanbieden voor de komende winter 2018/2019. Er wordt gevlogen vanaf de bekende luchthaven Amsterdam Schiphol, maar ook vanaf Maastricht Aachen Airport. Dit maakt het ook aantrekkelijk voor reizigers uit die omgeving.

Gambia

Gambia is een heel aantrekkelijke bestemming om in de winter heerlijk te genieten van zon, zee en strand. Naast de mooie stranden en het fijne klimaat, heeft het land indrukwekkende natuur en een interessante cultuur. De mensen zijn er erg vriendelijk en ook op culinair gebied heeft Gambia veel te bieden. 

Aanbod Thomas Cook

Op 1 december opent Cook's Club Gambia, een 3-sterrenhotel van Thomas Cook vlak bij Kololi. Het ligt aan het strand en bezit twee zwembaden en een levendig restaurant. Er hangt hier een ontspannen sfeer en er is veel aandacht besteed aan design. Naast deze Cook's Club is er nog een 4-sterrenhotel in het aanbod: Sunprime Tamala Beach. Dit is een splinternieuw Adults Only hotel aan het strand van Kotu. Dit luxe hotel beschikt onder andere over een wellnesscentrum, fitnesszaal en swim-upkamers.

Sunprime Tamala Beach
Sunprime Tamala Beach

Nieuws