Ook Travelbird is nu ANVR-lid

Geschreven op 31 oktober 2016 door Vanessa

Logo ANVR
Logo ANVR
Vanaf 1 november is reisorganisatie TravelBird formeel en volwaardig lid van de ANVR. Door dit lidmaatschap opent de ANVR de deur naar moderne online reisaanbieders. Beide partijen vinden het ANVR-lidmaatschap een wenselijke en belangrijke stap. TravelBird was al aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Frank Oostdam, voorzitter/directeur ANVR is oprecht verheugd dat een online reisbureau als TravelBird volwaardig lid is geworden van de ANVR. "TravelBird heeft onmiskenbaar de afgelopen periode nieuwe impulsen gegeven aan de reissector en het is dus goed en logisch dat ook een jonge, nieuwe en ambitieuze reisorganisatie als TravelBird lid wordt van de ANVR. Daar profiteert TravelBird van en daar profiteert nadrukkelijk ook de ANVR van. De ANVR wil de vertegenwoordiger zijn van de reissector in de breedste zin van het woord. Het lidmaatschap van TravelBird is daarvan een hele mooie en actuele bevestiging."

Symen Jansma, CEO TravelBird: “Als vooroplopende en vernieuwende online speler, is het vertrouwen van onze reizigers het allerbelangrijkste. Dit lidmaatschap van de ANVR bevestigd dat. Want het is een belangrijk keurmerk voor onze reizigers. Die kunnen er nu op vertrouwen dat we ons als TravelBird houden aan de regels die door de ANVR aan haar leden worden gesteld. We zijn daarom echt trots op dit lidmaatschap en zien uit naar een mooie samenwerking!”

Reisbrancheorganisatie ANVR, een officieel keurmerk, vertegenwoordigt zo’n 275 touroperators en 1.100 (zaken)reisagenten. Daarnaast zijn ca. 100 reisbranche gerelateerde business partners, als ICT-bedrijven, airlines, toeristisch onderwijs, verkeersbureaus, etc. aangesloten bij de ANVR. De ANVR neemt, door de bundeling van krachten van deze aangesloten leden om de gemeenschappelijke sociaal-economische belangen te behartigen, nationaal en internationaal een toonaangevende plaats in als vertegenwoordiger van de reisbranche.

Nieuws