World Ticket Center beste reisorganisatie 2013

Geschreven op 30 januari 2013 door Vanessa

NIJMEGEN - World Ticket Center is door onze bezoekers verkozen tot de beste reisorganisatie van 2013. In 2012 zijn er 13 ervaringen ingevuld en dit heeft geleid tot het eindcijfer 7,8. Hiermee heeft World Ticket Center het hoogste cijfer gekregen in de categorie 'Vliegtickets' en mag zichzelf het hele jaar de beste noemen.

Awards

Om een award te winnen moesten er in 2012 minimaal 3 ervaringen zijn ingevuld en het gemiddelde cijfer moest uiteraard voldoende zijn. Wij vinden het namelijk belangrijker dat de award wordt uitgereikt aan degene met de beste waardering en niet degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart.

World Ticket Center

Met meer dan 25 jaar ervaring weet World Ticket Center je een van grootste assortimenten vliegtickets tegen de laagste prijzen aan te bieden. De onafhankelijke werkwijze die ze hanteren stelt ze in staat om scherp in te kopen. World Ticket Center kan je verder ook helpen met je hotel, autohuur en nog meer.

Nieuws