Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Ibiza nieuwe winterbestemming Corendon

Geschreven op 13 juni 2016 door Danique

Ibiza strand
Ibiza strand
Corendon laat weten dat zij ook komend winterseizoen reizen naar Ibiza gaat aanbieden. Naast het eigen luxe viersterrenhotel van Corendon, Marble Stella Maris, zijn er ook nog een aantal andere accommodaties rondom Ibiza-Stad die deze winterperiode in het aanbod staan.

Winterperiode

Nadat Corendon bekendmaakte Ibiza aan het aanbod toe te voegen, laten ze nu weten dat ze ook komende winter reizen naar het Spaanse eiland gaan aanbieden. De reisorganisatie gaat in de winterperiode iedere donderdag en zondag vluchten aanbieden met Transavia. Ook biedt Corendon een speciaal winterprogramma aan, met drie excursies. Naast een aantal andere accommodaties is ook het gerenoveerde all inclusive ressort van Corendon komende winter open.

Marble Stella Maris

Afgelopen weekend hebben 100 proefslapers het nieuwe resort van Corendon getest. Ook de restaurants en faciliteiten werden hier in meegenomen. Het hotel is in 1970 gebouwd als eerste resort op Ibiza. “We zijn er trots op dat we een prachtig All Inclusive resort aan ons portfolio kunnen toevoegen. Op Ibiza nog wel; een van de meest gewilde vakantiebestemmingen op dit moment. Jarenlang zijn we bestookt door klanten met de vraag wanneer Corendon vakanties naar Ibiza zou gaan aanbieden. Uiteraard luisteren we naar onze klanten. Het probleem was dat we geen geschikte accommodaties konden vinden. Daarom hebben we nu ons eigen hotel gekocht. Dat kunnen we helemaal naar onze eigen wensen inrichten, onder andere met het Personal All Inclusive concept. Hiermee ben je in het Marble Stella Maris hotel verzekerd van de beste prijs/kwaliteitverhouding”, aldus Atilay Uslu, CEO Corendon.