Neckermann reizen

Url: https://www.neckermann.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: strandvakantie

Logo van Neckermann reizen

Laatste update 24-9-2019: Thomas Cook Nederland heeft bij SGR een melding van financieel onvermogen gedaan. Dit betekent dat de geboekte reizen niet door zullen gaan. Geboekte reizen vallen onder de SGR regeling.

Heeft u een reis direct bij Thomas Cook / Neckermann geboekt? We helpen u graag om een alternatieve reis te vinden.


Dressuurruiter Josef Neckermann richtte in 1950 in Frankfurt zijn postorderbedrijf op. Na 13 jaar werd het bedrijf uitgebreid toen er begonnen werd met het verkopen van georganiseerde en betaalbare vliegvakanties. Deze 'Reisbrochure' werd een succes en op 1 november 1970 werd Neckermann Vliegreizen Nederland opgericht. Dit was de eerste buitenlandse dochteronderneming van het bedrijf.

Inmiddels maakt Neckermann Reizen onderdeel uit van de internationale Thomas Cook Group plc. Dit is een van de grootste reisorganisaties in de wereld met een gevestigd hoofdkantoor in Londen, Engeland.

Neckermann reizen biedt nog steeds georganiseerde en betaalbare vakanties aan. Dit zijn voornamelijk zonnige bestemmingen die rond de Middellandse Zee liggen. Maar de reisorganisatie heeft ook vakanties naar het Verre Oosten, de Caribbean, Afrika, autovakanties, kampeervakanties, wintersportvakanties en stedentrips. De focus hierbij ligt op 'eigen' merken zoals SENTIDO, SunConnect, Sunprime, Smartline en Casa Cook. Daarnaast biedt Neckermann reizen ook thema vakanties aan. Je kunt kiezen uit: duurzaam Neckermann, Lollo en Bernie, all inclusive, winterzon, goedkope vakantie, last minute, adults only, duikvakanties, gezinsvakantie, waterpret en groepsreis.

Neckermann Reizen is een organisatie die inspeelt op de behoeften en wensen van haar reizigers. Ze veranderen namelijk het hele jaar door het aanbod van reizen. Daarnaast is de reisorganisatie 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via e-mail, social media en de chatfunctie.

op 13 september 2019 bestemming: Griekenland / Platanes, reisperiode: september 2019

We zaten op marinos beach een prachtige locatie, alleen we kregen een appartement aangeboden met uitzicht op een muur. Ik wordt daar niet vrolijk van en we hebben om een andere kamer gevraagd. Toen kregen we andere kamer met een uitzicht met een bijbetaling van Ä160,00.
Ik vind dat Neckermann dit kenbaar moet maken dat alle 1 kamer appartementen superior hebben dit uitzicht. ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 8 september 2019 bestemming: Spanje / El Rompido, reisperiode: augustus 2019

Fantastisch hotel,shuttle goed geregeld,alles was top! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2019 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: augustus 2019

Belachelijk!
Ik raad iedereen af te reizen via neckermann, mijn vriendin en ik waren ziek geworden op vakantie, vriendin aan het infuus.
Vervolgens gebeld naar Neckermann voor hulp, er werd niks gedaan! Kortaf gereageerd en geen hulp aangeboden.
Het kwam er op neer dat je het zelf uit mag zoeken als je echt ziek bent en niks meer kunt.
Ook reageren ze pas belachelijk laat.
Als er echt iets ergs aan de hand is ben je te laat.
Tomas Cook zou zich schamen voor jullie! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 13 augustus 2019 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: augustus 2019

Verschrikkelijk. Alles gewoon. Reizen met justusair. Geen tui. Mag moesten 60 euro bijbetalen omdat je voor 2 weken maar 15 kilo per koffer mag hebben. Hadden 4 kilo te zwaar op 4 koffers en 15 euro per kilo bij betalen. De dag van te voren stond nergens wanneer we opgehaald zouden worden naar vliegveld. Je moet online inchecken van te voren anders wťťr 5 euro per persoon bij betalen. Dus dŠt moesten we ůůk nog. 2 woorden: N””IT MEER!!!
Gingen al zoveel jaren met fti Z”VEEL BETER ... neckermann dus geen aanrader!!! En se vliegtuigen zijn ook 3x niks. Je zit kreupel 🤬😡 ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 12 augustus 2019 bestemming: Spanje / Playa Blanca, reisperiode: augustus 2019

2 appartementen gehuurd met een verbindingsdeur met ons samengestelde gezin. Op Resort Relaxia Lanzasur hebben we ons boven verwachting goed vermaakt. Indrukwekkende tour gemaakt over het eiland ! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 1 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Kos Roseland hotel, reisperiode: augustus 2019

Online booking en telefonisch contact met Neckerman uitstekend. Alleen was het hotel niet zo goed. Kleine kamers onbehulpzame receptie. Geen enkele uitleg over diner tijden, WiFi code etc. We werden niet naar de kamer gebracht maar met een handgebaar er naar toe gezwaaid. Toeristen tax en airco kunnen alleen cash afgerekend worden, en er is geen atm in de buurt. De kamer zat echt bomvol met muggen. Maar we zitten nu heerlijk op een terras, dus het komt vast goed!! ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 28 juli 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: juli 2019

Prima hotel, zeer netjes, lekker en gevarieerd eten, prima service, genoten van moment 1 tot volledig op het eind ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 17 juli 2019 bestemming: Oostenrijk / Bad Hofgastein, reisperiode: september 2019

Afgelopen week hotel geboekt bij Neckermann in Bad Hofgastein. Vandaag blijkt de prijs 67 euro goedkoper te zijn bij Booking.com. Neckermann gebeld hiervoor, maar na ruim 30 minuten gewacht te hebben voordat er iemand aan de de lijn kwam, de reactie van Neckerman : had u maar beter op internet moeten vergelijken, dikke pech voor u. Van een coulance regeling geen sprake en de bedenktijd van 5 dagen was helaas met 1 dag overschreden. Kon wel annuleren maar dat koste net zoveel als het prijsverschil met Booking.com. Een laagste prijsgarantie bleek niet te bestaan.

Nooit meer met Neckermann.😡 ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 9 juli 2019 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: juli 2019

Boek of bestel NOOIT iets bij Neckermann, als er iets foutgaat wordt het niet of uiterst moeizaam opgelost. Ik ga met meer stress terug als dat ik gekomen ben. Daar kijk je dan naar uit als je een keer weg wil voor ontspanning.. Het lijkt er op dat het de mensen van hun ter plaatse allemaal niets interesseert of je problemen worden opgelost. Helemaal geen vakantiegevoel gehad. Nog nooit zo graag weer naar huis gewild. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 4 juli 2019 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: juni 2019

Prima reis. Niks op aan te merken. Vlucht met TUI was eveneens prima. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen