Schrijf een ervaring over Neckermann reizen en maak kans op mooie prijzen!

Neckermann reizen

Url: https://www.neckermann.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: strandvakantie

Logo van Neckermann reizen

Reisorganisatie Neckermann is van oorsprong een Duitse reisorganisatie en is ooit begonnen als een postorderbedrijf. Als snel breidde het bedrijf zich uit en werd Neckermann ook aanbieder van betaalbare en georganiseerde vliegvakanties. In 1970 werd Neckermann Nederland opgericht als een dochteronderneming van Neckermann Duitsland. In het begin verkocht de reisorganisatie de reizen nog vanuit eigen reisbureaus, maar al snel werd Neckermann een reisorganisatie en werden de vliegvakanties via andere reisbureaus verkocht. De goed betaalbare vliegvakanties leken steeds populairder te worden, waardoor de reisorganisatie bleef groeien. In 1979 breidde de reisorganisatie verder uit naar België. Inmiddels is Neckermann in Nederland marktleider op het gebied van vliegreizen en maakt het deel uit van Thomas Cook Nederland B.V. Thomas Cook is een van de grootste reisorganisaties ter wereld.

Neckermann is gespecialiseerd in het samenstellen van vliegvakanties naar zonnige bestemmingen. Deze bestemmingen bestaan onder andere uit landen rondom de Middellandse Zee, het Verre Oosten, Afrika en Caraïben. Ook wintersportvakanties, autovakanties, kampeervakanties en stedentrips binnen Europa behoren tot het reisaanbod. De reizen worden via reisbureaus verkocht die aangesloten zijn bij de ANVR.

Naast samengestelde reizen boeken is het ook mogelijk om zelf een vakantiepakket samen te stellen. Deze flexreis stel je met het team van Neckermann samen, zodat de reis geheel aangepast is op jouw wensen wat betreft vluchten, vluchtmaatschappijen en accommodaties. Het samenstellen van een eigen flexreis is mogelijk naar verschillende bestemmingen.

Het aanbod van deze reisorganisatie wisselt regelmatig. De reisorganisatie speelt in op de wensen van de klant en verschillende trends, waardoor continu nieuwe bestemmingen en reizen ontstaan. Vooral de vliegreizen van Neckermann zijn erg populair, maar ook wat betreft stedentrips, last-minutes en all-inclusive vakanties kun je goed bij deze reisorganisatie terecht. Alle vakanties bij Neckermann zijn nog altijd gericht op hetzelfde principe als waar het ooit mee begonnen is: een betaalbare en georganiseerde zonvakantie.

op 11 februari 2019 bestemming: Cuba / Varadero, reisperiode: maart 2019

Ik kreeg een mail van Carola, als er een probleem was werd het opgelost, althans dat vertelde zij mij, Reis geboekt naar Cuba en ik verzocht om toezending Visa-Cuba is niet mogelijk moest ik afhalen ( opsturen niet mogelijk ) alleen op Schiphol, ik vlieg vanaf Düsseldorf en ik woon aan de Duitse grens. Als dit de service is van Neckermann begint het goed...…….. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 5 februari 2019 bestemming: , reisperiode: januari 2019

BIJ AANKOMST GEEN TRANSFER. BLIJKBAAR VERKEERD GEBOEKT
Op het vliegveld werd dit geregeld a 40 euro pp (!) WEL RETOUR.
Ok wij zijn daarna goed aangekomen met de bus.
( een taxi kost overigens 11 euro !!) Neckermann dus 40 euro.
Omdat we ook weer weg wilden gaan met de bus keken we in het boek maar geen retour dus met de wereldwijde 24/7 hulpdienst gebeld.
Dat duurt wel even voordat je die aan de lijn hebt en dan zegt die Belgische dame doodleuk dat ze niks kan doen (^$#%#^)
Weer iets anders geprobeeerd maar ook dat lukte niet.
Tenslotte was er een dame van Barcello bij de receptie de even een telefoontje heeft gedaan en 3 minuten later was alles geregeld.
Maar volgende keer geen Neckermann en wel een taxi veel goedkoper.
Dat geldt dus ook voor de z.g. toeristische tripjes.
Gewoon in de stad boeken dat scheelt de helft en je ziet het zelfde. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 28 januari 2019 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: januari 2019

2 dagen voor vertrek reis van week geboekt, communicatie via email in eerste instantie. Nabellen en chatgesprek bij klantenservice (lange wachttijd aan telefoon) waar in eerste instantie geen correcte info werd gegeven ivm paspoortgegevns en verkrijgen reisbescheiden. Dit werd in een 2e belronde rechtgezet en via email alles doorgestuurd. Visum vooraf betaald en idem transfer zodat bij aankomst in Egypte we niet in de lange rijen hoefden te wachten maar onze visa direct konden afhandelen bij lokale partner Bright Sky Travel......Nergens te bekennen deze Bright Sky Travel. Anderen, ook via Neckermann geboekt liepen tegen hetzelfde aan. Dus toch in de chaos voor de visa gestort met de uitgeprinte voucher voor het visum. Buiten voor de transfer was het eveneens zoeken naar Sky Bright Travelvertegenwoordiger....helaas nergens iets te bekennen, ook geen bord. Uiteindelijk wel een Thomas Cook bord gespot en daar gaan vragen..daar bleek onze naam op een lijst bij iemand daar voor te komen! Terugweg transfer keurig op tijd opgehaald een dag van tevoren een brief met ophaaltijd in hotelkamer ontvangen (bij de Duitse gasten van hotel die ook via Duitse Neckermann reisden was dit al een aantal dagen vooraf op prikbord in hal bekend), begeleider van de bus was van Skymax.. niet Sky Bright Travel dus. Al met al was de aanloop naar vertrek van de reis én de aankomst chaotisch en best vervelend jammer jammer. Het verblijf (geen reisleiding van Neckermann in hotel Albatros Palace overigens) was helemaal fijn en dik in orde. Terugreis ook prima. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen