Schrijf een ervaring over Neckermann reizen en maak kans op mooie prijzen!

Neckermann reizen

Url: https://www.neckermann.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: strandvakantie

Logo van Neckermann reizen

Reisorganisatie Neckermann is van oorsprong een Duitse reisorganisatie en is ooit begonnen als een postorderbedrijf. Als snel breidde het bedrijf zich uit en werd Neckermann ook aanbieder van betaalbare en georganiseerde vliegvakanties. In 1970 werd Neckermann Nederland opgericht als een dochteronderneming van Neckermann Duitsland. In het begin verkocht de reisorganisatie de reizen nog vanuit eigen reisbureaus, maar al snel werd Neckermann een reisorganisatie en werden de vliegvakanties via andere reisbureaus verkocht. De goed betaalbare vliegvakanties leken steeds populairder te worden, waardoor de reisorganisatie bleef groeien. In 1979 breidde de reisorganisatie verder uit naar België. Inmiddels is Neckermann in Nederland marktleider op het gebied van vliegreizen en maakt het deel uit van Thomas Cook Nederland B.V. Thomas Cook is een van de grootste reisorganisaties ter wereld.

Neckermann is gespecialiseerd in het samenstellen van vliegvakanties naar zonnige bestemmingen. Deze bestemmingen bestaan onder andere uit landen rondom de Middellandse Zee, het Verre Oosten, Afrika en Caraïben. Ook wintersportvakanties, autovakanties, kampeervakanties en stedentrips binnen Europa behoren tot het reisaanbod. De reizen worden via reisbureaus verkocht die aangesloten zijn bij de ANVR.

Naast samengestelde reizen boeken is het ook mogelijk om zelf een vakantiepakket samen te stellen. Deze flexreis stel je met het team van Neckermann samen, zodat de reis geheel aangepast is op jouw wensen wat betreft vluchten, vluchtmaatschappijen en accommodaties. Het samenstellen van een eigen flexreis is mogelijk naar verschillende bestemmingen.

Het aanbod van deze reisorganisatie wisselt regelmatig. De reisorganisatie speelt in op de wensen van de klant en verschillende trends, waardoor continu nieuwe bestemmingen en reizen ontstaan. Vooral de vliegreizen van Neckermann zijn erg populair, maar ook wat betreft stedentrips, last-minutes en all-inclusive vakanties kun je goed bij deze reisorganisatie terecht. Alle vakanties bij Neckermann zijn nog altijd gericht op hetzelfde principe als waar het ooit mee begonnen is: een betaalbare en georganiseerde zonvakantie.

op 19 september 2017 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2017

4 sterren hotel geboekt all in! Helaas is het erg teleurstellend geweest! Slechte ontvangst! Zelf dingen moeten uitzoeken, vinden we niet zo erg maar wel als je steeds er achteraan moet! De reisleidster is erg bij de hand! Fietsen bijgeboekt deze moet je 7 km verder ophalen en terugbrengen! Terwijl tegenover de hotel een fiets verhuur zit! Ik denk dat Neckermann reizen en Thomas cook eens goed moeten gaan evalueren mbt reisleidster en hoe ze dingen hier op zetten! Kapotte stoelen, vieze zwembaden en keukens wat je 4 sterren hotel noemt!! Savonds geen kaarsje op je tafel, spelletje spelen doe je met de zaklamp van je telefoon! ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 16 september 2017 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: september 2017

Transfer tussen hotel en luchthaven was een tegenvaller. Er was afgesproken om rond 6u 's morgens opgepikt te worden aan het hotel. We stonden reeds om 5u50 al op de stoep voor ons hotel. Heel veel bussen zien passeren, maar niet de onze. Rond 6u40 vond ik het tijd om contact op te nemen met Neckermann NL, deze stelden voor om een taxi te bellen en het bonnetje goed bij te houden voor de terugbetaling. Toen had ik aan de telefoon in het Engels proberen uit te leggen aan een taxibedrijf uit Salou dat we geen vervoer hadden, bleken deze niet in de regio rond te rijden.. Uiteindelijk kwam de bus, mét excuses maar zonder de effectieve reden van het te laat zijn. Achteraf gehoord van medereizigers dat de reisleiding zelf een half uur moest wachten op de buschauffeur.

Ik had wel verwacht dat de reisleiding de reizigers op de hoogte bracht dat ze te laat waren.. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 4 september 2017 bestemming: Duitsland / Hahneklee, reisperiode: augustus 2017

Lijkt geweldig op de site maar het is een bagger all inclusive hotel. De afhandeling was gewoonweg triest. Voor ons was de teleurstelling groot omdat wij het cadeau hebben gehad en na 3 dagen naar huis zijn gegaan omdat het eten ongelooflijk slecht is. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen