Schrijf een ervaring over Neckermann reizen en maak kans op mooie prijzen!

Neckermann reizen

Url: https://www.neckermann.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: strandvakantie

Logo van Neckermann reizen

Laatste update 24-9-2019: Thomas Cook Nederland heeft bij SGR een melding van financieel onvermogen gedaan. Dit betekent dat de geboekte reizen niet door zullen gaan. Geboekte reizen vallen onder de SGR regeling.

Heeft u een reis direct bij Thomas Cook / Neckermann geboekt? We helpen u graag om een alternatieve reis te vinden.


Dressuurruiter Josef Neckermann richtte in 1950 in Frankfurt zijn postorderbedrijf op. Na 13 jaar werd het bedrijf uitgebreid toen er begonnen werd met het verkopen van georganiseerde en betaalbare vliegvakanties. Deze 'Reisbrochure' werd een succes en op 1 november 1970 werd Neckermann Vliegreizen Nederland opgericht. Dit was de eerste buitenlandse dochteronderneming van het bedrijf.

Inmiddels maakt Neckermann Reizen onderdeel uit van de internationale Thomas Cook Group plc. Dit is een van de grootste reisorganisaties in de wereld met een gevestigd hoofdkantoor in Londen, Engeland.

Neckermann reizen biedt nog steeds georganiseerde en betaalbare vakanties aan. Dit zijn voornamelijk zonnige bestemmingen die rond de Middellandse Zee liggen. Maar de reisorganisatie heeft ook vakanties naar het Verre Oosten, de Caribbean, Afrika, autovakanties, kampeervakanties, wintersportvakanties en stedentrips. De focus hierbij ligt op 'eigen' merken zoals SENTIDO, SunConnect, Sunprime, Smartline en Casa Cook. Daarnaast biedt Neckermann reizen ook thema vakanties aan. Je kunt kiezen uit: duurzaam Neckermann, Lollo en Bernie, all inclusive, winterzon, goedkope vakantie, last minute, adults only, duikvakanties, gezinsvakantie, waterpret en groepsreis.

Neckermann Reizen is een organisatie die inspeelt op de behoeften en wensen van haar reizigers. Ze veranderen namelijk het hele jaar door het aanbod van reizen. Daarnaast is de reisorganisatie 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via e-mail, social media en de chatfunctie.

op 13 september 2019 bestemming: Griekenland / Platanes, reisperiode: september 2019

We zaten op marinos beach een prachtige locatie, alleen we kregen een appartement aangeboden met uitzicht op een muur. Ik wordt daar niet vrolijk van en we hebben om een andere kamer gevraagd. Toen kregen we andere kamer met een uitzicht met een bijbetaling van €160,00.
Ik vind dat Neckermann dit kenbaar moet maken dat alle 1 kamer appartementen superior hebben dit uitzicht. ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 8 september 2019 bestemming: Spanje / El Rompido, reisperiode: augustus 2019

Fantastisch hotel,shuttle goed geregeld,alles was top! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2019 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: augustus 2019

Belachelijk!
Ik raad iedereen af te reizen via neckermann, mijn vriendin en ik waren ziek geworden op vakantie, vriendin aan het infuus.
Vervolgens gebeld naar Neckermann voor hulp, er werd niks gedaan! Kortaf gereageerd en geen hulp aangeboden.
Het kwam er op neer dat je het zelf uit mag zoeken als je echt ziek bent en niks meer kunt.
Ook reageren ze pas belachelijk laat.
Als er echt iets ergs aan de hand is ben je te laat.
Tomas Cook zou zich schamen voor jullie! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen