Schrijf een ervaring over Neckermann reizen en maak kans op mooie prijzen!

Neckermann reizen

Url: https://www.neckermann.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: strandvakantie

Logo van Neckermann reizen

Reisorganisatie Neckermann is van oorsprong een Duitse reisorganisatie en is ooit begonnen als een postorderbedrijf. Als snel breidde het bedrijf zich uit en werd Neckermann ook aanbieder van betaalbare en georganiseerde vliegvakanties. In 1970 werd Neckermann Nederland opgericht als een dochteronderneming van Neckermann Duitsland. In het begin verkocht de reisorganisatie de reizen nog vanuit eigen reisbureaus, maar al snel werd Neckermann een reisorganisatie en werden de vliegvakanties via andere reisbureaus verkocht. De goed betaalbare vliegvakanties leken steeds populairder te worden, waardoor de reisorganisatie bleef groeien. In 1979 breidde de reisorganisatie verder uit naar België. Inmiddels is Neckermann in Nederland marktleider op het gebied van vliegreizen en maakt het deel uit van Thomas Cook Nederland B.V. Thomas Cook is een van de grootste reisorganisaties ter wereld.

Neckermann is gespecialiseerd in het samenstellen van vliegvakanties naar zonnige bestemmingen. Deze bestemmingen bestaan onder andere uit landen rondom de Middellandse Zee, het Verre Oosten, Afrika en Caraïben. Ook wintersportvakanties, autovakanties, kampeervakanties en stedentrips binnen Europa behoren tot het reisaanbod. De reizen worden via reisbureaus verkocht die aangesloten zijn bij de ANVR.

Naast samengestelde reizen boeken is het ook mogelijk om zelf een vakantiepakket samen te stellen. Deze flexreis stel je met het team van Neckermann samen, zodat de reis geheel aangepast is op jouw wensen wat betreft vluchten, vluchtmaatschappijen en accommodaties. Het samenstellen van een eigen flexreis is mogelijk naar verschillende bestemmingen.

Het aanbod van deze reisorganisatie wisselt regelmatig. De reisorganisatie speelt in op de wensen van de klant en verschillende trends, waardoor continu nieuwe bestemmingen en reizen ontstaan. Vooral de vliegreizen van Neckermann zijn erg populair, maar ook wat betreft stedentrips, last-minutes en all-inclusive vakanties kun je goed bij deze reisorganisatie terecht. Alle vakanties bij Neckermann zijn nog altijd gericht op hetzelfde principe als waar het ooit mee begonnen is: een betaalbare en georganiseerde zonvakantie.

op 25 september 2018 bestemming: Duitsland / Fintel, reisperiode: juli 2018

Reis geboekt, bij nalezen reviews stond er dat de keuken, terras en woonkamer gedeeld zou worden met andere gasten. Was niet duidelijk of dat ook bij onze boeking zo was. Navraag gedaan en werd gezegd dat alleen het terras gedeeld hoefde te worden. Wij hadden twee hotelkamers van 2 personen geboekt. Blijkt het achteraf een huisje te zijn met daarin 4 te verhuren kamers. Dus zit je met anderen in het huisje. De informatie die ze gaven klopte niet. Voor die tijd nogmaals nagevraagd en toen we al gearriveerd waren kregen we pas bericht. Erg slecht te bereiken. Na die tijd wordt je normaal gesproken overspoeld met enquÍtes om een review achter te laten nu niet. Formulier ingevuld om contact te zoeken, nog steeds geen bericht. Neckermann is niet thuis. Erg tegengevallen! ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 19 september 2018 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: september 2018

Alles perfect geregeld. Transavia op heen en terugreis, vluchten op tijd. Hotel prima, niets op af te dingen. Netjes berichtjes over vertrektijden etc.
Hostess niet nodig gehad, receptie had alle antwoorden. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 18 september 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: mei 2018

Heenreis (met Transavia) en hotel waren OK. maar terugreis met Small Planet airways uit Litouwen is een totale schande. uiteindelijk zes uur vertraagd op Schiphol aangekomen. Maatschappij reageert gewoon niet op schadeclaims. Neckermann, neem afscheid van deze partner! Het verziekt jullie naam ook! ... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen