Schrijf een ervaring over Neckermann reizen en maak kans op mooie prijzen!

Neckermann reizen

Url: https://www.neckermann.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: strandvakantie

Logo van Neckermann reizen

Reisorganisatie Neckermann is van oorsprong een Duitse reisorganisatie en is ooit begonnen als een postorderbedrijf. Als snel breidde het bedrijf zich uit en werd Neckermann ook aanbieder van betaalbare en georganiseerde vliegvakanties. In 1970 werd Neckermann Nederland opgericht als een dochteronderneming van Neckermann Duitsland. In het begin verkocht de reisorganisatie de reizen nog vanuit eigen reisbureaus, maar al snel werd Neckermann een reisorganisatie en werden de vliegvakanties via andere reisbureaus verkocht. De goed betaalbare vliegvakanties leken steeds populairder te worden, waardoor de reisorganisatie bleef groeien. In 1979 breidde de reisorganisatie verder uit naar België. Inmiddels is Neckermann in Nederland marktleider op het gebied van vliegreizen en maakt het deel uit van Thomas Cook Nederland B.V. Thomas Cook is een van de grootste reisorganisaties ter wereld.

Neckermann is gespecialiseerd in het samenstellen van vliegvakanties naar zonnige bestemmingen. Deze bestemmingen bestaan onder andere uit landen rondom de Middellandse Zee, het Verre Oosten, Afrika en Caraïben. Ook wintersportvakanties, autovakanties, kampeervakanties en stedentrips binnen Europa behoren tot het reisaanbod. De reizen worden via reisbureaus verkocht die aangesloten zijn bij de ANVR.

Naast samengestelde reizen boeken is het ook mogelijk om zelf een vakantiepakket samen te stellen. Deze flexreis stel je met het team van Neckermann samen, zodat de reis geheel aangepast is op jouw wensen wat betreft vluchten, vluchtmaatschappijen en accommodaties. Het samenstellen van een eigen flexreis is mogelijk naar verschillende bestemmingen.

Het aanbod van deze reisorganisatie wisselt regelmatig. De reisorganisatie speelt in op de wensen van de klant en verschillende trends, waardoor continu nieuwe bestemmingen en reizen ontstaan. Vooral de vliegreizen van Neckermann zijn erg populair, maar ook wat betreft stedentrips, last-minutes en all-inclusive vakanties kun je goed bij deze reisorganisatie terecht. Alle vakanties bij Neckermann zijn nog altijd gericht op hetzelfde principe als waar het ooit mee begonnen is: een betaalbare en georganiseerde zonvakantie.

op 12 februari 2018 bestemming: Spanje / Lanzarote, reisperiode: januari 2018

Sandbeach hotel in costa teguse op Lanzarote
Appartement in de schaduw kosten extra voor appartement in de zon Ä 32,00 .
Schimmel op het plafond boven de eetkamertafel en boven de bank
Dikke groene schimmel in de badkamer boven wc en bad.
Deur tussen badkamer en slaapkamer ontbreekt!
Grote vocht plekken in de slaapkamer.
Leek ons erg ongezond.
Schoonmaak beddengoed en handdoeken waren erg goed.
Receptie onvriendelijk en niet coŲperatief ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 17 januari 2018 bestemming: Spanje / Lanzarote, reisperiode: juni 2017

Ik ben nog niet eens op vakantie geweest en ik zie al iets vreemds in de boekingsbevestiging (mail) van mijn vakantie op 22-6-2018 daar staat in dat er geen ruimbagage bij zit en dit dus weer apart afgetikt moet worden. Echter de vlucht is met small Planet airlines en op hun site staat dat er bij deze vlucht gewoon 15Kg ruimbagage bij zit. Nota Bene de link in hun (neckermann) eigen booking/bevestigingsmail die mij naar de site van Small Planet loodste. DUs Neckermann doet het voorkomen alsof de luchtvaartmaatschappij helemaal geen ruimbagage geeft en alles dus extra betaald moet worden en steken dit dus in hun eigen zak. Komt een beetje raar over voor die paar tientjes zetten ze zich wel te kijk. Punt 2 is dat ik op Vakantie Discounter een reis booking doe en dit later een reis van Neckermann blijkt te zijn dan zou dit duidelijk in de advertentie moten staan ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 15 januari 2018 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2017

Hotel voldeed niet aan de beschrijving van de reisgids. Neckerman deed helemaal niets met de vele klachten, die we daar al hebben ingediend. Thuisgekomen en alle klachten nogmaals samengevat. Neckerman liet weer niets van zich horen. Uiteindelijk toen we bekend maakte de rechtsbijstand in te schakelen. Hebben ze actie ondernomen. Blijkt kennissen van ons zelfde meegemaakt. Niet reageren, niets doen gewoon afwachten, tot klant stopt. Zeer slechte reisorganisatie. Ter plaatse wordt door de reisleiders al helemaal niets gedaan. Advies! Zou hier niet boeken! ... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen