Schrijf een ervaring over Neckermann reizen en maak kans op mooie prijzen!

Neckermann reizen

Url: http://www.neckermann.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: strandvakantie

Logo van Neckermann reizen

Reisorganisatie Neckermann Reizen Nederland is al meer dan 40 jaar actief in de Nederlandse reisbranche. Op 1 november 1970, 45 jaar geleden, werd Neckermann in Nederland opgericht als dochteronderneming van Neckermann Duitsland. De reisorganisatie had toen nog haar eigen reisbureaus vanuit waar de reizen werden verkocht. Tegenwoordig maakt Neckermann Reizen Nederland deel uit van Thomas Cook Nederland B.V. Hiertoe behoren ook de touroperators Thomas Cook en Vrij Uit. Het hoofdkantoor van Thomas Cook B.V. is gevestigd in Hoofddorp. In 1979 is Neckermann België opgericht. Neckermann België garandeert al meer dan 30 jaar de laagste prijzen op de Belgische vakantiemarkt.

Neckermann begon met het aanbieden van vliegreizen naar populaire zonbestemmingen en naar verre bestemmingen. Reizigers die op zoek zijn naar een zonnige vakantiebestemming, zijn bij Neckermann gedurende het hele jaar aan het juiste adres. Het vakantieaanbod van de reisorganisatie bestaat uit vliegreizen en autovakanties, zoals kampeervakanties en wintersportreizen. Vakantiegangers kunnen bij Neckermann kiezen uit een groot aantal bestemmingen in Europa, maar kunnen ook kiezen voor verre reisbestemmingen. Een aantal landen uit het aanbod van Neckermann zijn Spanje, Turkije, Griekenland, Egypte, Mexico, Cuba, Curaçao en Bali. Als jij liever je eigen vakantiepakket samenstelt, kun je kiezen voor een flexreis. Het professionele team van Neckermann helpt jou dan bij het organiseren van je eigen reis. Je kunt dan zelf je vlucht, hotel en vliegtuigmaatschappij kiezen. Flexreizen zijn mogelijk naar verschillende populaire bestemmingen.

Inmiddels is Neckermann in Nederland marktleider op het gebied van vliegreizen. Daarnaast is de reisorganisatie een sterke speler bij het aanbieden van stedentrips, last-minutes en all-inclusive vakanties. Maar als je alleen een vliegticket bij Neckermann wilt boeken, kan dit ook.

op 22 mei 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: april 2017

Omdat de transfer naar het hotel slecht geregeld was. Bus had pech en we hebben 2 uur in de nacht aan de kant van de weg gestaan.... Lees meer

  • Algemeen 3
op 22 mei 2017 bestemming: Spanje, reisperiode: september 2016

Om 12 uur snachts aangekomen hebben wij met een kind van 5 , en sommige met een baby , moeten wachten tot 3 uur snacht op onze kamer! Nou ja kamer ?? Een hok van 4 bij 4 waar we met 4 man moesten slapen . De site is zeer misleidend. Mensen doe snachts hun sleutelbkregen kwamen terug omdat er al mensen op die kamer lagen te slapen?? Zou je maar gebeuren??? Sommige mensen moesten snachts om 4 uur naar een ander hotel gebracht worden wegens verkeerde reserveringen vanuit Neckermann en eurocallas in Callas del Mallorca Toen ik thuiskwam moest Ik maar een klacht indienen zeiden ze op het Thomas cook punt. Aangekomen in Nederland zegt Neckermann dat ze die daar helemaal niet hebben!!!!! Dis daar klagen heeft geen zin ze liegen alles aan elkaar. Beloven compensatie maar terug in Nederland gebeurd er niks.
Mensen kijk uit met Neckermann en vrijuit.
Waardeloos hotel en ook Neckermann is waardeloos vrij uit hoort bij hun pas op. Ze wouden niks compenseren dus heb ik ze gewaarschuwd dat ik mensen ga waarschuwen pas op. Niemand wil snachts met kinderen keuren en niemand wil de hele vakantie bang zijn dat er wegens verkeerde boeking snachts iemand aan je bed staat.... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 mei 2017 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: april 2017

22-29 april-2017
App. Belvedere, segret Vranjica. 6 km. Van Trogir.
Vooraf gooien ze je dood met vakantieinfo. Maar eenmaal op reis hoor en zie je niemand meer. Eerst worden we bijna op verkeerde adres eruit gegooid door buschauffeur. Dan worden problemen niet opgelost. App. Ijskoud, vochtig, stinkend , slecht achterstallig onderhoud en geen verwarming enkel airco die niet deugdelijk was. Lampen, afzuiging badk.defect. Alleszelf moeten regelen. Geen afwaspakket. Geen afzuiging keuken, geen waterkoker, passen geen 2 aanwezige pannen op 2 pits fornuis.
Net een week open nog geen onderhoud gepleegd. Vieze airco waardoor Mijn man 2de dag al doodziek, de Ambulance zelfs moeten komen. Levensgevaar ivm. Een ernstige Allergie voor Schimmels. Longblaasjes zetten hierbij uit en ademen wordt Bijna onmogelijk. Neckermann neemt zelfs niet de moeite te informeren. Laat je gewoon in de rotzooi zitten.
Ook was er nog geheel niets open. Meivakantie maar winkels en sportactiviteiten enz. Alles nog gesloten. De bus rijd maar niemand weet hoelaat ong. Om de 2 uur. Soms rijd ie ook niet.
Dus buiten wandelen niets te beleven, wat voor ons door kortademigheid niet meer mogelijk was.
En de info over de bus die ons zou ophalen was ook niet te verkrijgen zoals afgesproken. Overal zelf achteraan moeten zoeken.
En Neckermann wast de handen in onschuld.
Waardeloos echt nooit meer Neckermann.
En geen kroatie meer voor Mei dan gaat alles langzaam pas weer open.... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen