Schrijf een ervaring over Neckermann reizen en maak kans op mooie prijzen!

Neckermann reizen

Url: https://www.neckermann.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: strandvakantie

Logo van Neckermann reizen

Reisorganisatie Neckermann is van oorsprong een Duitse reisorganisatie en is ooit begonnen als een postorderbedrijf. Als snel breidde het bedrijf zich uit en werd Neckermann ook aanbieder van betaalbare en georganiseerde vliegvakanties. In 1970 werd Neckermann Nederland opgericht als een dochteronderneming van Neckermann Duitsland. In het begin verkocht de reisorganisatie de reizen nog vanuit eigen reisbureaus, maar al snel werd Neckermann een reisorganisatie en werden de vliegvakanties via andere reisbureaus verkocht. De goed betaalbare vliegvakanties leken steeds populairder te worden, waardoor de reisorganisatie bleef groeien. In 1979 breidde de reisorganisatie verder uit naar België. Inmiddels is Neckermann in Nederland marktleider op het gebied van vliegreizen en maakt het deel uit van Thomas Cook Nederland B.V. Thomas Cook is een van de grootste reisorganisaties ter wereld.

Neckermann is gespecialiseerd in het samenstellen van vliegvakanties naar zonnige bestemmingen. Deze bestemmingen bestaan onder andere uit landen rondom de Middellandse Zee, het Verre Oosten, Afrika en Caraïben. Ook wintersportvakanties, autovakanties, kampeervakanties en stedentrips binnen Europa behoren tot het reisaanbod. De reizen worden via reisbureaus verkocht die aangesloten zijn bij de ANVR.

Naast samengestelde reizen boeken is het ook mogelijk om zelf een vakantiepakket samen te stellen. Deze flexreis stel je met het team van Neckermann samen, zodat de reis geheel aangepast is op jouw wensen wat betreft vluchten, vluchtmaatschappijen en accommodaties. Het samenstellen van een eigen flexreis is mogelijk naar verschillende bestemmingen.

Het aanbod van deze reisorganisatie wisselt regelmatig. De reisorganisatie speelt in op de wensen van de klant en verschillende trends, waardoor continu nieuwe bestemmingen en reizen ontstaan. Vooral de vliegreizen van Neckermann zijn erg populair, maar ook wat betreft stedentrips, last-minutes en all-inclusive vakanties kun je goed bij deze reisorganisatie terecht. Alle vakanties bij Neckermann zijn nog altijd gericht op hetzelfde principe als waar het ooit mee begonnen is: een betaalbare en georganiseerde zonvakantie.

op 3 april 2018 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: juli 2018

De reis niet kunnen boeken. Met een customer service agent gesproken en een prijs gekregen met alle details. Helaas kon er niet definitief geboekt worden omdat het een feestdag was maar er werd mij gegarandeerd dat ik de volgende dag tegen deze prijs definitief kon boeken. Toen ik weer contact opnam was de prijs plots 400 euro duurder. Jammer dan, konden ze niks aan doen. Slechtste klanten service ooit. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 2 april 2018 bestemming: Spanje / Carrelejo, reisperiode: maart 2018

Beste,

Bij deze wil ik mijn ongenoegen uitspreken over de vliegreis heen en terug. Heenreis(5P 5075 25-3-'18 8:00uur) al bij voorbaat 2 uur vertraging en wissel van gate ivm defect vliegtuig. Eenmaal ingestapt in het vervangende(grotere) vliegtuig. Bleek er een defect te zijn aan de omroep installatie, wachten op monteur en extra personeel? Ivm groter vliegtuig. Uiteindelijk zijn we ipv 8:00 uur om 11:03 vertrokken. Op het cabine-personeel van Small Planet Airlines was niet veel aan te merken. Bij de terugreis was al te zien op de diverse apps dat het vliegtuig wederom met ruime vertraging is vertrokken vanuit Amsterdam. Wederom met vertraging vertrokken vanuit Gran-Canaria. Dus wij met (5P5072 1-4-'18 13:00) vanuit Fuerteventura pas om 16:10 de lucht in. Nu met "smoes/excuus" dat er 2x een 'Lock" gegeven was ivm "staking in Frankrijk" We werden gelukkig getroost met een paaseitje en een drankje.
Wij hebben diverse navraag gedaan via internet en het blijkt dat deze vliegmaatschappij Neckermann/Thomas Cook geen goed doen en dat er in Maart 2018 maar 1x op tijd is gevlogen... Er volgt een schadeclaim.

Wat betreft Fuerteventura, Super!

Met vriendelijke groet,
Ewout Glebbeek ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 15 maart 2018 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: maart 2018

Beoordeling betreft louter de heen en terug vlucht, zeer ernstige vertraging met Small Planet, geen info hierover, vies vliegtuig op de terugvlucht, afval van de vorige passagiers nog bij de stoelen en het cabine personeel wilde dit niet opruimen. Vlucht op zondag zou zijn met Transavia, dan verwacht je niet met Small Planet te vliegen. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen