Schrijf een ervaring over Neckermann reizen en maak kans op mooie prijzen!

Neckermann reizen

Url: https://www.neckermann.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: strandvakantie

Logo van Neckermann reizen

Reisorganisatie Neckermann is van oorsprong een Duitse reisorganisatie en is ooit begonnen als een postorderbedrijf. Als snel breidde het bedrijf zich uit en werd Neckermann ook aanbieder van betaalbare en georganiseerde vliegvakanties. In 1970 werd Neckermann Nederland opgericht als een dochteronderneming van Neckermann Duitsland. In het begin verkocht de reisorganisatie de reizen nog vanuit eigen reisbureaus, maar al snel werd Neckermann een reisorganisatie en werden de vliegvakanties via andere reisbureaus verkocht. De goed betaalbare vliegvakanties leken steeds populairder te worden, waardoor de reisorganisatie bleef groeien. In 1979 breidde de reisorganisatie verder uit naar België. Inmiddels is Neckermann in Nederland marktleider op het gebied van vliegreizen en maakt het deel uit van Thomas Cook Nederland B.V. Thomas Cook is een van de grootste reisorganisaties ter wereld.

Neckermann is gespecialiseerd in het samenstellen van vliegvakanties naar zonnige bestemmingen. Deze bestemmingen bestaan onder andere uit landen rondom de Middellandse Zee, het Verre Oosten, Afrika en Caraïben. Ook wintersportvakanties, autovakanties, kampeervakanties en stedentrips binnen Europa behoren tot het reisaanbod. De reizen worden via reisbureaus verkocht die aangesloten zijn bij de ANVR.

Naast samengestelde reizen boeken is het ook mogelijk om zelf een vakantiepakket samen te stellen. Deze flexreis stel je met het team van Neckermann samen, zodat de reis geheel aangepast is op jouw wensen wat betreft vluchten, vluchtmaatschappijen en accommodaties. Het samenstellen van een eigen flexreis is mogelijk naar verschillende bestemmingen.

Het aanbod van deze reisorganisatie wisselt regelmatig. De reisorganisatie speelt in op de wensen van de klant en verschillende trends, waardoor continu nieuwe bestemmingen en reizen ontstaan. Vooral de vliegreizen van Neckermann zijn erg populair, maar ook wat betreft stedentrips, last-minutes en all-inclusive vakanties kun je goed bij deze reisorganisatie terecht. Alle vakanties bij Neckermann zijn nog altijd gericht op hetzelfde principe als waar het ooit mee begonnen is: een betaalbare en georganiseerde zonvakantie.

op 6 augustus 2018 bestemming: Dominicaanse Republiek / Punta Cana, reisperiode: oktober 2018

Ben nog niet op vakantie geweest, dus dit cijfer is niet voor de reis maar voor neckermann zelf. Wat is dat tegenwoordig toch voor maatschappij? Behoorlijke reis geboekt, hoor je toevallig dat er geen transfer meer bij zit, voor het zelfde geld sta je daar al en heb je niks. Maar weer even Ä 111 euro erbij voor vervoer met locale taxi naar je hotel. Ook is er geen reisleiding meer aanwezig, niet tijdens aankomst en vertrek, maar ook niet durende vakantie. Wel een of ander connected service die je kan bellen, maar verder ook niet komen mocht er wat aan de hand zijn. Je mag op de site kiezen met wie je wil gaan, kies je klm krijg je toch gewoon wat anders. Dat je dan bij div maatschappijen je stoel, eten enz. moet regelen, nou ja jammer dan, neckermann doet het in elk geval niet voor je.
Ben van mening dat Neckermann uitgeklede lowbugetreizen voor veel geld aan de man brengt en we weinig voor wil doen! Eigenlijk moeten ze zich schamen om zo met klanten om te gaan, maar ja, ze hebben naar bepaalde landen het alleenrecht, en dat misbruiken ze dan ook maar.
Heel slecht Neckermann! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 5 augustus 2018 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: juni 2018

Ik geef de locatie en 9+ en voor de service van Neckerman kan ik geen cijfer geven want die was er niet.

Geen contact met de organisatie te krijgen behalve via de whatsapp. De vraag om het telefoonnummer van de lokale hostess. Die krijgt u niet ivm de privacy van ons personeel. Een transfer die twee keer zo lang duurde als in de reisbescheiden stond aangegeven en op de laatste dag van mijn vakantie de excuses omdat de in het hotel aanwezige tijdschema (je kent dat wel in de boeken) met betrekking tot het bezoek van de hostes niet bleek te kloppen. Vandaar dat ik twee keer voor niets heb zitten wachten.

Een wijze raad alleen als je er helemaal zeker van bent dat je de reisorganisatie niet nodig heb kan je boeken via Neckerman en anders zou ik je adviseren voor een ander te kiezen.
PS ook na mijn vakantie natuurlijk niets meer van Neckerman gehoord op de door mij ingediende klacht. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 4 augustus 2018 bestemming: KroatiŽ / Zadar, reisperiode: juli 2018

De vakantie was in orde, maar Neckermann spoort ons op met tonnen ongewenste e-mails en sms inclusief commerciŽle derde partijen. Spammers! ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen