Nieuwe Caribbean cruise bij Stip

Geschreven op 13 augustus 2018 door Roos

Ook Philipsburg op Sint Maarten wordt aangedaan
Ook Philipsburg op Sint Maarten wordt aangedaan
Stip Reizen heeft een nieuwe cruisereis aan het aanbod toegevoegd. Het gaat om een Caribbean Cruise met het 4-sterrenschip MSC Meraviglia die begint in New York en eindigt in Miami. Bij de cruisereis worden verschillende tropische Caribische eilanden bezocht in 14 dagen.

Cruiseprogramma

De cruise begint en eindigt in de Verenigde Staten. Twee nachten in New York en twee nachten in Miami zijn inclusief, dus deze twee wereldsteden kun je ook goed verkennen tijdens de cruisereis. De MSC Meraviglia vaart langs Philipsburg op St. Maarten, Fort-de-France op Martinique, Bridgetown op Barbados, Saint George's op Grenada, Willemstad op Curaçao, Oranjestad op Aruba en ten slotte op het exclusieve eiland van MSC Cruises: Ocean Cay Marine Reserve in de Bahamas

Boeken

De reis vertrekt op zaterdag 26 oktober vanaf Amsterdam Schiphol. De vluchten van Amsterdam naar New York en van Miami naar Amsterdam zijn inbegrepen en zijn inclusief 23 kg ruimbagage. Omdat er in totaal ook vier hotelovernachtingen inbegrepen zijn in de Amerikaanse steden, komt de totale reisduur op 19 dagen. De hotelovernachtingen zijn op basis van logies en de 14-daagse cruisereis is op basis van volpension, dus hier zijn het ontbijt, de lunch en het diner inbegrepen. Verder zijn de havengelden, transfers in Miami en luchthavenbelasting inclusief.

Nieuws