Schrijf een ervaring over NoSun Groepsreizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen NoSun Groepsreizen

Pagina 2 van 26 met 259 resultaten

op 29 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Erg leuke vakantie met gevarieerde activiteiten en zoals gewoonlijke met NoSun vakanties erg flexibel in wat je wilt doen. Ook de camping waar je verblijft is erg goed met goede faciliteiten en vriendelijke eigenaars. Zeker een aanrader! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 28 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Heb een super mooie week gehad in Zweden. Jasper is een goede en gezellige reisleider. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 27 september 2020 bestemming: Zweden / yttermalung, reisperiode: september 2020

Zoals nosun betaamd. Goede en duidelijke informatie. Dit was een nieuwe reis. Goed programma. De reisbegeleiders doen gewoon mee in de groep, maar staan er wel als het moet en namen hun verantwoordelijkheid. Ze geven de reizigers de ruimte om zelf dingen te kunnen ondernemen ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 27 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Wat een fantastische reis was dit! Mijn eerste groepreis ooit, maar zou het zo weer doen.
Had echt een hele leuke groep, zeker ook door Jasper en Tjalyna als reisleiding. Hard gelachen, mooie gesprekken gevoerd.
Vele activiteiten gedaan die allemaal op zich een hoogtepunt waren. En Zweden is in september prachtig!

 • Algemeen 10
op 27 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

No sun is een erg fijne reisorganisatie.alles is goed geregeld. Als er iets is staat de reisbegeleiding voor je klaar. Het is een leuke combinatie tussen actief en relaxen en natuurlijk lekker buiten zijn. Men wordt in zijn waarde gelaten.
Wat ik ook fijn vind is dat het kleine groepjes zijn. En dat het nl reisorganisatie/ begeleiding is. Toevallig deze reis met 2 groepen maar dan is het 2x8 personen max.
de activiteiten zijn ook erg leuk .
Ook voordat je gaat boeken kun je al chatten voor informatie en vragen te stellen. Kortom niet twijfelen maar gewoon boeken.
Er komen steeds nieuwe reizen bij.

 • Algemeen 10
op 26 september 2020 bestemming: Zweden / Yttermalung, reisperiode: september 2020

Alles top geregeld door een organisatie die voor iedereen net dat stapje extra zet om er een onvergetelijke reis van te maken.

 • Algemeen 10
op 21 september 2020 bestemming: Nederland / Friese meren, reisperiode: september 2019

Acht dagen kanoŽn van plaats naar plaats met volle bepakking was echt fantastisch. De sfeer was zeer relaxed en input vanuit de groep was meer dan welkom. De groep bestond uit slechts 8 personen dus overleg was geen enkel probleem en het klikte al heel snel.
De tochten waren goed te doen met af en toe een flinke uitdaging. Op sommige dagen meerde we aan voor boodschappen en/of een theehuis. Naast kanoŽn was er genoeg vrije tijd om bijvoorbeeld te zwemmen. De avondwandelingen waren niet altijd even interessant (of mogelijk als je op een eiland zit), maar een gezellig cafť maakte dat weer goed.

Dit was mijn 2de reis met NoSun en zeker niet mijn laatste!!!

 • Algemeen 9
op 20 september 2020 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: september 2020

Nadat een eerder vakantieplan niet doorging vanwege code oranje, zocht ik als individu een georganiseerde reis dichter bij huis. Duitsland leek (en bleek) stabiel. Ook de details van de reis spraken mij aan.

Ik kijk terug op een fantastische reis. De Eifel is een schitterend gebied dat heel veel te bieden heeft. Naast wandelen, zwemmen, kanoŽn en mountainbiken was er voldoende tijd om de plaatsjes te bezoeken. Naast de vele ideeŽn, was de reisbegeleiding flexibel en stond open voor input vanuit de groep. De momenten van vrije besteding vond ikzelf ook prettig. Wat mij tot slot zeer goed beviel was de grootte van de groep: 8 deelnemers.
Ik zou deze reis aanraden en ik ga zeker nog eens op reis met NoSun.

 • Algemeen 10
op 20 september 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: september 2020

8 dagen genieten, 7 nieuwe personen mogen leren kennen, 4 kano' s met bepakking. Heel veel mooie plekjes mogen bezoeken, veel gelachen, gepraat en uit je comfortzone gaan. Nederland is mooier vanuit de kano met goed gezelschap. Een echte aanrader!!

 • Algemeen 8
op 15 september 2020 bestemming: Zwitserland, reisperiode: september 2020

11-9 terug gekomen van de schitterende Zwitserland reis. Mooie afwisselende reis met leuke activiteiten . Super leuke, enthousiaste reis begeleider ( Sanne) die altijd bereid was iets voor je uit te zoeken en/of te regelen. Ook de groep was erg leuk. Klein puntje; airco bus bijna niet te regelen.

 • Algemeen 9
 • Vorige
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende