Reviews over NoSun Groepsreizen

Pagina 4 van 5 met 466 resultaten

op 8 augustus 2020 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: augustus 2020

Leuke en actieve vakantie gehad in en rond valkenburg. De groep was erg leuk en gezellig. Gewoon een fantastische week gehad. ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 7 augustus 2020 bestemming: Duitsland / Rondreis Eifel, reisperiode: juli 2020

Deze reis had een goede balans tussen actief bezig zijn en ontspanning. Mooi weer, een mooie omgeving en een gezellige groep hebben bijgedragen aan de ontspanning, terwijl het programma goed gevuld was met leuke activiteiten. Daar komt dan ook nog goede reisbegeleiding bij, die ervoor zorgde dat alles goed verliep, zonder dat iets verplicht voelde. Deze reis is zeker een aanrader en bij deze reisorganisatie zal ik nog vaker een vakantie boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 7 augustus 2020 bestemming: Duitsland / Eifel, reisperiode: juli 2020

Reis was goed georganiseerd met vele activiteiten, mountainbiken kanoën en wandelen, leuke groep van 8 personen ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2020 bestemming: Duitsland, reisperiode: juli 2020

Leuke reis met mooie wandelingen en leuke activiteiten. De Eifel is een prachtig gebied. Monschau is erg gezellig dorpje met mooie pandjes. De accommodaties waren ook meer dan prima!

  • Algemeen 8
op 6 augustus 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: juli 2020

Een geweldig mooie reis gehad in Ijsland, je valt van de ene verbazing in de ander. In 15 dagen tijd ontzettend veel gezien met dank aan reisbegeleider André. En wat hebben we geluk gehad met de mooie zonnige dagen. Een gezellige groep mensen op een bijzondere plek met professionele begeleiding maakt het voor mij een reis om nooit te vergeten. Wat mij betreft hadden er meer hikes in de vakantie gemogen, maar ook dit is bespreekbaar met de groep. Er kan dus afgeweken worden van het programma maar dit dus in overleg. Ijsland heeft zoveel te bieden, de geisers, gletsjers, watervallen met regenbogen de vergezichten, bergen maar ook de mysterieuze ruwe kanten van de omgeving gaven mij soms het gevoel me op een filmset te begeven.
Alles is voorzien van materialen, tenten en reizen met een minivan ging goed. Echter waren met 7 reizigers, 8 personen met begeleiding. Dit is was nu te doen, met 8 reizigers lijkt me dit wat aan de krappe kant.
De reisafstanden zijn heel goed te doen en zelfs zeer ontspannend doordar er tussendoor vaak even een stop gemaakt werd en de omgeving mooi blijft om naar te kijken.
Deze reis zal me lang bijblijven.

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2020 bestemming: , reisperiode: juli 2020

Ik was van plan om naar het buitenland te gaan, maar heb genoten van de kanovakantie door Friesland. Je komt er weer achter dat Nederland een mooi land is met vriendelijke inwoners. De vrijheid van keuze van de tocht was ook fijn en goede reisbegeleiding met Sanne.

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: juli 2020

Leuke gevarieerde reis waar alle diversiteit in de IJslandse natuurpracht langs komt. Prachtige heuvel/rots gebieden voor wandelingen met adembenemend uitzicht. Plus de unieke aspecten die we in ons eigen land niet tegenkomen; zwavelvelden, gestolde lava vlaktes, gletsjers en watervallen.
Met een klein groepje in twee weken tijd een groot rondje rond het eiland gemaakt, waarbij noSun het vervoer, begeleider en 1-persoonstenten leverde. Het VW busje waarin we werden rondgereden had wel een slagje groter gemogen. Zitplek was wat beperkt, vooral voor mensen met langere benen. De tenten waren ideaal in gebruik (ook qua opbouwen/afbreken) en de begeleider was bekwaam en zeer fijn in omgang. In goed overleg waren we op een paar punten afgeweken van de oorspronkelijke reisplanning, wat allemaal maar verbeteringen opleverden. Nogmaals bedankt daarvoor André.
Kortom, een simpele kampeervakantie die zeker als bucket-list materiaal gezien mag worden.

  • Algemeen 8
op 1 augustus 2020 bestemming: Nederland / Valkenburg/ransdaal, reisperiode: juli 2020

De naa van de camping zegt al genoeg. La dolce vita. Onder begeleiding van Jasper en top week gehad. Hij wist op een prettige manier veel te vertellen over de geschiedenis van de omgeving wat heel leerzaam was. Ook de wandelroutes en de activiteiten waren erg leuk om te doen. Zou deze reis zeker aanraden.

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2020 bestemming: Nederland / Ransdaal, reisperiode: juli 2020

Ik heb ontzettend genoten van de groepsreis met Nosun naar Zuid-Limburg. De activiteiten waren erg afwisselend en we hebben veel van de omgeving gezien. Jasper, onze Reisbegeleider deed het fantastisch. Alles was goed geregeld, duidelijk programma maar ook ruimte om ervan af te wijken. Hele leuke en fijne sfeer in de groep. Een vakantie bij Nosun is zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 9
op 29 juli 2020 bestemming: Duitsland / Monschau & Wierschem, reisperiode: juli 2020

Goed georganiseerde reis met actieve (mountainbiken, kanoën, roddelen en wandelen) en culturele dingen (bezoek trier Monreal en kamp Vogelzang). Kleine groepen (Max 8 personen en spontane reisbegeleider)

  • Algemeen 7
op 28 juli 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: juli 2020

De kanotocht in Friesland was geweldig. Het materieel was goed in orde. We hadden de vrijheid om zelf een tocht uit te stippelen over de Friese wateren. Heerlijk om met een groep gelijkgestemden de natuur in te trekken. Reisbegeleider Sanne was kundig en erg enthousiast.

  • Algemeen 9
op 27 juli 2020 bestemming: Duitsland / eifel, reisperiode: juli 2020

Zeer actieve reis in een mooi gebied en onder begeleiding van barbara die ons zeer goed begeleid heeft en open stond voor alles buiten de t progam om ( in overleg met de rest van de groep vanzelf) top weekkie gehad

  • Algemeen 10
op 27 juli 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: juli 2020

Friesland beleven vanuit een kano was top. Gezellige groep, prachtig weer, enthousiaste reisbegeleidster, unieke overnachtingsplekken en gezamenlijk de route bepalen. Kortom, een absolute aanrader!

  • Algemeen 9
op 27 juli 2020 bestemming: Nederland / Grou e.o., reisperiode: juli 2020

Super leuke week gehad in Friesland. Met de kano door kleine slootjes en over mooie meren. Goed georganiseerd maar ook veel ruimte voor inbreng van de groep! Nosun heeft kleine groepen en leuke reisbegeleiders die samen met de groep het avontuur aangaan en altijd vrolijk zijn.

  • Algemeen 10
op 27 juli 2020 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: juli 2020

Ik heb een heel leuke, actieve week in Valkenburg gehad. De activiteiten waren afwisselend en leuk. Ik heb activiteiten ondernomen die ik normaal niet snel zou doen, zoals fietsen in een mergelgrot en klimmen en klauteren.
Onze reisbegeleider Jasper begeleidde de week op een heel prettige manier. Hij was enthousiast, wist veel over de geschiedenis van de omgeving te vertellen en kende daarnaast ook alle wandelingen in de omgeving. Hij begeleidde ons met humor en op een vriendelijke en respectvolle manier.
Ik heb een topweek gehad!

  • Algemeen 10
op 27 juli 2020 bestemming: Nederland / Ransdaal, reisperiode: juli 2020

Gezellige/ervaren/verantwoordelijke begeleider + leuke en waargemaakte activiteiten (behalve op 1 na).

  • Algemeen 9
op 27 juli 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: juli 2020

Fantastische reis. Onverwacht mooi landschap, uitstekende gids (Sanne), fijne groep. Ven 58 jaar maar hoop nog enkele nosun reizen te kunnen/mogen meemaken. Ga zo door!!

  • Algemeen 9
op 27 juli 2020 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: juli 2020

Wat hebben we een FANTASTISCHE week gehad op het water in het prachtige Friesland!
Een door onszelf gekozen route door kleine dorpjes, Leeuwarden en veel natuur, zeer afwisselende en bijzondere slaapplekken, mooi weer, een super leuke, gezellige groep en een enthousiaste en alles goed regelende reisbegeleidster Sanne.
Kortom: een TOPweek!!

  • Algemeen 9
op 25 juli 2020 bestemming: Nederland / Ransdaal, reisperiode: juli 2020

In verband met Corona uitgeweken naar Nederland. Zuid-Limburg heeft me erg verrast en een prima alternatief voor het buitenland

  • Algemeen 8
op 25 juli 2020 bestemming: IJsland, reisperiode: juli 2019

Deze reis was echt te gek! We hebben veel diverse plekken bezocht, de activiteiten waren ook erg gaaf om te doen. Raften, wandelen op een gletsjer, met een Zodiac boot vlakbij ijsschotsen kunnen komen, in een natuurlijk warmwaterbron de spieren lekker ontspannen, je eigen nat laten regenen onder een waterval, een stevige hike van 13 km gedaan (met de mooiste uitzichten die ik ooit gezien had) walvissen spotten in hun natuurlijke omgeving en BBQ-en in een grot! De groep was erg leuk en gezellig. Oja, een reisbegeleider met een goede dosis humor en een zeer goed specialist wat IJsland betreft. Veel van kunnen leren over het prachtige land. Wat wil een mens nog meer?!

  • Algemeen 9
op 24 juli 2020 bestemming: Nederland / Ransdaal, reisperiode: juli 2020

Geweldige organisatie en bijzondere activiteiten. Topweek gehad!

  • Algemeen 10
op 24 juli 2020 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: juli 2020

Het was een reis met veel leuke activiteiten en een super reisbegeleider. Jasper, onze reisbegeleider, regelde alles in overleg met ons en deed dat op een vriendelijke manier met veel humor. We zijn veel te weten gekomen over Limburg, hebben veel van de omgeving gezien en hebben het als groep heel leuk gehad met elkaar.

  • Algemeen 10
op 24 juli 2020 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: juli 2019

Een leuke reis! Je bent actief bezig in Valkenburg onder zeer goede begeleiding. Je ziet Limburg eens anders dan op de racefiets. De week is voorbij gevlogen! Het was een hele mooie week met een fijne groep mensen in een heel relaxte sfeer. Ik kan iedereen deze reis aanraden!

  • Algemeen 9
op 19 juli 2020 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: juli 2020

Wat een heerlijke week was het in Valkenburg. Helaas geen reis naar het buitenland (door Corona). Maar ook Nederland is super mooi. Dat is wel weer gebleken. Ook het weer was Nederlands. We hebben wel wat buien gehad. Dat hebben we niet zelf kunnen regelen. Maar de rest was wel te regelen/organiseren en dan ook top geregeld/georganiseerd. Tara de reisleidster regelde het meteen als er wat was. Zo kon een excursie niet doorgaan (door Corona). Kwamen we met een andere optie en dat ging ze ook meteen regelen. Hoe fijn is dat! Zo hadden we geen zorgen daarover en konden we volop van onze vakantie genieten. Het was de eerste keer dat Tara een reis voor Nosun begeleiden. Het was dat we het wisten want je zou het niet zeggen. Tara ga zo door! Het was chil met je in Valkenburg. Hopelijk komt er snel het oude normaal weer en kunnen we weer met een gerust hart naar het buitenland reizen.

  • Algemeen 9
op 18 juli 2020 bestemming: Nederland / Ransdaal, reisperiode: juli 2020

Het was een top vakantie! Tara (onze reisleidster) heeft alles voor ons tot in de puntjes geregeld. En daarnaast heeft ze ook goed naar onze wensen geluisterd en daar wat mee gedaan 😊. Tara zelf is ook een fijn persoon en maakt makkelijk contact met iedereen.
Mijn complimenten voor Tara, de camping en alle toffe activiteiten die we hebben gedaan.

  • Algemeen 10
op 18 juli 2020 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: juli 2020

We hebben een leuke actieve reis gehad met een gezellige groep. Die ondanks de verschillende persoonlijkheden er een hechte groep ontstaan is met allemaal mooie momenten zowel actief als in ontspannen sfeer. Onder leiding van onze jonge maar proactieve reisbegeleider Tara. Hoewel de reis in eigen land plaats vond vanwege de corona perikelen, heb ik me geen moment verveeld. Er waren allerlei originele en spectaculaire activiteiten die ons de hele week bezig hielden. Aangevuld met allerlei initiatieven vanuit de groep en reisbegeleider. Al met al heb ik toch het bekende vakantie gevoel ervaren en er een hoop nieuwe vrienden bij gekregen.

  • Algemeen 9
op 18 juli 2020 bestemming: Nederland / Valkenburg, reisperiode: juli 2020

Zeer leuke reis in Nederland met vele activiteiten zoals mountainbimountainbiken in de mergelgrotten, klimmen en abseilen in en onder de kasteelruïne, kanoën, hike bij het drielandenpunt en dagje Maastricht. En we hadden een super reisbegleidster. Ook de kleine camping was geweldig met een enthousiaste en geïnteresseerde eigenaresse .

  • Algemeen 9
op 20 maart 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: januari 2020

Organisatie organiseert enorm toffe reizen (2x deelgenoot mogen zijn). Wanneer er echter iets gebeurd wat buiten de standaarden valt (in mijn geval een zeer ongelukkig ongeval op vakantie), laten ze je compleet in de steek. 4 dagen alleen in het ziekenhuis mogen verblijven, zonder enige ondersteuning van de organisatie. Tot de dag van vandaag is e.e.a. nog altijd niet opgelost.
Enorm spijtig!

Een kleine organisatie heeft zijn charme qua direct contact, hierin zitten direct de gebreken. Een zorgplicht naar haar klanten is totaal niet bekend bij deze organisatie.

  • Algemeen 1
op 13 januari 2020 bestemming: Oostenrijk / Jenig, reisperiode: januari 2019

Super week wintersport gehad, niks op aan te merken. Goed georganiseerd en een gezellige groep. Reisbegeleider kwam met leuke ideeën en had alles super geregeld.

  • Algemeen 10
op 13 januari 2020 bestemming: Oostenrijk / Nassfeld, reisperiode: januari 2019

Schitterende lokatie om te skiën, perfecte begeleiding door reisbegeleider, goed eten en prettig reisgezelschap.

  • Algemeen 9
op 23 november 2019 bestemming: Spanje / Funchal, reisperiode: oktober 2019

Nu alweer een maandje terug van Madeira met Nosun groepsreis. De locatie, activiteiten en groep waren te gek! Daarnaast goede en enthousiaste begeleiding gehad. Ik zou zeker weer kiezen voor Nosun reizen!

  • Algemeen 9
op 22 november 2019 bestemming: Zweden / Nornäs, reisperiode: augustus 2019

Super reis was alleen een beetje duur voor wat je krijgt

  • Algemeen 8
op 22 november 2019 bestemming: Kroatië, reisperiode: september 2019

Door alle positieve ervaringen voor de 3e keer op rij gekozen voor Nosun. Dit keer Kroatië. Mooie natuur, toffe activiteiten, gezellige sfeer, een leuke groep en enthousiaste reisbegeleiders maakte de vakantie compleet. Zwemmen in Zavratnica bay tussen de rotsen in helderblauw water was voor mij wel even een moment van puur genieten.

  • Algemeen 8
op 21 november 2019 bestemming: Engeland, reisperiode: juni 2017

Leuke reis afwisseling tussen natuur en avontuur, actief bezig zijn. Maar ook spontane acties. niet vast gepind op programma niet erg als het anders loopt dan gepland. En doordat het kleine groepen zijn een klik met allemaal. Helft van de groep nu 2 jaar later nog steeds contact mee. Erg leuk. Fijn dat nl begeleiding is.

  • Algemeen 8
op 21 november 2019 bestemming: , reisperiode: juli 2019

Het is niet aleen de reis die je maakt maar ook de mensen met wie je gaat. Nu weetje als je de reis boekt niet met wie je weg gaat. Door dat je een wat activere vakantie boekt krijg je wel de soort mensen.
De reisbegeleider moet ook niet vergeten worden.

De reis zelf was door dat we de eerste groep ware zo nu en dan wat rommelig, maar daar door krijg je wel wat meer van het land te zien. Veder was alles keurig geregeld en aangepakt. Camper uitrusting prima voor elkaar en alles aanwezig. Ook het boeken zelf is duidelijk en vrij eenvoudig. Vooral de dingen die je zelf mee moet nemen staat er mooi op.
Kort om zou zo weer boeken (is ook gebeurt....)

  • Algemeen 8
op 21 november 2019 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: augustus 2019

5 DIKKE STERREN!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Net terug van een heerlijke 8-daagse reis naar de Franse Alpen!
Onze reisbegeleidster Sjeel is fantastisch: professioneel, grappig en lief.
De outdoor activiteiten zijn geweldig: hiken, bivakkeren bovenop de berg, kajakken, Via Ferrata, canyoningen, klimmen en abseilen. De crew van Buffel Outdoor verzorgen deze activiteiten en zijn ook super enthousiast en professioneel.
Sommige activiteiten zijn optioneel en dat is perfect: zo kun je zelf beslissen hoe inspannend je de week maakt.
Sjeel zorgde goed voor onze groep en nam ons ook mee op een paar uitstapjes waardoor we ook een beetje cultuur en ontspanning buiten de camping hadden.
De camping is prima, de tentjes zijn ruim in je eentje, de omgeving is adembenemend en aan gezelligheid geen gebrek. Alle ingrediënten voor een geslaagde actieve vakantie zijn aanwezig.
Dit was voor mij de eerste en zéker niet de laatste keer dat ik met noSun op reis ga!
NoSun BEDANKT!

  • Algemeen 10
op 21 november 2019 bestemming: Spanje / Madeira, reisperiode: oktober 2019

De reisbegeleider had alles optijd geregeld en als we vragen hadden over activiteiten dan ging ze dat gelijk voor ons uitzoeken. En er was ook voldoende ruimte voor eigen invulling van de dagen. De reizigers die mee gaan zijn vaak enorm divers waardoor er een hele leuke groep ontstaat.

  • Algemeen 9
op 21 november 2019 bestemming: Noorwegen / Sjusjøen, reisperiode: januari 2019

De reis is erg afwisselend, de groep en reisleider erg gezellig, mooie activiteiten en mogelijkheden om je voorkeuren voor een extra activiteit aan te geven.

  • Algemeen 9
op 21 november 2019 bestemming: , reisperiode: juli 2019

De reis was echt fantastisch. Super goede gids, geweldige groep en bijbehorende sfeer. Ook het rondreizen in een busje vond ik heel leuk. De kleine groep en dat alles nog mogelijk is in overleg met de groep vind ik echt uniek aan NoSun reizen.

  • Algemeen 10
op 21 november 2019 bestemming: Spanje / Den helder, reisperiode: augustus 2019

Het was een mooi reis met een goede reisbegeleiding

  • Algemeen 8
op 21 november 2019 bestemming: Zweden / Idre, reisperiode: juli 2017

De tenten waren nieuw. De locaties waren afwisselend en zowel in de natuur als op campings. Eten was ook gevarieerd. Soms zelf koken. Soms uit eten. Leuke activiteit om de dag. Reis was te snel voorbij...

  • Algemeen 8
op 20 november 2019 bestemming: Italië / Sardinië, reisperiode: april 2019

Fantastische vibe, relaxte mensen, heeerlijk eten, toffe activiten!

  • Algemeen 10
op 19 november 2019 bestemming: Noorwegen / Bergen, reisperiode: juli 2019

Alles was top geregeld. En als de groep een idee had kon dat geregeld worden en zo nodig van het schema afgeweken worden.

  • Algemeen 10
op 18 november 2019 bestemming: Noorwegen / Geilo, reisperiode: augustus 2019

8-daagse trekking over de Hardangervidda van Geilo naar Finse. De organisatie van de reis was goed. Eigenlijk ook niet zo moeilijk. De groep hoefde zich nimmer op te splitsen. Het schema: vliegtuig, trein, wandelen, trein, vliegtuig. Het was een gezellige groep van 10 man plus reisleider. De reisleider had wel iets meer kunnen vertellen over het gebied waar we doorheen liepen. s Avonds was het helaas te koud om nog een spelletje te spelen of zoiets. Met het weer hadden we het niet zo goed getroffen, we hadden 2 dagen met veel regen. Maar ik had goed materiaal, dus ik heb er niet zo'n probleem mee gehad. Daarentegen hadden we geen last van muggen. We hebben mooie landschappen gezien en ik vond het wildkamperen in het tentje heel leuk. Alleen het kampvuur ontbrak nog.

  • Algemeen 7
op 18 november 2019 bestemming: Zwitserland / Rondreis, reisperiode: juli 2017

Kleine groepen, leuke activiteiten, eigen tent, mooie bestemmingen

  • Algemeen 8
op 16 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Fieberbrunn, reisperiode: juli 2019

De reis was top georganiseerd, erg gave activiteiten en professionele en leuke begeleiding. Goede afwisseling van actieve en iets rustigere activiteiten.

  • Algemeen 10
op 16 november 2019 bestemming: België / Hotton, reisperiode: juni 2019

Het was precies zoals een groepsreis hoort te zijn. Avontuurlijk en gezellig. Veel leuker dan alleen of met z'n tweeën op vakantie gaan.

  • Algemeen 10
op 16 november 2019 bestemming: Zweden / Trekvakantie, reisperiode: augustus 2019

Kleinschalig, leuke outdoor activiteiten, mooie kampeerplekken en gezellige mensen. Alles was goed geregeld. Niet te lux, niet te min, precies goed!;

  • Algemeen 9
op 16 november 2019 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2019

Saai was het nooit! Het was een onvergetelijke ervaring om met een gezellige en goed geïnformeerde reisbegeleider 2 weken in de prachtige natuur van Noorwegen te kamperen.

  • Algemeen 10
op 16 november 2019 bestemming: Frankrijk / Breil sur roya, reisperiode: september 2019

Heel gevarieerde reis, leuke activiteiten. Goede accommodatie. Leuke kleine groep, waardoor je echt als groep een band opbouwt

  • Algemeen 10
op 15 november 2019 bestemming: Noorwegen / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Alles prima geregeld, fijne reisleiding

  • Algemeen 10
op 15 november 2019 bestemming: Zweden / overal, reisperiode: juli 2019

Mooie landen veel activiteiten, het is soms alleen heel veel en lang reizen. maar dat alles valt in het niets bij de ervaring en het groepsgevoel. ieder jaar denk ik het kan niet beter maar door de verschillen van land, reis, gevoel en medereizigers worden de reizen er alleen maar beter op. en ik kijk ieder jaar al weer vroeg op de site over welke reis het het komende jaar weer gaat worden, om me daar dan weer volop op kunnen te verheugen. 😁

  • Algemeen 9
op 15 november 2019 bestemming: Zweden / Nörnas, reisperiode: september 2019

Het was een verrassende outdoorvakantie met een leuke 40+ groep en een jonge reisbegeleider.
Het avontuur was elke dag aanwezig en de natuur was overweldigend.

  • Algemeen 9
op 15 november 2019 bestemming: , reisperiode: maart 2016

Alle ingedrienten voor ultieme lapland reis waren aanwezig: bakken met sneeuw, super reisbegeleiding, leuk reisgezelschap, noorderlicht kijken op rendiervel op bevroren meer met biertje, hottub, sauna voor 20 man met ijswak, skiën, hondenslee, rendierfarm, ijsklimmen, langlaufen, sneeuwschoenwandelen, sneeuwscooter rijden, ijsvissen en liedjes zingen rond kampvuur in een kota. Kon echt niet beter!

  • Algemeen 9
op 15 november 2019 bestemming: Tanzania, reisperiode: juni 2019

In samenwerking goed georganiseerde reis, relaxt als er
misverstanden waren met een zeer goede dienstverlening.

  • Algemeen 8
op 15 november 2019 bestemming: Noorwegen / Hardangervidda, reisperiode: juli 2018

Prachtige wandelreis waar ik op plekken ben geweest waar ik in mijn ééntje nooit geweest zou zijn. Een hele fijne groep en reisbegeleiding. Prachtige natuur, en nog altijd hele mooie herinneringen!

  • Algemeen 9
op 15 november 2019 bestemming: , reisperiode: juni 2019

Een super gave reis, prachtige natuur, top weer, gezellige groep en goed georganiseerd & begeleid door onze reisbegeleidster.
Een 9 omdat er altijd ruimte over moet blijven voor verandering.
NoSun tot de volgende reis. :)

  • Algemeen 9
op 15 november 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: augustus 2016

Mijn eerste singlereis, goede reisbegeleider, perfecte groep, nog steeds contact mee trouwens, uitstekend weer, nu net mijn 6e reis geboekt bij NoSun, dus dat zegt genoeg!

  • Algemeen 9
op 15 november 2019 bestemming: , reisperiode: juni 2019

Alles prima georganiseerd. Geen zorgen en goede reisleider. Gevarieerd reisgezelschap en voldoende inspraak in de invulling van de reis (binnen het gestelde programma). Geen 10 omdat de informatie omtrent de dagelijkse kosten (flink) lager waren dan werkelijk.

  • Algemeen 9
op 15 november 2019 bestemming: Schotland, reisperiode: september 2019

Het was een mooie reis, echter vond ik het jammer dat er voor het vliegtuig was gekozen en dat we niet via de boot en de trein zijn gegaan.
Nu waren we overgeleverd aan de vliegtuigmaatschappij

  • Algemeen 8
op 15 november 2019 bestemming: Zweden / Holjes, reisperiode: december 2018

Super gave reis!! Volop spectaculaire activiteiten in de sneeuw. Gezellige kleine groep en enthousiaste reisleiding door Annelies. Topreis gehad!! Geen minpunt te verzinnen!

  • Algemeen 10
op 15 november 2019 bestemming: Frankrijk / Breil sur Roya, reisperiode: september 2019

Erg leuke en vriendelijke host en reisbegeleider plus leuke activiteiten

  • Algemeen 9
op 15 november 2019 bestemming: Schotland, reisperiode: juni 2017

Prachtige reis met uitstekende reisbegeleiding.

  • Algemeen 8
op 15 november 2019 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2019

Super leuke activiteiten met afwisseling tussen water en de bergen, en als je nog meer wou kon je extra activiteiten bij boeken. Mooie omgeving.

  • Algemeen 10
op 15 november 2019 bestemming: IJsland, reisperiode: juni 2018

Goede begeleiding, zelf ook inspraak en avontuurlijk

  • Algemeen 10
op 15 november 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2019

Omdat noSun de beste reisorganisatie is met de avontuurlijkste groepsreizen

  • Algemeen 10
op 15 november 2019 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: augustus 2018

Veel afwisseling. Mogelijkheid tot extra activiteiten. Fijne begeleiding, organisatie die met je meedenkt en leuke reisgenoten.

  • Algemeen 8
op 15 november 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2019

Alles zat bij de reis inbegrepen. Dat was echt super fijn! En de begeleiding was top!

  • Algemeen 9
op 15 november 2019 bestemming: IJsland / rondje om het eiland, reisperiode: augustus 2016

Het was een fantastische reis over het hele eiland. Een gezellige groep, onwijs leuke activiteiten en het mooie is dat ik daar mijn lieve vriend ontmoet heb, met wie ik ruim 3 jaar later nog steeds samen ben. Een leuke manier om alleen op vakantie te gaan met een groep gezellige mensen om je heen. En super dat het zo'n lekker actieve vakantie is.

  • Algemeen 10
op 15 november 2019 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2017

Noorwegen is groot en toch en stukje ervan leren kennen, prachtig! Leuke onbekende plekjes ontdekt en fijn dat programma makkelijk aangepast kon worden

  • Algemeen 10
op 15 november 2019 bestemming: Noorwegen / Lillehammer, reisperiode: december 2017

Omdat gewoon alles top was. Locatie, activiteiten en hele boekingstraject. #nosun heeft voor mijn gevoel flexibiliteit en gemoedelijkheid hoog in het vaandel staan.

  • Algemeen 9
op 15 november 2019 bestemming: Portugal / Fuchal, reisperiode: oktober 2019

TOPVAKANTIE!!!! Leuke, actieve & gezellige groep met een reisbegeleidster (Sjeel) die zich in de vreemdste bochten wringt om nét even dat beetje extra luxe voor je te regelen.

  • Algemeen 10
op 24 september 2019 bestemming: België / Hotton, reisperiode: september 2019

Een weekenk wat voor herhaling vatbaar is!!

  • Algemeen 10
op 24 september 2019 bestemming: België / Ardenne, reisperiode: september 2019

Super leuke groep. Leuke reisleiding! Zaterdag veel gedaan. Sfeer was ontspannen. Wandeling liep niet zo als gepland. Maar desondanks ook leuke zondag gehad met gezellig gezamenlijk afscheid.

Groetjes Bo

  • Algemeen 9
op 10 september 2019 bestemming: België / Hotton, reisperiode: september 2018

Het was allemaal goed georganiseerd en geregeld en bij dingen die gemist werden werd er gelijk naar een oplossing gezocht.

  • Algemeen 9
op 10 september 2019 bestemming: België / Hotton, reisperiode: september 2019

Ik heb de Reis naar de Ardenne gedaan en ik vondt het prima geregeld mountainbike en het kajakken en vindt het leuk om te doen Bedank voor de mooie reis andere en Dick

  • Algemeen 10
op 9 september 2019 bestemming: IJsland / Reykjavík, reisperiode: augustus 2019

Super mooie reis. 2 fantastische weken gehad. Goeie organisatie en leuke groep.

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2019 bestemming: Engeland, reisperiode: augustus 2019

Dit was mijn 2e reis met NoSun en ook deze keer weer goed bevallen. Veel mooie kustlijnen gezien, leuke activiteiten en erg gezellig gehad met de groep op de camping en in de bus. Coasteering was wel het hoogtepunt van de reis, nooit gedacht dat ik nog eens van 12m de zee in zou springen!

  • Algemeen 8
op 26 augustus 2019 bestemming: Schotland / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Dit was mijn eerste reis met NoSun en naar Schotland. Ik kan alleen maar positief zijn over de rondreis door dit mooie woeste land! Geweldige sfeer, hele gezellige groep en niet te vergeten een kundige reisleider die leuk met de groep meedeed. Vele leuke, spannende en uitdagende activiteiten gedaan. Waaronder Mountainbiken en de top van de Ben Nevis behaald! Genoeg gezien ook. Van het rustige Isle of Skye naar het drukke Edinburgh. Vond het erg fijn dat er afwisseling was tussen rust en activiteiten. Normaal ben ik altijd van de stedentrips maar kan nu zeker de rust en het mooie landschap erg waarderen!

Kortom, deze reis ga ik niet snel vergeten!

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2019 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2019

Ik vond het echt een super reis! Een enthousiaste reisbegeleidster die ons overal veilig heen heeft gebracht ondanks de vele kilometers en de regen buien!

  • Algemeen 8
op 26 augustus 2019 bestemming: België / Hotton, reisperiode: augustus 2019

Erg genoten in de Ardennen. Een weekend met vol leuke activiteiten. De reisbegeleidster Marianne is van het begin af aan helemaal in de gezellige regelmodus. In control èn flexibel en belangrijker, ze maakt echt deel uit van de groep. Bij deze een dikke dank je aan Marianne van NoSun. Ik raad dit weekend echt iedereen aan, als je van kamperen houdt en je bent graag buiten actief dan is dit hèt weekend voor je.

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2019 bestemming: Schotland / rondreis, reisperiode: augustus 2019

Genoten van een onvergetelijke reis door het adembenemende Schotland samen met een geweldige groep en een fantastische reisleider! Bergen beklommen per voet en per fiets, rivieren onveilig gemaakt met het Gorge Walking, steden en dorpen bezocht, Wallace Monument bekeken, Hadrian’s Wall geïnspecteerd en nog veel meer! Bedankt mijn groep, Jasper en NoSun voor deze mooie herinneringen!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2019 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2018

Het was een bijzonder indrukwekkende ervaring om door Noorwegen te trekken.
Door het landschap heen rijden, de gevarieerde wandelingen en een bezoek aan Bergen resulteerden in mooie vergezichten. Dit onder leiding van een gedreven en gepassioneerde topbegeleider.

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2019 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2019

Het land vond ik overweldigend mooi. De begeleiding van deze reis was echt top!
Ik heb genoten van de gezelligheid en de mooie wandelingen.

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2019 bestemming: Noorwegen / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Leuke reis met een gezellige groep. Ondanks veel regen toch veel moois van Noorwegen kunnen zien. Actieve en betrokken reisbegeleider die er ondanks het weer goed de sfeer erin wist te houden en het programma in overleg met de groep heeft aangepast, aansluitend bij de weersomstandigheden.

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2019

Voor mij was het de eerste keer dat ik ging kamperen en met een groepsreis meeging. Ik had deze reis gekozen vanwege zijn actieve karakter. Dit is ook goed bevallen. Het kamperen is goed bevallen mede door de leuke groep waarin we reisde. Door de grote hoeveelheid regen hebben we helaas niet het gehele programma kunnen afwerken. Maar hier is op geïmproviseerd door de reisleiding wat er voor gezorgd heeft dat de reis toch een groot succes is geworden.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Noorwegen / Rondreis, reisperiode: augustus 2018

De reis ging door een prachtig landschap, leuke reisgezelschap en reisbegeleider die ons overal gebracht heeft, en ondanks het wisselvallige weer positief en enthousiast bleef. Erg genoten van de reis

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Noorwegen / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Een fantastisch land, een geweldige groep en een top reisbegeleider, prima ingrediënten voor twee heerlijke weken. Een mooie afwisseling qua activiteiten (o.a. hiken en raften) en de gezelligheid met elkaar op de camping en in de auto zorgde ervoor dat deze twee weken veel te snel voorbij gingen. Alles is vanuit NoSun prima geregeld (vervoer, tenten, kookgerei etc.) dus kan jij heerlijk genieten!

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Duitse Eifel, reisperiode: augustus 2019

Echt een hele geweldige week gehad! De professionele en ervaren reisleider leefde zich enorm in in de groep, het gebied en de activiteiten waardoor alles soepel verliep en er zelfs ruimte ontstond voor extra activiteiten en groepsinitiatieven. Met uitzondering van het bezoek aan de Bitburger brouwerij (het duurt te lang) zou ik de hele reis zo weer over doen. Een dik verdiende negen dus!

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Duitsland, reisperiode: augustus 2019

Erg leuke reis, de groep bepaalt iom de reisbegeleider wat we gaan doen. Door deze vorm bepaal je zelf je eigen vakantie. Vooral het niet vast zitten aan een programma, hoewel deze wel grotendeels is gevolgd, is een groot pluspunt! De slaapaccommodaties waren prima. De minibus reed prima en we konden onze eigen muziek draaien... hoe gezellig wil je het hebben :-)

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2019 bestemming: Zwitserland / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Voor mij de eerste keer naar Zwitserland, een rondreis met Nosun van 14 dagen.
Afwisselende activiteiten wandelen / downhill steppen / raften / sup’en en nog meer wandelen. Iedere dag wel een andere activiteit. Tussen de activiteiten ook genoeg ruimte om even te doen wat je wil en het programma is wel uitgestippeld maar als er in de omgeving iets te doen is is er alle ruimte om daar heen te gaan.

Voordeel van reizen met Nosun vind ik ook de kleine groepen, met allemaal gelijkgestemden genieten van een vakantie. De reisbegeleiding en tenten van uit Nosun is ook goed geregeld.

Geweldige vakantie gehad!

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2019 bestemming: Zwitserland, reisperiode: januari 2019

Het was een prachtige reis naar Zwitserland. De activiteiten waren leuk en afwisselend. Alles was goed geregeld.
Enige minpunten waren de locatie van de 2e camping waarbij ons kampeerveld direct aan een drukke weg lag, en de indeling van de reis mbt het aantal campings. De 3e camping in Zwitserland voegt weinig toe en zou naar mijn mening beter geschrapt kunnen worden.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2019

Top reis gehad door Zweden. Genoten van de rust, natuur en leuke activiteiten met een verrassend leuke groep en reisbegeleidster die rekening met elkaar hielden.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2019 bestemming: Zweden / Zweden, reisperiode: juli 2019

De reis was absoluut geweldig. De grote van de groep, van 8 pers, was perfect en de sfeer was fantastisch. Zeer goede planning, die toch heel ontspannen en flexibel was. De activiteiten waren heel leuk en sportief. Ik heb veel mooie dingen gezien en gedaan! De reisbegeleider was zeer kundig en heeft een hele mooi bijdrage geleverd aan de groepssfeer. De dagen waren goed gevuld en er was ook veel ruimte voor vrije tijd. De afwisseling tussen campings en wildkamperen was erg leuk. De spullen, met tent, geleverd door noSun waren heel goed.
Heel erg bedankt voor de fantastische reis en de goede zorg!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2019 bestemming: België / Hotton, reisperiode: augustus 2019

Heel gezellig en sportief bliksemweekend gehad in de Ardennen. Activiteiten die uitdagend zijn( vooral het mountainbiken) en lekker in de natuur. Activiteiten zijn geschikt voor zowel sportieve als iets minder sportieve mensen. Onze eigen groep was erg gezellig en stonden samen met een iets oudere groep op de camping. Dit bleek een gouden combinatie! Moe en voldaan weer terug.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2019

De reis naar Zweden was echt geweldig!
Enthousiaste groep en reisbegeleider.
Leuke afwisselende activiteiten met ruimte voor eigen invulling.
Super mooie omgeving.
Alles was prima in orde en goed georganiseerd.

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2019

Alles was goed geregeld, de grootte van de groep is ideaal (maximaal 8 ), de afwisselende programma/activiteiten en af en toe de vrije tijd tussen de activiteiten was perfect.

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2019 bestemming: België / Hotton, reisperiode: augustus 2019

Een heerlijk weekend Ardennen gehad. De trip begon al in de bus richting de camping. De eerste avond met elkaar gegeten, de tenten op gezet en een gezellige avond gehad. Zaterdag morgen weer vroeg op voor het ontbijt en de eerst activiteit. Wat een gave en mooie mountainbike rit. Zeker wel avontuurlijk, maar hij is te doen. In het zonnetje geluncht en klaar gemaakt voor de kano tocht. Door het lage water, best wel pittig, maar zeker de moeite waard. Terug op de camping werden de barbecues in het zonnetje klaar gezet. De planning kon in overleg gewijzigd worden (uiteten nu op vrijdagavond, ivm regen). De begeleiders waren betrokken en vol enthousiasme. Bedankt voor het weekendje weg. Dit was mijn eerste ervaring met NoSun.

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2019 bestemming: België / Ardennen, reisperiode: augustus 2019

Super weekend gehad. Alles goed verzorgd en georganiseerd. Leuke en gezellige groep en uitdagende activiteiten. Zeker een aanrader om even een weekendje er tussen uit te gaan.

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2019 bestemming: België / Hotton, reisperiode: augustus 2019

Gezellig weekend Ardennen gehad met NoSun. Betrokken en actieve reisbegeleiding. Weet van aanpakken en heeft oog voor wat er dient te gebeuren, de groep en alles daaromheen. Uitdagende (lees de mountainbike tocht. Ik dacht best een 'redelijk goede' fietsconditie te hebben, maar dat is niks bij vergeleken de af te leggen off roud tocht:D!) en sportieve activiteiten. Ruimte voor overleg en eigen input/inbreng. Bedankt voor de goede zorgen en fijne tijd!

  • Algemeen 8
  • Vorige
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende