Reviews over NoSun Groepsreizen

Pagina 5 van 5 met 466 resultaten

op 12 augustus 2019 bestemming: België / Ardennen, reisperiode: augustus 2019

Van begin tot eind genieten, alles zat mee deze vakantie. Zo hadden we goede pro-actieve reisbegeleiders die van aanpakken weten. Mooie combinatie van activiteiten (mtb'en en kanoën) op de middelste dag en de laatste dag een fijne wandeling. Als dan ook het weer nog prachtig is en de groep uit leuke mensen bestaat dan komt het helemaal goed! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2019 bestemming: België / Hotton, reisperiode: augustus 2019

Een heerlijk weekend in de Belgische Ardennen gehad. Helaas wat regen op de dag van aankomst, maar verder prima weer. Goede accomodatie (camping en tent) en prima organisatie (leiding) en activiteiten (mountainbike, kanovaren, barbecue en wandelen). Ontspannen sfeer, leuke leiding en dito groep. ... Lees meer

  • Algemeen 8




op 11 augustus 2019 bestemming: Zweden / Ik wil hier blijven!, reisperiode: juli 2019

De reisbegeleider, de groep, de activiteiten en de natuur zorgde voor een fantastische reis. Het 'ik wil hier blijven' gevoel was sterk aanwezig. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: augustus 2019

De reis heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Geweldige groep, geweldige omgeving. Aanrader!

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2019 bestemming: Zweden / Zweden, reisperiode: juli 2018

Het was fantastisch! Mijn eerste ervaring met nosun, maar ook voor het eerst op groepsreis en ik had het niet beter kunnen wensen. Enorm boven verwachting; een prachtig land, een superleuke groep en leuke activiteiten! Met wildkamperen als hoogtepunt.

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2019 bestemming: Noorwegen / Noorwegen, reisperiode: augustus 2019

Noorwegen is een super gaaf land! De natuur is geweldig! De wandelingen zijn pittig en uitdagend, maar prima te doen! Welke in de juiste verhouding worden afgewisseld met andere activiteiten. Het enigste grote minpunt van deze vakantie is om weer naar huis te gaan en de groepsbegeleider en de andere mensen uit de groep te moeten missen!!

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2019 bestemming: Noorwegen / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Fantastische reis gehad door Noorwegen; zeer indrukwekkende wandeltochten, slapen in de ongerepte natuur en een gave rafttocht! We hadden een geweldige groep en een super reisbegeleider (Juul).

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2019 bestemming: Noorwegen / Noorwegen, reisperiode: juni 2019

Was een mooie rondreis, mooie omgeving, mooie wandelingen, leuke kanotocht, gezellige groep en reisbegeleider.

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2018

'Ik wil hier blijven', dat is de slogan die noSun heeft gegeven aan zijn 14 daagse rondreis in Zweden. En wat is die slogan perfect! Ik zei het tijdens de reis steeds vaker. Een combinatie van een mooi land, leuke activiteiten, een gezellige groep en een geweldige reisleider zijn de redenen waarom deze reis een 10 krijgt! Toen we terug moesten was mijn enige vraag of we de reis nog een keer konden doen.
Floris, ontzettend bedankt voor je goede begeleiding! noSun bedankt voor jullie mooie reizen.

  • Algemeen 10
op 6 augustus 2019 bestemming: Noorwegen / Hardangervidda, reisperiode: juli 2019

Fantastische tocht gemaakt over de Hardangervidda hoogvlakte. Met een leuke groep 8 dagen lang buiten zijn en alleen maar bezig zijn met het lopen en de natuur was heerlijk. Overdag hiken door de prachtige omgeving en s avonds kamp maken en samen koken. Muggen en blaren waren aanwezig, sanitaire voorzieningen geheel afwezig, maar dit deed eigenlijk helemaal niets af aan deze toffe ervaring. Na een dag lopen is een duik in een meertje of een beekje ook heel fijn. Reisleidster Kirsten regelde de zaken die geregeld moesten worden en was daarnaast ook gewoon een heel gezellige reisgenote. Enige minpunt ten aanzien van Nosun zelf was de wat warrige berichtgeving vooraf, maar verder zeer te spreken over deze reis.

  • Algemeen 9
op 5 augustus 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2019

Zweden is een prachtig land! Afwisselende natuur gezien, zeker de nationale parken waren erg de moeite waard.
Reisbegeleider Floris was erg enthousiast!
Veel mooie avonden aan het water gehad met een kampvuurtje, zowel op de campings als op de wildkampeer plekken. Ook het bezoek aan Kopenhagen was leuk. Wat het leukste was, is dat je echt met elkaar op reis bent. Toch is er ook genoeg tijd om alleen om met een kleiner groepje dingen te ondernemen.

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2019 bestemming: Schotland / Rondrit, reisperiode: juli 2019

Het was een leuk reisgezelschap. Bovendien was het weer beter dan ik verwachtte. Mede dankzij de reisbegeleider Jasper heb ik de top van de Ben Nevis bereikt.

  • Algemeen 9
op 2 augustus 2019 bestemming: Noorwegen, reisperiode: januari 2019

Noorwegen is prachtig en heb ontzettend van de natuur genoten. Erg prettig om in een kleine groep te reizen. Ik heb een topvakantie gehad en mijn complimenten voor de reisleidster Anja!

  • Algemeen 9
op 31 juli 2019 bestemming: Noorwegen / Hardangarvidda, reisperiode: juli 2019

De wandeltrekking door Noorwegen was geweldig! Prachtige natuur en geluk gehad met het weer! Mooie kampeerplekken, leuke groep en een geweldig fijne reisbegeleidster Kirsten!

  • Algemeen 9
op 25 juli 2019 bestemming: IJsland, reisperiode: juli 2019

Goede reisorganisatie met leuke activiteiten.

  • Algemeen 8
op 22 juli 2019 bestemming: Engeland / Rondreis zuiden, reisperiode: juni 2019

Heel leuke, actieve groepsreis. Je reist met een kleine groep wat ik wel prettig vind. Mooie locaties bezocht en gevarieerde activiteiten gedaan, zoals wandelen, mountainbikes, zeekayakken en coastering. Londen als afsluiter is ook erg leuk! Het is best een druk programma, maar als je van een beetje actie en natuur houdt is het zeker een aanrader!
Wij hadden een heel enthousiaste reisbegeleidster, Joanne, die alles goed had voorbereid en overal aan mee deed.
De campings zijn eenvoudig, maar voldoen. De tentjes van noSun zijn erg prettig in gebruik.

Jammer is wel dat er geen stroom in de (gezamenlijke) tent is. Opladen van je telefoon moet je dus in het toiletgebouw doen of onderweg in de auto. Ook is er geen mogelijkheid om boodschappen koel te bewaren.

Ik ben vaker met noSun weggeweest en kan het zeker aanraden!

  • Algemeen 8
op 21 juli 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: maart 2019

Top locatie, leuke activiteiten, goed georganiseerd en een gezellige en fijne reisleidster. Goede prijs, qualiteit verhouding

  • Algemeen 9
op 21 juli 2019 bestemming: Noorwegen / Geilo, reisperiode: juli 2019

Voldeed aan de verwachtingen, goed georganiseerd, goede begeleiding,
goede groepsgrootte, mazzel gehad met weer.
Alpinestokken werden nu optioneel genoemd, die raad ik wel sterk aan.

  • Algemeen 9
op 21 juli 2019 bestemming: Noorwegen / Hardangervidda, reisperiode: juli 2019

De reis was super! Prachtige natuur, fantastische kampeerplekken en goede begeleiding door Kirsten.

  • Algemeen 9
op 20 juli 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2019

Fijne reisbegeleiding die goed op de hoogte was van alles. Fijne kampeerplaatsen en passende activiteiten. Een heerlijke ongedwongen vakantie met ruime keuze aan activiteiten en eigen invulling. Ik zou het zo weer doen.

  • Algemeen 8
op 20 juli 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2019

Ongelooflijk mooie en ruige natuur, een afwisselende reis en een gezellige reisgroep. Dat is de ervaring die ik heb met de groepsreis naar Zweden. Na enige tijd twijfelen heb ik de reis toch geboekt en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Het mountainbiken, kanoën, eland spotten en bezoek aan 2 nationale parken waren echte hoogtepunten. De reis was echt genieten, op de muggen na misschien ;) Onze reisleidster wist perfect om te gaan met de momenten dat de reis even niet voorspoedig verliep, zoals een missend reisdocument, een regenbui tijdens het wandelen, een maaltijd die in de soep loopt of een verstuikte enkel. Zelfs als je Zweden al kent is deze reis helemaal de moeite waard!

  • Algemeen 10
op 20 juli 2019 bestemming: Zweden / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Deze rondreis heeft mij laten zien wat een mooi land Zweden is! Ik was erg nieuwsgierig naar Zweden, voor mij was dit een hele mooie reis om Zweden te ontdekken. Een zeer gezellige groep en een leuke, enthousiaste reisbegeleidster hebben deze reis voor mij om nooit te vergeten gemaakt. Het wandelen in de natuur in de mooie parken, de uitdagende mountainbiketocht (goed te doen voor iedereen), het kanovaren naar een wildkampeerplek om daar te overnachten, een dag Kopenhagen en nog zoveel meer om over te schrijven. Een avontuurlijke, actieve vakantie in een mooie natuur, waarin ik van alles om mij heen ontzettend heb genoten! NoSun bedankt!!

  • Algemeen 9
op 20 juli 2019 bestemming: Zweden / Tiveden, reisperiode: juli 2019

Goede begeleiding en organisatie en een leuke en gezellige groep. Kleine calamiteiten werden snel opgelost en de voorzieningen op de camping waren prima!
Ik kan deze reis zeker aanraden voor actieve natuurliefhebbers, die graag met een groep nieuwe avonturen wil beleven.

Groetjes,

Niels van den Brink

  • Algemeen 10
op 19 juli 2019 bestemming: Zweden / Rondreis "Ik wil hier blijven", reisperiode: juli 2019

Zojuist terug gekomen van mijn tweede groepsrondreis (8 p + reisbegeleider) met NoSun; een fantastische rondreis door Zweden!
Het programma was erg afwisselend (kano, mtb, wandelen, musea, stad) en tussentijds waren er nog keuze mogelijkheden voor activiteiten. Zoals bijv. een beversafari , quad rijden, suppen of een middagje sauna. Vergeet de elanden safari niet!;)
De reisbegeleider had goede rij-skills en kon ons goed informeren/begeleiden op en over de bestemmingen. Een missende must voor een Zweden rondreis waren helaas BBQ kookgerei en een koekenpan. Maar aangezien de campings voldoende voorzieningen hadden was dit makkelijk op te lossen :)
Verder uitrusting zoals stoelen, tafel, gezamenlijke tent en en privé tentje geleverd door NoSun waren ook meer dan voldoende!
De "wild" kampeer plekken waren fantastisch, naast deze idyllische plekjes hebben we op doorreis het prachtige binnenland van Zweden mogen zien en lokaal eten mogen proeven in typische Zweedse restaurantjes. Al met al een voorbijgevlogen top vakantie om zeker aan te bevelen als je van actieve en afwisselden buitenvakanties houdt.

  • Algemeen 9
op 13 juli 2019 bestemming: Zweden / Batstad, reisperiode: februari 2018

Actief, ontspannen, gezellig en goed georganiseerd: alles wat beloofd werd kwam uit!

  • Algemeen 10
op 12 juli 2019 bestemming: Zweden / zweden, reisperiode: december 2018

Mooie reis, fijne activiteiten goede begeleiding

  • Algemeen 7
op 12 juli 2019 bestemming: IJsland, reisperiode: juni 2019

De reis en activiteiten waren goed georganiseerd. De kleine problemen die we onderweg tegenkwamen, werden door de reisbegeleidster goed en snel opgelost. De tenten die NoSun voor ons regelde waren prima, ook de sanitaire voorzieningen op de campings waren over het algemeen erg goed.
Tijdens onze reis hebben we onwijs geluk gehad met het weer, in IJsland hebben we slechts één dag regen gehad. Hierdoor hebben we zowel op de Faeröer eilanden als in IJsland extra kunnen genieten van de wandelingen en andere activiteiten.

  • Algemeen 9
op 12 juli 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: januari 2019

De accommodatie, de reisbegeleidster en de activiteiten waren top. Afwisselend programma. NoSun reageert snel op eventuele vragen.

  • Algemeen 9
op 11 juli 2019 bestemming: Zweden / Holjes, reisperiode: februari 2019

Heerlijke reis gehad met hele leuke reisgenoten en reisbegeleidster.
De activiteiten waren afwisselend, uitdagend en op verschillende niveau's uit te voeren! Voor ieder wat wils...
Daarnaast een gezellige huiselijke sfeer in het huisje mede mogelijk gemaakt door het enthousiasme van onze reisbegeidster!

  • Algemeen 10
op 11 juli 2019 bestemming: Zweden / Holjes, reisperiode: februari 2019

Een waanzinnige ervaring, met hele fijne mensen. Van A-Z goed georganiseerd door betrokken mensen.

  • Algemeen 9
op 11 juli 2019 bestemming: Zweden / Båtstad, reisperiode: maart 2019

Dit was mn eerste groepsreis en ook meteen de eerste x in zweden. Al met al was het zeker geslaagd en zal dit ook niet meer vergeten. Natuurlijk hebben we het als groep getroffen met het weer, met elkaar en de reisleidster. Er was een goede band en respect en aandacht voor elkaar, wat het erg gezellig maakte. Reisleidster was vrolijk, behulpzaam en bracht een gemotiveerde en positieve sfeer mee! Het is alleen een 9, omdat we het noorderlicht niet konden zien, maar dan was het perfect 😜

  • Algemeen 9
op 11 juli 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: maart 2019

Dit jaar voor het eerst op winterreis en erg goed bevallen. Leuke diverse activiteiten met een gezellige groep en enthousiast reisbegeleidster. Het weer zat mee en ook nog elanden kunnen spotten. Al met al een gave reis om op terug te kijken.

  • Algemeen 9
op 11 juli 2019 bestemming: Zweden / Varmland, reisperiode: maart 2019

Alles was Perfect georganiseerd! Echt een super leuke reisbestemmingen met veel verschillende activiteiten! Echt een aanrader!!

  • Algemeen 9
op 11 juli 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: februari 2019

Super reis gehad, noorderlicht gezien en mooie activiteiten gedaan. Vooral de husky tocht was sprookjesachtig!

  • Algemeen 9
op 10 juli 2019 bestemming: Kroatië, reisperiode: juni 2019

Wat een top vakantie heb ik gehad samen met een enorme leuke groep waarmee het vanaf dag 1 klikte! Samen met Onze reisbegeider André was het een leuke afwisseling tussen activiteiten en lekker rusten en genieten van de natuur! Gezellige avonden met lekker eten en de alcoholische versnaperingen brachten nog meer humor met zich mee! Ik raad het iedereen aan!

  • Algemeen 10
op 10 juli 2019 bestemming: Kroatië, reisperiode: juni 2019

Leuke reis! Afwisselende activiteiten. Grensverleggend. Leuke groep

  • Algemeen 8
op 10 juli 2019 bestemming: Kroatië, reisperiode: juni 2019

Mooie reis met een leuke reisbegeleider en een hele leuke groep. Leuke actieve vakantie

  • Algemeen 10
op 10 juli 2019 bestemming: Kroatië / Zadar, reisperiode: juni 2019

Voor de 2e keer met Nosun op reis geweest. Kroatië deze keer de bestemming.
Goed geregeld vanuit NoSun. Leuke (kleine) groep tijdens de reis.
Leuke activiteiten gedaan. Goede reisbeleiding.
Nosun echt een aanrader.

  • Algemeen 10
op 10 juli 2019 bestemming: Kroatië, reisperiode: juni 2019

Ik heb een supervakantie gehad in Kroatië! Mooi weer, mooie cultuur, lekker eten en drinken en veel toffe activiteiten: grotten bezoeken, wandelen, kajakken, zwemmen en gewoon lekker lui in de zon liggen. Combineer dit met een super gezellige groep en reisbegeleider en je hebt een geweldig week! De volgende NoSun-reis staat alweer in de planning :)

  • Algemeen 10
op 9 juli 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: februari 2019

Na meerdere reizen van noSun te hebben gedaan in de zomer wilde ik graag een winterreis doen. Toen kwam ik op een weekje zweeds lapland uit. De reis zelf bevatte veel verschillende dingen die we gingen doen. IJsvissen, Sneeuwscooter rijden, Huski Tocht en natuurlijk ook proberen heelhuids op 2 latten van een heuvel af te glijden. Bij alle activiteiten heb ik zeer genoten. Het was zeer prettig dat we in hutten verbleven en dat er elke dag voor ons werd gekookt. Bij andere nosun reizen is het soms meer kamperen en zelf je eten bereiden maar dat geeft ook zeker een bepaalde sfeer aan de vakantie. In ieder geval heb ik zeer genoten op de vakantie naar zweeds lapland en was het hoogte punt toch wel de huski tocht en het noorderlicht.

  • Algemeen 8
op 8 juli 2019 bestemming: Kroatië / Zadar, reisperiode: juni 2019

Heb een top vakantie gehad. Fijne reisbegeleider in combinatie met leuke activiteiten en cultuur snuiven en de geboden vrije tijd maakt de vakantie enorm goed.
Echt een aanrader!

  • Algemeen 10
op 8 juli 2019 bestemming: Kroatië, reisperiode: juni 2019

Een heerlijke vakantie gehad in een prachtig land. De 3 accommodaties waren goed en afwisselend. We hebben veel gezien en veel gedaan. Naast het programma zijn we nog wezen mountainbiken, hebben een stadstour gedaan, een mooie zonsondergang gezien, wijn geproeft etc. Met dank aan onze reisleider was alles goed geregeld. Het was wel een vol programma maar ik vond dat zelf wel fijn. Erg prettig ook om in een kleine groep te reizen en alles voor je is geregeld.

  • Algemeen 9
op 8 juli 2019 bestemming: IJsland, reisperiode: februari 2018

Het was gewoon een top reis. Alles was goed geregeld.

  • Algemeen 10
op 6 augustus 2018 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2018

Voor de eerste en laatste keer mijn geld uitgegeven aan nosun! Slechte reisleidster, wist niks te vertellen over de plaats en de activiteiten. Verder wordt er geen rekening gehouden dat, als je zelf met de groep moet koken er een koelkast aanwezig moet zijn! Iets met voedselveiligheid! Daarnaast kan het enorm wisselvallig zijn in de bergen, hier wordt ook totaal geen rekening mee gehouden. De reactie van nosun vond ik zeer slecht, zo reizen we bij nosun....? Wordt voorbij alle punten gegaan. De activiteiten worden uitbesteed bij Buffel, deze heren en dames hebben het zeer goed uitgevoerd, waren gezellige sportieve mensen en zeer deskundig.

  • Algemeen 3
op 1 augustus 2018 bestemming: Noorwegen / Zuiden, reisperiode: juli 2018

Verliefd geworden op Noorwegen, prachtige reis! Vanuit Nosun was alles goed geregeld, we kregen goede tentjes en kookgerei. Goede mix van wandeltochten en andere activeiten zoals kanoën en een bezoek aan Bergen. De reisleidster was top, de groep ontzettend gezellig, goede mix van mensen met uiteenlopende achtergronden. De enige minpuntjes die ik kan bedenken zijn dat het veel reisdagen zijn voor de tijd dat je dingen kan ondernemen, het raften was niet echt in een spectaculaire rivier (leuk maar vrij makkelijk) en de reisleidster was nooit eerder in Noorwegen geweest (wat overigens geen problemen opleverde).

  • Algemeen 9
op 31 januari 2018 bestemming: Zweden / Holjes, reisperiode: december 2017

Als je verwacht dat alles goed geregeld is en krijgt waar je voor betaald hebt, moet je hier geen vakantie boeken! Ben in de kerstvakantie met deze organisatie naar Zweden geweest. De reis voldeed niet aan mijn verwachtingen. Er zou gekookt worden en dit werd niet gedaan. Dit moesten wij zelf doen. Daarnaast werd er gevraagd of wij op vrijdag alles wilde schoonmaken. Dit hebben wij geweigerd. Uiteindelijk hebben wij dit gelukkig niet moeten doen. Tussendoor schoonmaken vindt deze organisatie ook niet nodig en dit mag je ook niet verwachten. Bijzonder als je een vakantie boekt waar alles bij in zit en met 8 personen gebruik moet maken van het sanitair. Het vervoer laat ook te wensen over. In eerste instantie overmacht maar dit werd daarna niet opgelost. Ik vind het persoonlijk niet kunnen dat een medereiziger de hele week moet rijden naar activiteiten. Ik heb een klacht ingediend maar deze wordt niet opgelost. Ze geven aan dat er zaken mis zijn gegaan maar komen niet met een passende oplossing. Een bon van 20 euro vind ik geen vergoeding. Zeker niet als je kijkt naar de prijs van de reis.
Dus verwacht je dat alles goed geregeld is... Boek hier geen vakantie en verwacht al helemaal niet dat als je een klacht hebt er een oplossing komt.

  • Algemeen 1
op 11 november 2017 bestemming: Zweden / Höljes, reisperiode: februari 2017

Deze reis heeft mij zo goed gedaan. Toen wij op Schiphol elkaar ontmoeten was er direct een klik in de groep en de gezelligheid brak gelijk los. In höljes aan gekomen hebben wij veel activiteiten gedaan zoals huski sleeën sneeuwschoenwandelen slapen in een tipi spekpannenkoeken bakken op open vuur. Ijsvissen skiën langlaufen. En nog zoveel meer. Echt een vakantie om nooit meer te vergeten.
De reisleidster was gewoon 1 van ons doet met alles mee. Net alsof zij ook een reiziger was. Wat de sfeer ten goede komt.
Komend jaar ga ik weer met deze reisorganisatie op vakantie. Nu naar Lapland.

  • Algemeen 9
op 6 september 2017 bestemming: Zweden / Dalarna, reisperiode: augustus 2017

Ik word elke keer weer even stil als ik terugdenk aan de oorverdovende stilte in de kano op het meer... Ik wist heus al dat ik dat fijn zou vinden, maar ik werd toch overdonderd. In combinatie met een beetje rommelen in het bos met bijlen, blauwe besjes, tenten, vuurtjes én heerlijke kaas uit een tube (!!) was dit de perfecte manier om weer fris en fruitig het nieuwe schooljaar te kunnen starten.

  • Algemeen 9
op 5 september 2017 bestemming: Zweden / Kano reis, reisperiode: augustus 2017

Zweden: Heerlijk land
Outdoor: Op en top genieten van vuurtje stoken tot wildplassen ;)
Kanoën: Van ultiem mindfull tot heftig tegen de golven in peddelen, I loved it.
Groep: Kleine maar hele fijne groep!

  • Algemeen 8
op 28 augustus 2017 bestemming: IJsland, reisperiode: augustus 2015

Met een kleine groep van 9 personen zijn we rond IJsland gereden in een minivan. We hebben het prachtige Noorderlicht gezien en gekampeerd in de natuur. Een goede combinatie van actief bezig zijn en ontspanning. De reis was ontzettend flexibel en (bijna) alles was mogelijk in overleg. Wij waren aan zeg! Heel fijn! Harm was een ontzettend goede reisleider met een hart van goud en een luisterd oor. Echt een top reis waar ik nog vaak aan terug denk! Het is door deze reis dat ik mijn reisverslaving ontdekt heb en uiteindelijk op wereldreis gegaan ben!

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2017 bestemming: Italië / Italie, reisperiode: augustus 2017

De ongedwongenheid en gevarieerde aangeboden programma van de 14 daagse kampeerreis door Noord Italie, zorgen voor de perfecte mix van actief, cultuur. De reisbegeleider was zeker van meerwaarde en zorgde voor een top vakantie !!

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2017 bestemming: Zweden / Verschillend, reisperiode: augustus 2017

Prachtige reis. We hebben veel actieve dingen gedaan zoals wandelen, kanoën en fietsen. Zo geniet je nog meer van de prachtige natuur. Het wildkamperen vond ik het leukste van de reis.

  • Algemeen 8
op 28 juli 2017 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2017

Fantastische natuur en activiteiten, afwisselende kampeerplaatsen en ben vanaf nu fan van wildkamperen! De groepsdynamiek was goed, met diverse type mensen, vol humor en gezelligheid. De reünie staat al gepland :-) Ook de begeleiding was top, ze was als één van ons onderdeel van de groep, had aandacht voor iedereen en heeft ons de hele reis prima gechauffeurd.

  • Algemeen 8
op 28 juli 2017 bestemming: Zweden / Rondreis, reisperiode: juli 2017

Ik vond het een fantastische reis en een hele ervaring om te reizen met NoSun.

  • Algemeen 9
op 28 juli 2017 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2017

Prachtige natuur en een geweldige groep.

  • Algemeen 9
op 28 juli 2017 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2017

Gezellig, goed georganiseerd, afwisselend, relaxt

  • Algemeen 9
op 28 juli 2017 bestemming: Zweden / Rondreis, reisperiode: juli 2017

Geweldige groepsreis met enorm leuke groep! Veel activiteiten, maar ook genoeg rust. Zou zo weer mee gaan :)

  • Algemeen 9
op 28 juli 2017 bestemming: Zweden / Rondreis, reisperiode: juli 2017

Een erg diverse reis in kampeerervaringen tussen wildkamperen en campings. Daarnaast meerdere mooie gebieden van het land mogen ervaren per auto, te voet of per kano.

  • Algemeen 8
op 28 juli 2017 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2017

Leuke groepsreis met leuk gezelschap.
Prima activiteiten met veel ruimte voor eigen invulling

  • Algemeen 9
op 10 maart 2017 bestemming: Zweden / Holjes, reisperiode: januari 2017

De reis was niet zoals voorgesteld, reisbegeleider niet op de hoogte van mogelijkheden in het gebied waardoor de activiteiten alleen werden afgewisseld door hangen in het huisje. Het huis was niet voorzien van de aangegeven faciliteiten, hiervoor moest ongeveer 1 km gelopen worden naar andere woning.
Nooit meer gecontacteerd na uiten van klacht vind ik ook erg jammer.

  • Algemeen 5
op 15 januari 2015 bestemming: IJsland / Reykjavík, reisperiode: augustus 2014

Een prettige reisbegeleider; aardig, flexibel, zeer goede chauffeur en behulpzaam. Leuk dat hij zijn eigen plan trekt en nieuwe dingen uitprobeert!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 26 februari 2014 bestemming: Zweden / Dalarna, reisperiode: februari 2014

Positief:
Fantastische groep en gave activiteiten. Goed geregeld zowel vooral als tijdens de reis. Mooie accommodatie en goed ingerichte huisjes, fijne bedden en goede douche.

Minpuntjes:
Acco ligt wel erg ver van alles af dus je zit sowieso 4 a 5 uur in de bus vanaf de luchthaven en ook activiteiten zijn veelal op zo'n 1 a 1,5 uur rijden. Dat is wel zonde van de tijd. Maaltijden pakket had gewoon bij de prijs in moeten zitten want er is geen andere mogelijkheid om zelf iets anders te regelen en hoort ook gewoon bij de reis. Veel activiteiten waren exclusief (wel vantevoren gemeld) maar hier had ook wel wat meer inclusief bij kunnen zitten aangezien toch iedereen het doet.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 8
op 25 februari 2014 bestemming: IJsland / Reykjavík, reisperiode: juli 2013

IJsland is een super gaaf land. Echt top dat ik hier geweest ben. Eerst twijfelde ik over een groepsreis. Zouden er geen rare mensen mee gaan en was ik niet de enige die alleen zou reizen... Maar het is me goed bevallen. Er waren twee groepen van 8 personen die samen optrokken. Van de 16 was er maar 1 stel. De rest reisde ook alleen en het was erg gezellig. We hebben veel lol gehad met de reisbegeleiders van nosun.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 25 april 2013 bestemming: Noorwegen / rondreis, reisperiode: juli 2012

Erg leuke reis gehad in Noorwegen. De excursies zijn lekker actief en we hebben veel mooie dingen gezien. De reisbegeleiding van NoSun was erg enthousiast en er heerste een persoonlijk en gezellig sfeertje in de groep. De verhouding actief/natuur/rust was in balans. Ik zou deze reis zeker aanraden!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 19 augustus 2010 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2010

Geweldige reisleidster! Activiteiten mogen wat mij betreft uitgebreid worden met een bredere keuze. Wij hebben geraft/gewandeld/gemountainbiked... Caving/caven/gletsjer beklimmen zou ook gaaf zijn.

Fantastische groep gehad! Goed op elkaar ingespeeld en ontzettend veel humor! Veel lol gehad. Ik zou zo weer bij noSun boeken. Vooral de kleine groep (8 deelnemers + 1 reisleidster) spreekt me erg aan.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 9
op 19 augustus 2010 bestemming: Zweden / Johannesholm, reisperiode: augustus 2010

De plek Johannesholm is een geweldig vakantiedorp. Mooie ligging (alleen jammer van de grote weg waaraan het ligt) en is heel Zweeds. De reisleider die wij hadden vanuit Johannesholm was heel kundig en enthousiast. De camping en vakantiedorp waren mooi en gezellig. De eigenaren en staf waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Door de foto's op de site van NoSun krijgt je indruk dat je naar een stadje gaat tijdens de reis. Dit is niet het geval en dat valt dan effe tegen. De reis gaat om natuur, actief zijn en een beetje cultuur, maar veel van de Zweedse beschaving zie je niet. Terrasjes en eetgelegenheden zijn er niet, je zit heel afgelegen van de bewoonde wereld, je moet het doen met wat de camping te bieden heeft. In de reisbeschrijving staat dat je vliegt vanaf Eindhoven, maar dat blijkt later Weeze. De reisbescheiden zijn van te voren niet opgenomen met de reisbegeleiding, dit is erg lastig wanneer blijkt als de lijst onvolledig blijkt of niet klopt.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 7
  • Vorige
  • 3
  • 4
  • 5