noSun reizen wint Reisgraag Award 2022

Geschreven op 25 maart 2022 door Tl

Team van noSun met Reisgraag Award 2022
Team van noSun met Reisgraag Award 2022
In de categorie Actieve vakantie is volgens de consument noSun reizen de beste reisorganisatie van 2022. De organisatie is het beste gewaardeerd in reviews; met een 9,1 scoort de organisatie uit Enschede erg goed.

Martijn Boshuis van noSun reizen over de gewonnen publieksprijs Reisgraag Award 2022: "Bij noSun groepsreizen zijn we er super trots op dat we ook in 2022 de beste aanbieder zijn van actieve reizen. Afgelopen jaar hebben we weer onze uiterste best gedaan om te zorgen voor de beste reizen, goed getrainde reisbegeleiders en daarmee gelukkige reizigers. Daarbij hebben we het cijfer van de reizigers ervaringen ook nog weten te verbeteren van een 8,9 naar een 9,1. Hoe mooi is dat.

Directeur Martijn Boshuis geeft aan vooral trots te zijn op zijn collega's. Zowel op het noSun kantoor als onder de reisbegeleiders was de motivatie hoog om er in het afgelopen jaar weer iets super moois van te maken. Uiteindelijk zijn bijna alle geplande reizen vertrokken en soms wat het ook voor de reizigers nodig om hun verwachtingen aan te passen. Gelukkig is er altijd wel een oplossing te bedenken als er door de lokale regels iets niet mogelijk bleek.

Komend jaar gaat noSun door met het 110% inzetten op de klantbeleving en daarmee de tevredenheid. Alle noSun reizen moeten gewoon zo goed zijn, dat je er een boek over wilt schrijven. Voor een standaard vakantie ben je bij noSun niet aan het juiste adres.

Onder de slogan "Dare to go out" dagen we mensen uit, om uit het comfort van het dagelijks leven te stappen en het avontuur in de natuur aan te gaan. Door nieuwe mensen te ontmoeten en niet alledaagse activiteiten te ondernemen kom je helemaal los van je dagelijkse leven en werk. Optimaal ontspannen, door inspanning. "

Bekijk alle winnaars op: https://www.reisgraag.nl/awards/2022/

Nieuws