noSun reizen wint Reisgraag Award 2023

Geschreven op 1 februari 2023 door Tl

noSun reizen met publieksprijs
noSun reizen met publieksprijs
Reisorganisatie noSun reizen heeft bij de Reisgraag Awards de award 'Beste Reisorganisatie 2023' gewonnen. Op basis van gekeurde consumentenreviews over 2022 heeft deze touroperator uit Enschede het beste gescoord in de categorie Actieve vakantie.

Reactie Martijn Boshuis: "Zojuist kregen we te horen dat noSun Singlereizen voor het vierde jaar op rij de beste aanbieder is van actieve en avontuurlijke vakanties in Nederland en België.

Na een jaar met ongekend veel boekingen, enthousiaste reacties en mooie reisverhalen, is dit de ultieme beloning! De overwinning is op basis van stemmen van échte reizigers. Dat maakt voor ons de eer nog groter, precies ook op het moment dat we het wel even konden gebruiken.

Dit jaar kwam het namelijk als een verrassing. We zijn lekker bezig met nieuwe bestemmingen, zoeken wegens succes collega's en werken aan nieuwe huisvesting van onze loods, zoals wij dat noemen. In de loods liggen alle tenten en kampeermaterialen. De loods is te klein geworden voor alle materialen dus we gaan verhuizen naar een nieuwe opslag.

Dit alles maakt dat we even wat minder bezig waren met de award en de verkiezingen. Dan komt opeens dat bericht. Hoe mooi is dat?!

Het reisgeluk van de noSun reiziger is waar wij ons bedje voor uit komen. Het winnen van de Award past daar natuurlijk helemaal bij. De ultieme bevestiging van ons harde werken. Met vallen en opstaan, elke dag een beetje beter.

Ook dit jaar mogen we noSun weer de beste aanbieder van actieve en avontuurlijke vakanties noemen. Namens het hele team, hartelijk dank aan al die noSun reizigers die hun ervaringen hebben gedeeld en met noSun op reis gaan.

Komend jaar gaan we ons nog meer richten op de reiziger, de reisbeleving en mooie nieuwe bestemmingen. Want deze mooie beloning smaakt weer naar meer."

Door de redactie van Reisgraag.nl zijn meer dan 40.000 reviews over bedrijven in de reisbranche goedgekeurd. Dit is de 12e editie van deze publieksaward. Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2023 op https://www.reisgraag.nl/awards/2023/

Nieuws