noSun wint Reisgraag Award 2021

Geschreven op 13 april 2021 door Gina

Team noSun met Reisgraag Award
Team noSun met Reisgraag Award
NoSun heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit jaar met veel negatieve reviews, juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen. NoSun is een van deze reisorganisaties. Daarom hebben zij dit jaar deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen. 

Quote

"In een jaar waar creatief zijn en omschakelen in het teken heeft gestaan en kijken naar wat juist wél kan, is het een mooie kers op de taart van afgelopen jaar. Wij zijn blij dat het nogmaals bevestigd wordt middels deze award, dat onze reizigers dik tevreden zijn geweest!" - Tjalyna, noSun

Reisgraag Awards 2021

Dit is alweer de 10e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemming een award winnen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen. De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland. 

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2021 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2021/.

Nieuws