Schrijf een ervaring over Travel Active en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Travel Active

Pagina 1 van 5 met 46 resultaten

op 25 maart 2020 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: januari 2017

Ik heb een high school exchange year gedaan in Amerika met Travel Active. Ik werd geplaatst in een dorpje in Missouri waar ik een fantastische tijd heb gehad. Ik zat in een geweldig gastgezin waar ik nu nog vaak contact mee heb. Ik ging daar naar de plaatselijke middelbare school en deed mee aan vele activiteiten. Het was heel gaaf om de Amerikaanse school spirit mee te maken! Mijn ervaring met Travel Active was top; ze stonden altijd voor me klaar en namen regelmatig contact op over hoe het me ging. De begeleiding door de partnerorganisatie ter plekke was ook erg goed. Ook heb ik aan veel leuke activiteiten deelgenomen die door de partnerorganisatie werden georganiseerd. Kortom; een ervaring om nooit te vergeten! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 20 maart 2020 bestemming: Verenigde Staten / Washington D.C. & Seattle, Washington, reisperiode: februari 2016

In 2016 met Travel Active als Au Pair naar de Verenigde Staten vertrokken. De voorbereiding was erg duidelijk, wanneer ik het Au Pair team belde met vragen wisten zij direct wie ik was en hoe ver ik in het proces zat. Ik ben zelf ook nog gebeld om wat tips en advies door te geven over mijn profiel. Heb een onvergetelijk avontuur als au pair mogen ervaren en dat gun ik iedereen! Een dikke pluim voor Travel Active! Eenmaal in Amerika nam de partnerorganisatie het over, maar kon ik altijd contact opnemen met Travel Active. Na mijn aankomst liet ik niets meer van mij horen (geen nieuws, goed nieuws), maar was Travel Active nog wel even nieuwsgierig of ik het naar mijn zin had. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / Arizona, reisperiode: augustus 2018

Travelactive is een super fijne organisatie die er alles voor doet dat jou ervaring de beste wordt! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 6 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / Yelm, Washington, reisperiode: juli 2019

De organisatie zelf was prettig en persoonlijk, maar de partner organisatie viel me tegen helaas. Ik heb een erg leuke tijd gehad uiteindelijk maar bij ayusa moet toch beter worden

 • Algemeen 7
op 25 oktober 2019 bestemming: Canada / kentville, reisperiode: september 2018

Geweldig! Ik heb het zo erg naar mijn zin gehad tijdens mijn jaar in Canada. Travel Active heeft mij goed begeleid en was erg op de hoogte van wat k allemaal deed en hoe het met mij ging. Ze stonden altijd klaar als ik iets nodig had! Ook heel leuk dat iedereen mij echt persoonlijk kende. Het enige wat ik als tip zou geven is om ook een paar oriŽntatie dagen te verzorgen in bijvoorbeeld Totonto, dat had mij erg leuk geleken en dan had ik eventjes kunnen wennen voordat ik in mijn gezin kwam.

 • Algemeen 8
op 8 oktober 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2018

Ik ben vorig jaar vertrokken met Travel Active voor een jaar High School in Amerika. Ik was van tevoren best zenuwachtig, want ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ik ben ontzettend blij dat ik met Travel Active dit avontuur ben aangegaan. Wat er ook aan de hand was, ik kon altijd bij ze terecht en ik heb me geen moment ongelukkig gevoeld tijdens deze 10 maanden in Florida.

 • Algemeen 10
op 7 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / Valley center, reisperiode: juli 2018

Travel active is een kleine organisatie die uitwisselingen(highschool, au pair, summercamps enc.) regelt naar verschillende landen. juist doordat het een kleine organisatie is kennen de mensen die er werken iedereen bij naam. zelf ben ik met travel active naar highschool amerika geweest. ik heb hier de tijd van mijn leven gehad en raad het daarom ook erg aan.

 • Algemeen 10
op 5 oktober 2019 bestemming: AustraliŽ / Tamworth, reisperiode: februari 2019

Omdat het de leukste is dat ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan.

 • Algemeen 10
op 27 maart 2019 bestemming: Tanzania / Arusha, reisperiode: februari 2019

Onwijs goed geholpen door Travel Active om mijn reis te plannen en me voor te bereiden op vrijwilligerswerk in Tanzania! Geweldige ervaring, enorm bedankt!

 • Algemeen 8
op 8 januari 2019 bestemming: Verenigde Staten / Nebraska, reisperiode: juli 2017

Ik ben met Travel Active naar de Verenigde Staten geweest voor een High School jaar. Nadat ik met verschillende organisaties heb gesproken, ben ik uiteindelijk gegaan voor Travel Active en ik heb hier zeker geen spijt van gehad! De begeleiding die ik vanuit Travel Active heb gekregen was echt geweldig. Ze kennen iedere student persoonlijk en hebben altijd tijd voor je vragen en eventueel problemen. Ze reageerden snel op mijn mailtjes en heb zelfs nog met iemand van Travel Active geskyped toen ik in Amerika een aantal problemen had met mijn gastgezin (dat is gelukkig allemaal opgelost). Mede dankzij Travel Active is mijn High School jaar eentje om nooit te vergeten!

 • Algemeen 10
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende