Schrijf een ervaring over Travel Active en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Travel Active

Pagina 1 van 5 met 44 resultaten

op 13 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / Arizona, reisperiode: augustus 2018

Travelactive is een super fijne organisatie die er alles voor doet dat jou ervaring de beste wordt! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 6 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / Yelm, Washington, reisperiode: juli 2019

De organisatie zelf was prettig en persoonlijk, maar de partner organisatie viel me tegen helaas. Ik heb een erg leuke tijd gehad uiteindelijk maar bij ayusa moet toch beter worden ... Lees meer

 • Algemeen 7
op 25 oktober 2019 bestemming: Canada / kentville, reisperiode: september 2018

Geweldig! Ik heb het zo erg naar mijn zin gehad tijdens mijn jaar in Canada. Travel Active heeft mij goed begeleid en was erg op de hoogte van wat k allemaal deed en hoe het met mij ging. Ze stonden altijd klaar als ik iets nodig had! Ook heel leuk dat iedereen mij echt persoonlijk kende. Het enige wat ik als tip zou geven is om ook een paar oriŽntatie dagen te verzorgen in bijvoorbeeld Totonto, dat had mij erg leuk geleken en dan had ik eventjes kunnen wennen voordat ik in mijn gezin kwam. ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 8 oktober 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2018

Ik ben vorig jaar vertrokken met Travel Active voor een jaar High School in Amerika. Ik was van tevoren best zenuwachtig, want ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ik ben ontzettend blij dat ik met Travel Active dit avontuur ben aangegaan. Wat er ook aan de hand was, ik kon altijd bij ze terecht en ik heb me geen moment ongelukkig gevoeld tijdens deze 10 maanden in Florida.

 • Algemeen 10
op 7 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / Valley center, reisperiode: juli 2018

Travel active is een kleine organisatie die uitwisselingen(highschool, au pair, summercamps enc.) regelt naar verschillende landen. juist doordat het een kleine organisatie is kennen de mensen die er werken iedereen bij naam. zelf ben ik met travel active naar highschool amerika geweest. ik heb hier de tijd van mijn leven gehad en raad het daarom ook erg aan.

 • Algemeen 10
op 5 oktober 2019 bestemming: AustraliŽ / Tamworth, reisperiode: februari 2019

Omdat het de leukste is dat ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan.

 • Algemeen 10
op 27 maart 2019 bestemming: Tanzania / Arusha, reisperiode: februari 2019

Onwijs goed geholpen door Travel Active om mijn reis te plannen en me voor te bereiden op vrijwilligerswerk in Tanzania! Geweldige ervaring, enorm bedankt!

 • Algemeen 8
op 8 januari 2019 bestemming: Verenigde Staten / Nebraska, reisperiode: juli 2017

Ik ben met Travel Active naar de Verenigde Staten geweest voor een High School jaar. Nadat ik met verschillende organisaties heb gesproken, ben ik uiteindelijk gegaan voor Travel Active en ik heb hier zeker geen spijt van gehad! De begeleiding die ik vanuit Travel Active heb gekregen was echt geweldig. Ze kennen iedere student persoonlijk en hebben altijd tijd voor je vragen en eventueel problemen. Ze reageerden snel op mijn mailtjes en heb zelfs nog met iemand van Travel Active geskyped toen ik in Amerika een aantal problemen had met mijn gastgezin (dat is gelukkig allemaal opgelost). Mede dankzij Travel Active is mijn High School jaar eentje om nooit te vergeten!

 • Algemeen 10
op 2 januari 2019 bestemming: Verenigde Staten / memphis TN, reisperiode: augustus 2017

Ik heb de beste tijd van mijn leven gehad in mijn jaar in Amerika, alles was helemaal fantastisch

 • Algemeen 9
op 22 december 2018 bestemming: Verenigde Staten / Mexico, reisperiode: augustus 2017

Dankzij Travel Active heb ik een jaar in Amerika kunnen wonen en daar een high school ervaring op kunnen doen. Travel Active bereid je in Nederland al goed voor over wat je kan verwachten van je uitwisseling. Het team is echt top en staat altijd klaar voor alle ups en downs die je gaat tegen komen tijdens je uitwisseling. Ze nemen echt de tijd voor je en zorgen voor goede begeleiding.

 • Algemeen 8
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende