Schrijf een ervaring over Travel Active en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Travel Active

Pagina 1 van 1 met 55 resultaten

op 15 februari 2021 bestemming: Verenigde Staten / Oregon, reisperiode: augustus 2019

Ik ben na het afronden van mijn havo opleiding met Travel Active een jaar naar Amerika vertrokken om daar High School te gaan doen. Deze ervaring is onvergetelijk voor mij geweest, en ik ben uitermate tevreden met de service die Travel Active in de loop van de procedure, beiden in aanloop naar en tijdens het jaar, heeft geboden. Vanaf de eerste informatiedag die ik heb bijgewoond voelde ik aan dat alle medewerkers met passie willen zorgen voor mooie ervaringen rond de wereld.

Ik ben geplaatst aan de west coast, bij een gastgezin dat niet beter had kunnen zijn voor me. Na talloze prachtige ervaringen ontstond helaas in de laatste maanden van mijn verblijf de corona situatie, waardoor mijn school dicht ging. Desondanks dat heb ik ook in mijn quarantaine periode in Amerika super veel plezier gehad met mijn familie. Gedurende de ontwikkeling van de corona situatie is Travel Active veel in contact geweest met mij als student, en ook met mijn ouder thuis. We werden duidelijk geÔnformeerd over de aanbevelingen en gezondheidsvoorschriften, en daarnaast stond het hele team klaar om te helpen als we vragen hadden. Ik ben uiteindelijk met de hulp van het team na 2 maanden in quarantaine terug vertrokken naar Nederland uit eigen keuze. Ook tijdens dit moeilijke besluit heeft Travel Active uitermate werk verricht om mij zo spoedig en veilig mogelijk naar huis te brengen.

Mijn High School jaar neem ik voor de rest van mijn leven met me mee, een echte onvergetelijke ervaring waar ik enorm van heb genoten! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 1 februari 2021 bestemming: Zimbabwe / Bulawayo, reisperiode: april 2019

Ik ben alweer 2 jaar geleden via Travelactive vrijwilligerswerk in Afrika terecht gekomen. Ik ben 1 maand in Zimbabwe geweest en 1 maand in Zambia. Het was een hele bijzondere ervaring, en ik zou het het liefst nog een keer doen. Travelactive heeft mij super goed begeleid met het uitkiezen van de projecten, en het voorbereiden op mijn reis. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 7 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten / Chicago, reisperiode: juli 2018

Alweer een aantal jaar geleden kwam ik per ongeluk bij het au pair programma van Travel Active uit, toen ik mij aan het oriŽnteren was voor wat ik na mijn middelbare school wilde gaan doen. Vanaf dat moment was ik verkocht. Ik besloot mijn tussenjaar te vullen met het au pair programma van Travel Active.

Na het boeken van dat programma kreeg ik alle informatie in een pakket thuisgestuurd, waardoor alles compact en overzichtelijk was. Bij iedere vraag die ik had gedurende het proces kon ik Travel Active bellen. Ze waren toegankelijk, wisten elke keer precies wie ik was, waren gemakkelijk bereikbaar, reageerden snel en geen enkele vraag was te veel. Bovendien waren ze goed in staat me te helpen en stelden ze me gerust op momenten dat ik streste.

Voor mij voelde Travel Active als de veilige basis om dit avontuur op te bouwen. In elk moment van angst en onzekerheid voor vertrek hebben ze me bijgestaan tot op het moment van vertrekken, en ook toen ik eenmaal gesetteld was in Amerika bleven ze betrokken bij wat ik allemaal deed, ondanks dat het merendeel van de communicatie toen overging naar de partnerorganisatie in Amerika.

Uiteindelijk heb ik dankzij hun programma en goede begeleiding vooraf de meest geweldige 12 maanden als au pair mogen beleven! Daar ben ik hen nog altijd dankbaar voor. Dus mocht ik klaar zijn voor een tweede grote reis, dan weet ik Travel Active te vinden! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 6 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten / Apache Junction, Arizona, reisperiode: augustus 2018

Vanaf dat je je aanmeld tot dat je weer terug bent in Nederland, helpt Travel Active je om het beste uit je uitwisselingsjaar te halen. Ik vond het super fijn om eerst alle medestudenten te ontmoeten en te weten met wie ik naar New York zou gaan. Eenmaal in New York heb ik een fantastische tijd gehad, echt heel gaaf om een echte tour met tour guide te doen (dat vond ik tenminste want ik was er nog nooit geweest). Tijdens mijn uitwisselings jaar had ik iets minder contact met Travel Active en meer met mijn CR. Toen ik vanwege omstandigheden moest veranderen van gastgezin heeft mijn CR en Travel Active mij heel goed geholpen en ondersteund.
Ze vinden het heel belangrijk om je persoonlijk te leren kennen en zo gaan ze dan ook te werk. In tegenstelling tot andere reisorganisaties waar ik naar gekeken heb, kreeg ik niet t gevoel dat ze mij onder druk zette om een bepaalde keuze te maken. Ze geven je de tijd om er goed over na te denken en ondersteunen je hier in wanneer jij dat wilt.

  • Algemeen 8
op 20 juli 2020 bestemming: AustraliŽ / Byron Bay, reisperiode: augustus 2017

Na mijn MBO wist ik niet goed wat ik wilde. Wel vond ik het werken met kinderen erg leuk. Ik besloot een tussenjaar te nemen en met de hulp van Travel Active als Au pair in AustraliŽ aan de slag te gaan. Dit is tot op de dag van vandaag een van de mooiste ervaringen ooit. Alles was top geregeld. Voordat ik ging boeken heb ik meerdere malen vrijblijvend via de mail en telefonisch contact op kunnen nemen met het team van Travel Active. Ze helpen je graag bij alles!
Toen ik eenmaal geboekt had kreeg ik een pakket dat ik in moest vullen voor het programma dat ik had geboekt als Au Pair. Wanneer ik hier vragen over had kon ik altijd bellen of mailen en kreeg ik snel reactie. Ook heb ik de behandeling altijd als erg persoonlijk ervaren. Je bent zeker GEEN nummertje en het personeel weet echt wie jij bent en in welk programma jij geÔnteresseerd bent en hoe ver je in het proces zit. Ook blijven ze tussendoor een mailtje sturen met hoe het gaat en of er nog vragen zijn, ook toen ik al in mijn bestemmingsland was, waar het meerendeel van de communicatie wordt overgezet naar de partner waar Travel Active mee samenwerkt.
Al met al is mijn ervaring bij Travel Active alleen maar positief en heb ik alleen maar lof voor dit bedrijf. Ik zit er zelfs aan te denken om na mijn HBO weer er even tussenuit te gaan als Au Pair of met Vrijwilligerswerk en ga dan zeker mij weer aanmelden bij Travel Active!

  • Algemeen 10
op 14 juli 2020 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: april 2020

Informatie gevraagd voor een reis in de periode april-mei 2020. Deze info gekregen per mail. Door Coronamaatregelen kon deze reis niet doorgaan. Toch wordt er 60 euro administratie kosten in rekening gebracht voor het versturen van 1 e-mail . Na klacht hierover, sturen ze gewoon een incasso bureau. Erg meelevend deze organisatie

  • Algemeen 2
op 6 juni 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: maart 2020

De communicatie is super, totdat je hebt betaald.....

  • Algemeen 1
op 28 april 2020 bestemming: Ghana / Akroso, reisperiode: januari 2019

Mijn reis naar Ghana was mijn allereerste reis in mijn eentje echt ver van huis. Ik vond het daarom fijn om nog een klein beetje ondersteuning te hebben hier en daar (ook fijn voor mijn ouders ). Ik was erg te spreken over de voor- en nazorg. Voor mijn reis werd ik goed geholpen en kon ik met al mijn vragen terecht als ik het zelf even niet wist. Erg fijn dat Travel Active met partnerorganisaties werkt dat zorgde ervoor dat ik op mijn bestemming ook altijd iemand achter de hand had. Bij terugkomst ben ik nog gebeld om te vragen hoe mijn reis was ik kon altijd bellen om mijn verhalen te delen. Over het algemeen mega tevreden dat ik mijn reis met Travel Active heb gedaan en zeker een aanrader !!!

  • Algemeen 8
op 19 april 2020 bestemming: AustraliŽ / Canberra, reisperiode: juni 2017

Dit was mijn eerste echte reis helemaal alleen. Ik wist niet waar ik overal aan moest denken voordat ik vertrok. Hierin heeft Travel Active mij enorm in gesteund. Ze gaven mij duidelijkheid, waardoor ik met een gerust hart kon vetrekken om voor 8 maanden als Au Pair te gaan werken in AustraliŽ. In AustraliŽ zelf had ik contact met de partnerorganisatie. Hierin zag je ook goede communicatie onderling. Ondanks dat ik aan de andere kant van de wereld zat was Travel Active altijd nieuwsgierig naar mijn ervaringen en contacteerde mij zo regelmatig om te zien hoe het ging. Na de reis had ik ook nog altijd contact met ze.

  • Algemeen 8
op 25 maart 2020 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: januari 2017

Ik heb een high school exchange year gedaan in Amerika met Travel Active. Ik werd geplaatst in een dorpje in Missouri waar ik een fantastische tijd heb gehad. Ik zat in een geweldig gastgezin waar ik nu nog vaak contact mee heb. Ik ging daar naar de plaatselijke middelbare school en deed mee aan vele activiteiten. Het was heel gaaf om de Amerikaanse school spirit mee te maken! Mijn ervaring met Travel Active was top; ze stonden altijd voor me klaar en namen regelmatig contact op over hoe het me ging. De begeleiding door de partnerorganisatie ter plekke was ook erg goed. Ook heb ik aan veel leuke activiteiten deelgenomen die door de partnerorganisatie werden georganiseerd. Kortom; een ervaring om nooit te vergeten!

  • Algemeen 10
op 20 maart 2020 bestemming: Verenigde Staten / Washington D.C. & Seattle, Washington, reisperiode: februari 2016

In 2016 met Travel Active als Au Pair naar de Verenigde Staten vertrokken. De voorbereiding was erg duidelijk, wanneer ik het Au Pair team belde met vragen wisten zij direct wie ik was en hoe ver ik in het proces zat. Ik ben zelf ook nog gebeld om wat tips en advies door te geven over mijn profiel. Heb een onvergetelijk avontuur als au pair mogen ervaren en dat gun ik iedereen! Een dikke pluim voor Travel Active! Eenmaal in Amerika nam de partnerorganisatie het over, maar kon ik altijd contact opnemen met Travel Active. Na mijn aankomst liet ik niets meer van mij horen (geen nieuws, goed nieuws), maar was Travel Active nog wel even nieuwsgierig of ik het naar mijn zin had.

  • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / Arizona, reisperiode: augustus 2018

Travelactive is een super fijne organisatie die er alles voor doet dat jou ervaring de beste wordt!

  • Algemeen 9
op 6 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / Yelm, Washington, reisperiode: juli 2019

De organisatie zelf was prettig en persoonlijk, maar de partner organisatie viel me tegen helaas. Ik heb een erg leuke tijd gehad uiteindelijk maar bij ayusa moet toch beter worden

  • Algemeen 7
op 25 oktober 2019 bestemming: Canada / kentville, reisperiode: september 2018

Geweldig! Ik heb het zo erg naar mijn zin gehad tijdens mijn jaar in Canada. Travel Active heeft mij goed begeleid en was erg op de hoogte van wat k allemaal deed en hoe het met mij ging. Ze stonden altijd klaar als ik iets nodig had! Ook heel leuk dat iedereen mij echt persoonlijk kende. Het enige wat ik als tip zou geven is om ook een paar oriŽntatie dagen te verzorgen in bijvoorbeeld Totonto, dat had mij erg leuk geleken en dan had ik eventjes kunnen wennen voordat ik in mijn gezin kwam.

  • Algemeen 8
op 8 oktober 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2018

Ik ben vorig jaar vertrokken met Travel Active voor een jaar High School in Amerika. Ik was van tevoren best zenuwachtig, want ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ik ben ontzettend blij dat ik met Travel Active dit avontuur ben aangegaan. Wat er ook aan de hand was, ik kon altijd bij ze terecht en ik heb me geen moment ongelukkig gevoeld tijdens deze 10 maanden in Florida.

  • Algemeen 10
op 7 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / Valley center, reisperiode: juli 2018

Travel active is een kleine organisatie die uitwisselingen(highschool, au pair, summercamps enc.) regelt naar verschillende landen. juist doordat het een kleine organisatie is kennen de mensen die er werken iedereen bij naam. zelf ben ik met travel active naar highschool amerika geweest. ik heb hier de tijd van mijn leven gehad en raad het daarom ook erg aan.

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2019 bestemming: AustraliŽ / Tamworth, reisperiode: februari 2019

Omdat het de leukste is dat ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan.

  • Algemeen 10
op 27 maart 2019 bestemming: Tanzania / Arusha, reisperiode: februari 2019

Onwijs goed geholpen door Travel Active om mijn reis te plannen en me voor te bereiden op vrijwilligerswerk in Tanzania! Geweldige ervaring, enorm bedankt!

  • Algemeen 8
op 8 januari 2019 bestemming: Verenigde Staten / Nebraska, reisperiode: juli 2017

Ik ben met Travel Active naar de Verenigde Staten geweest voor een High School jaar. Nadat ik met verschillende organisaties heb gesproken, ben ik uiteindelijk gegaan voor Travel Active en ik heb hier zeker geen spijt van gehad! De begeleiding die ik vanuit Travel Active heb gekregen was echt geweldig. Ze kennen iedere student persoonlijk en hebben altijd tijd voor je vragen en eventueel problemen. Ze reageerden snel op mijn mailtjes en heb zelfs nog met iemand van Travel Active geskyped toen ik in Amerika een aantal problemen had met mijn gastgezin (dat is gelukkig allemaal opgelost). Mede dankzij Travel Active is mijn High School jaar eentje om nooit te vergeten!

  • Algemeen 10
op 2 januari 2019 bestemming: Verenigde Staten / memphis TN, reisperiode: augustus 2017

Ik heb de beste tijd van mijn leven gehad in mijn jaar in Amerika, alles was helemaal fantastisch

  • Algemeen 9
op 22 december 2018 bestemming: Verenigde Staten / Mexico, reisperiode: augustus 2017

Dankzij Travel Active heb ik een jaar in Amerika kunnen wonen en daar een high school ervaring op kunnen doen. Travel Active bereid je in Nederland al goed voor over wat je kan verwachten van je uitwisseling. Het team is echt top en staat altijd klaar voor alle ups en downs die je gaat tegen komen tijdens je uitwisseling. Ze nemen echt de tijd voor je en zorgen voor goede begeleiding.

  • Algemeen 8
op 6 december 2018 bestemming: Zambia / Livingstone, reisperiode: november 2018

Het was een geweldig mooie bijzondere ervaring. Travel active heeft me erg goed begeleid, vooral voorafgaand namen ze alle tijd en ook tijdens en na de reis hebben ze contact opgenomen. Goed geregeld, toegankelijke en vriendelijke organisatie

  • Algemeen 9
op 25 oktober 2018 bestemming: Verenigde Staten / Calera, Alabama, reisperiode: juli 2017

Travel Active gaf mij de mogelijkheid een heel jaar in Amerika te wonen. Het hele jaar lang bleven we contact houden. Ze vroegen regelmatig hoe het ging en wanneer ik ze nodig had of even mijn verhaal kwijt wilde, stonden zij hier altijd voor open. Ook hielden zij contact met mijn familie in Nederland en de partnerorganisatie in Amerika om mij een onvergetelijke ervaring te geven.

  • Algemeen 10
op 21 oktober 2018 bestemming: AustraliŽ, reisperiode: augustus 2018

Heb een werkreis geboekt bij deze over commerciele instelling. Heb het gevoel dat het geen meerwaarde bied om hier te boeken. Ze vragen veel geld voor niet tot weinig service. Je moet uiteindelijk veel zelf betalen. Ik raad het aan om naar Australie te geen. Maar als je wilt werken ben je beter af om het zelf alles te regelen en uit te zoeken. Bespaard je veel geld. Dit mijn mening en ervaring.

  • Algemeen 2
op 13 oktober 2018 bestemming: Verenigde Staten / Maryland, reisperiode: augustus 2018

Travel Active zorgde ervoor dat mijn High School jaar in Amerika absoluut perfect was. De gezellige groep staat altijd voor je klaar, ze zijn behulpzaam en ze staan altijd voor je klaar. Ze hebben mij het beste jaar van mijn leven bezorgd in Amerika en daarvoor zal ik hun altijd dankbaar zijn. Als je op zoek bent naar een leuke, betrouwbare goede reisorganisatie met een laag prijsje, dan is Travel Active zeker iets voor jou.

  • Algemeen 10
op 9 oktober 2018 bestemming: Verenigde Staten / Noble, reisperiode: juli 2017

Ik ben in juli 2017 vertrokken voor een high school exchange year in Amerika. Was onvergetelijk en super goed geregeld door Travel Active

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2018 bestemming: Verenigde Staten / Georgia, reisperiode: augustus 2017

Ik heb mijn uitwisselingsjaar gedaan via Travel Active. Ik heb een ontzettend fijne tijd gehad en alles was heel goed geregeld. Travel Active is een organisatie met veel persoonlijk contact. Vanaf het begin bij het aanmelden had ik goed contact tot ik terug was in Nederland. Ze willen graag op de hoogte blijven van jou en doen er alles aan om jou goed te laten voelen. Ze blijven contact houden, ook nadat je weg bent, ze kennen je bij naam en geven tips over heimwee. Al met al had ik geen betere keuze kunnen maken dan met Travel Active reizen en ik raad het zeker aan!

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2018 bestemming: Verenigde Staten / Missouri, reisperiode: augustus 2017

Ze hebben een Highschool Jaar Amerika voor mij waar kunnen maken (10 maanden) . Het is een hele fijne organisatie. Eerst heb je een goede voorbereiding en weet je wat je te wachtend staan. Zij regelen een gastgezin voor je en tijden je verblijf daar kun je altijd contact met ze op nemen. Ook werken ze samen met een Amerikaanse organisatie waardoor je ook in Amerika iemand hebt om mee te praten.

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2018 bestemming: Verenigde Staten / Austin, reisperiode: augustus 2017

Ik ben een jaar naar Amerika geweest met Travel Active. Dit was helemaal geweldig, ze hebben me heel goed begeleid en ze waren er altijd als ik hulp nodig had. Ook toen ik in Amerika zat heb ik nog contact met ze gehad, ik hoefde maar een mailtje te sturen en ik kreeg vrijwel meteen een mailtje terug met een antwoord op mijn vraag. Wat ook heel fijn was, was dat ik met alles bij ze terecht kon. Geen enkele vraag was raar, en ik voelde me heel erg welkom. Ik ben heel blij dat ik met deze geweldige organisatie ben gegaan. Zij hebben mij het jaar van mijn leven bezorgd!

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2018 bestemming: Verenigde Staten / Stewartstown, reisperiode: augustus 2017

High school jaar was perfect geregeld en Travel Active blijft veel contact houden, ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van de travel active family en heb een onvergetelijk high school jaar in Amerika gehad!

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2018 bestemming: Verenigde Staten / CaliforniŽ, reisperiode: augustus 2018

Vanaf inschrijven word je enorm goed geholpen. De organisatie kende me bij naam en wist precies wat ik nog moest doen voor vertrek. Voor het visum aanvragen hoefde ik alleen maar precies de uitleg te volgen die zij hadden opgestuurd. Heel vriendelijk en fijne organisatie. De groepsvlucht naar NYC verliep goed en de reis in New York was ontzettend leuk. De begeleiding voor mijn reis naar California alleen ging ook goed. Mijn ouders waren ook zeer tevreden over de begeleiding. Een team met veel ervaring die je goed kan helpen!

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2018 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: augustus 2017

Ik heb een hele fijne ervaring met Travel Active gehad omdat ze persoonlijk zijn en ze je graag willen helpen met dingen waar je tegen aan loopt. Ze regelen ook goed de reizen en geven je alle informatie die je nodig hebt.

  • Algemeen 9
op 18 september 2018 bestemming: AustraliŽ, reisperiode: mei 2018

Hele slechte organisatie en totaal geen goeie communicatie. Moest elke keer overal achter aan bellen en mailen. Het duurde soms gewoon 2 weken voordat ik eindelijk is antwoord had. En als je belt is het alleen; we zijn er mee bezig. Dit werkt totaal niet en vooral niet als je een verre reis gaat maken dan wil je goed voorbereid worden en goed begeleid worden maar dan zit je echt verkeerd bij deze organisatie. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik het uiteindelijk geannuleerd heb.

  • Algemeen 1
op 9 september 2018 bestemming: Cambodja, reisperiode: augustus 2018

Ik geef de reis een negen, omdat ik een geweldige tijd heb meegemaakt in Cambodja. De lokale begeleiding was zeer vriendelijk en hulpvaardig. Een van de dingen die deze reis onderscheid van andere reizen is dat ik er met een leeftijd van zestien jaar mee mocht gaan en mijn ouders er genoeg werden bij gerustgesteld over de begeleiding die aanwezig zouden zijn. Nog een pluspunt van de reis was dat ik in een Cambodjaans gastgezin mocht slapen en kon ervaren hoe de Cambodjanen leven. Bij het werk in het dorp werd mij goed uitgelegd wat ik moest doen. De Green Lion is ook zeer flexibel over het programma en gingen we de laatste week naar Kampot, Kep en Rabbit Island i.p.v. de strandweek op Sihanoukville door de regen. Wat ik goed vond van Travel Active was dat ze voor de reis mijn vragen uitgebreid hebben beantwoorden en die van mijn ouders. Misschien nog een kleine tip voor de lokale begeleiding is dat als ze willen overleggen over programma mogelijkheden dat ze dat niet via een persoon over facebook moeten regelen, want de twee zusjes (groepsgenoten) overlegde niet altijd met mij, maar overal had ik een goede reis en zal ik zeker Travel Active en The Green Lion aanbevelen

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2018 bestemming: Peru / Cusco, reisperiode: juni 2018

Alweer 2 maandjes geleden vertrok ik naar Peru voor een taalcursus Spaans en aansluitend vrijwilligerswerk op een kleuterschool. Het was de eerste keer dat ik naar Zuid-Amerika ging. Wat ik zeker kan aanraden is dat je goed rekening moet houden met het hoogte verschil. Cusco, mijn bestemming voor 5 weken, ligt op 3500 m hoogte.
Ik heb eerst 1 week een taalcursus gevolgd op de school. Dit was super, omdat de school dicht bij het centrum ligt en het een ontmoetingsplek is voor studenten en vrijwilligers. Tijdens mijn 5 weken in Cusco verbleef ik bij een gastgezin. Ik kon het niet beter treffen! Mijn project was op 5 minuten lopen van mijn familie. Elke dag stonden 50 kindjes in traditionele kleding op je te wachten. Kortom elke dag was dus een feestje om met de kinderen te werken! Daarnaast werkte ik 5 dagen per week en had ik vrije tijd in het weekend. Machu Picchu, een weekendje Bolivia en Rainbow mountain samen met nieuwe mensen die je hebt ontmoet daar is geweldig!
De weken vlogen voorbij en ik kan iedereen dit avontuur aanraden!

  • Algemeen 10
op 8 augustus 2018 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: augustus 2015

Alweer een aantal jaar geleden heb ik met Travel Active een High School jaar in Amerika gedaan. Na mijn middelbare school wilde ik graag een tussenjaar doen en het liefst naar Amerika toe. Na veel onderzoek te hebben gedaan kwam ik uit bij een high school jaar in Amerika en dan wel samen met Travel Active. Travel Active sprong er voor mij echt uit door het persoonlijke contact dat je met hen hebt. Als je belt of mailt weten ze gelijk wie je bent en ze staan altijd voor je klaar om je te helpen. Voor, tijdens, en na mijn high school jaar hebben ze er altijd moeite ingestoken om mij te contacten en te zien hoe het met mij ging en of ik nog ergens hulp mee nodig had. Hierdoor heb ik een erg positieve ervaring met Travel Active en zou ik ze aan iedereen aanbevelen!

  • Algemeen 10
op 4 augustus 2018 bestemming: Canada, reisperiode: september 2017

Travel Active heeft mij geholpen een geweldige high school ervaring op te doen. Super lief gastgezin, leuke school en authentieke cultuur. Erg persoonlijke begeleiding gehad zowel vooraf als ook tijdens en na de reis. Zou zeker nog is voor Travel Active kiezen.

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2018 bestemming: Verenigde Staten / Mountain Lake, MN, reisperiode: juni 2016

Ik heb een jaar high school gedaan in Amerika. Het was echt een geweldige ervaring! Ik had een erg leuk gastgezin en heb veel van Amerika gezien.
Travel Active helpt erg goed bij de voorbereiding, ze helpen goed tijdens het jaar dat je daar zit, en zelfs als je weer thuis bent kijken ze nog of alles goed met je gaat. De medewerkers zijn echt heel vriendelijk en helpen graag.

  • Algemeen 10
op 12 juli 2018 bestemming: IndonesiŽ / Lombok, reisperiode: februari 2018

Minimaal 30 letters voor deze geweldige ervaring? Ik kan er een boek vol over schrijven! Ik zal het kort en bondig houden:
Een goede voorbereiding voor vertrek, travel active is flexibel en denkt mee, e-mail contact vanuit Lombok verliep goed, na terug komst ook nog leuk contact met de organisatie.

Wat Lombok betreft? Ik was er voor de 2e keer binnen 1 jaar.. Dat zegt vast genoeg. Het vrijwilligers werk (Engelse les geven) was een geweldige toevoeging aan mijn reis. De mensen zijn ontzettend lief, het land is geweldig mooi en het eten is heerlijk!
Lombok is nog niet zo bekend in vergelijking met Bali. Houd je van cultuur en natuur? Draag je graag je steentje bij? Ga naar Lombok!

  • Algemeen 9
op 15 februari 2018 bestemming: AustraliŽ / Sydney, reisperiode: maart 2017

Ik ben ontzettend blij dat ik voor Travel Active heb gekozen. Mijn au-pair avontuur was niet geslaagd zonder deze organisatie. In de voorbereiding werd ik ontzettend goed geholpen en ook tijdens je reis stond ik er niet alleen voor. Ik zou Travel Active zeker aanraden.

  • Algemeen 8
op 19 januari 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2017

Ik ben met Travel Active 5 weken naar Thailand geweest. Dit was echt het beste wat ik ooit gedaan heb! Voor de reis kreeg ik duidelijke uitleg en waren ze heel goed bereikbaar als ik vragen had. Tijdens de reis verliep alles ook vlekkeloos. Ik heb er enorm van genoten en ik zou Travel Active ook zeker aanraden!

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2017 bestemming: Nederland, reisperiode: september 2017

Als gastgezin hebben wij hele slechte ervaringen. Wij raden het niemand aan. Voor ons de eerste keer als gastgezin, maar meteen de laatste keer bij Travel Active. Student heeft in korte tijd 3 gastgezinnen gehad. Blijkbaar was het eerste gastgezin niet gescreend...vandaaruit naar een noodoplossing, daar kon er geen school gevolgd worden...na bijna 4 weken later (verloren tijd) bij ons terecht. Helaas doen ze toezeggingen (regelen school, vergoedingen, toezeggingen naar student) die ze niet nakomen. Dit gaat zo ten koste van de student (en het gastgezin) In de organisatie en communicatie gaat veel mis. Vertrouwen in TA is ernstig verloren gegaan.

  • Algemeen 4
op 14 mei 2017 bestemming: Nepal / Kathmandu, reisperiode: september 2016

Ik vind het een slechte organisatie en raad het niemand aan! Ik ben met travelactive op groepsreis naar Nepal geweest. Dit kost veeel te veeel geld en is net zo makkelijk zelf te regelen!! De groepsreis viel mij tegen. Maar dat lag meer aan de groep dan aan de organisatie. Wel werden veel dingen laat naar mij gecommuniceerd. Als ik hier wat van zei kreeg ik het antwoordt dat juni en juli een drukke maand was en dat ik pas in september ging. Ik betaal een organisatie GELD om dit soort informatie over feestdagen of eten te krijgen anders hoef ik geen organisatie te boeken. Het vrijwilligershuis was erg leuk om te verblijven. Maar veel te veel verschillen in klasse die doordat deze organisatie er geld in steekt alleen maar groter wordt. Het personeel van het huis is zoooo lief en de eigenaar niet. Deze ontvangt eigenlijk de rest van je geld! Helpen met het ticket kon travel active me niet. En ik heb nog vrijwilligerswerk erachteraan gedaan maar ook daar over konden ze me weinig extra informatie geven wat er allemaal gebeurde op de SERC-school. Het werken daar was geweldig maar dat kwam door de school nogmaals niet door travelactive. Daarnaast vroeg ik achteraf om een evaluatie, deze heb ik zelf aan Travelactive gegeven. Vervolgens zouden ze me tot 4x toe bellen maar dat is nooit meer gebeurd.
Of terwijl zoek op internet. Boek alles zelf dat is het goedkoopst en doe je het meeste ervaring mee op. Maar boek NOOIT met Travel Active. Ik in elk geval niet!!!

  • Algemeen 4
op 17 februari 2017 bestemming: Engeland, reisperiode: januari 2017

Mijn dochter is in zee gegaan met travel active om als au-pair naar Engeland te gaan. Alles verliep positief, ook bij de informatiedag waar we een gesprekje had over haar medicatie voor concentratie die ze begin vorig jaar geslikt had, dat was geen probleem! Je gaat het hele traject in maakt de nodige kosten, en dan blijkt het wel een struikelblok te zijn en mag je niet au-pair! Terwijl ze nu 2 dagen in de week vrijwilligerswerk op een basisschool doet, ze vragen niet eens een recensie. De eerste vraag die ze zouden moeten stellen moet gewoon je gezondheidstoestand zijn. Dan weet je gelijk of je wel of niet in aanmerking kom. Nu maak je kosten, je wordt steeds enthousiaster en dan krijg je te horen dat je niet kan gaan. Zij is hier erg verdrietig over geweest!

  • Algemeen 2
op 9 december 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Cape Town, reisperiode: juli 2016

Ik heb een fantastische reis gehad, enorm genoten van het land, het vrijwilligerswerk en alles wat daarbij hoort. Enige minpuntje was de communicatie tussen het project en de reisorganisatie vooraf.

  • Algemeen 9
op 30 september 2016 bestemming: Ghana, reisperiode: juli 2016

Ghana is fantastisch! Travel Active een persoonlijke organisatie met veel ervaring. Ook in Ghana staan ze altijd voor je klaar.

  • Algemeen 9
op 29 april 2016 bestemming: Thailand / Chiang Rai, reisperiode: juli 2016

Een erg slechte ervaring met Travel Active. Alles lijkt ontzettend goed te zijn geregeld tot het moment van boeken. Je krijgt vrijwel niks te horen over je eigen reis, enkel de standaard reclamemails. Als je een probleem hebt wordt er geen actie ondernomen en krijg je geen antwoord. Ook zeer onvriendelijke mensen die hun afspraken niet na komen tenzij je er zelf wat druk achter zet.
Ze zijn erop uit om je te laten annuleren, wat ontzettend veel geld kost. Zelf heb ik bakken met geld betaald om vrijwilligerswerk te kunnen doen, en daarvan zie ik 500 euro nu niet meer terug als 'annuleringskosten'. Belachelijke organisatie, nooit mee boeken!

  • Algemeen 1
op 14 februari 2016 bestemming: AustraliŽ / Brighton, reisperiode: september 2015

Enorm gastvriendelijk en hebben mij met alles geholpen om mijn reis van 7 maanden voor te bereiden. Ze hebben mij onder andere geadviseerd over mijn vliegtickets en hielpen mij zelfs met het vinden van een vliegticket bij een andere onderneming, terwijl zij zelf deze faciliteit ook aanbieden. Daarnaast sturen zij regelmatig een email on te vragen hoe alles gaat hierzo, aangezien ik hier aan een au pair werk. Als ik een probleem heb hier in AustraliŽ, kan ik altijd contact met ze opnemen en zullen ze mij helpen. Ze zijn heel erg betrokken bij de reis die je maakt en zijn altijd nieuwsgierig naar je ervaringen en vragen daar ook regelmatig op. Een top reisorganisatie dus!

  • Algemeen 8
op 12 januari 2016 bestemming: Ghana / Nijmegen, reisperiode: oktober 2015

Ontzettend leerzame en indrukwekkende tijd gehad in het arme maar fantastische noorden van Ghana

  • Algemeen 9
op 7 september 2015 bestemming: Nieuw-Zeeland / Auckland, reisperiode: juli 2015

Travel Active heeft voor een vriendin en mij de vliegtickets naar Nieuw-Zeeland geboekt. We vlogen met Emirates dus beter kan bijna niet. De heen- en terugreis zijn super verlopen. De rest van de reis en het hotel hebben we zelf geregeld. Mijn zusje liep stage in Nieuw-Zeeland dus eenmaal daar was het heel fijn om haar weer te zien. Na 2 dagen in Auckland te zijn geweest zijn we begonnen aan een tour over het Noordereiland met Stray. Dit was echt een super ervaring. Zo zie je met een leuke reisgroep dingen van Nieuw-Zeeland die de gewone toerist niet ziet. Echt geweldig was dat!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 27 maart 2015 bestemming: AustraliŽ / Sydney, reisperiode: oktober 2014

Ga naar AustraliŽ, want het is een prachtige bestemming om naartoe te gaan maar doe het niet via deze organisatie. Het is 1 grote geldverspilling. De meerwaarde van reizen met travel active ten opzichte van zelf je ticket boeken is simpelweg niet bestaand.

  • Algemeen 1
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 1
op 24 maart 2015 bestemming: Nepal / Nepal, reisperiode: oktober 2013

De persoonlijke benadering maakte het voor mij een geweldige ervaring!! Een team met kennis en ervaring ťn daadwerkelijke interesse. Bedankt voor de super tijd!!

  • Algemeen 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 23 maart 2015 bestemming: Peru / Cuzco, reisperiode: september 2014

Op de Vrijwilligersdag in Utrecht werd ik bij de stand van Travel Active vriendelijk en enthousiast door een oud-deelneemster te woord gestaan. Een jaar later ging dan ook mijn droom in vervulling; na het afronden van mijn HBO ben ik in september voor vier maanden naar Peru vertrokken om daar vrijwilligerswerk te verrichten. Samen met mijn Travel Active contactpersoon heb ik mijn reis op basis van mijn wensen en haar advies samengesteld. Haar persoonlijke ervaring t.o.v. vrijwilligerswerk in het buitenland maakte dat ik haar advies als heel waardevol ervoer. Het contact tussen mij en betreffende contactpersoon heb ik als heel positief en persoonsgericht ervaren. Naast dat het vlot verliep, was het ook heel gericht op mijn vragen en behoeften van dat moment. Een persoonlijk telefoontje vlak voor vertrek en kort na terugkomst is hiervan het levende bewijs!! Mijn reispakket was wat betreft kwaliteit van verblijf in gastgezin tot school en vrijwilligersproject goed in orde! Het is een tamelijk flink bedrag wat je betaald, maar dat krijg je dubbel en dik terugbetaald door de fantastische levenservaring die zij voor jou samenstellen. Kortom: met deze organisatie kun je met een vertrouwd hart de reis van je leven maken!!!

  • Algemeen 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 27 oktober 2014 bestemming: AustraliŽ / Melbourne, reisperiode: december 2013

Afgelopen jaar had ik het besluit genomen om als Au- pair aan het werk te gaan. Ik kwam terecht bij Travel Active. Ik werd gekoppeld aan Jessica en haar 2 kinderen. Haar man was overleden aan een ernstig auto- ongeluk en dit was tevens de reden waarom zij een au- pair in huis nam. Vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoette was erg een klik. We hebben een fantastische tijd gehad samen. Heb nu nog steeds contact met haar. Heb een hele andere kijk op het leven gekregen, mede dankzij haar. Geweldig dat ik dit heb mogen ervaren en dat ben ik Travel Active ook zeker dankbaar voor.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 10 april 2014 bestemming: Ghana / Accra, reisperiode: juni 2013

Toen ik wat problemen had, heeft TRavel Active me vanuit Nederland heel goed geholpen en voor een oplossing gezocht. Maar eigenlijk vind ik dat het bedrag dat je betaalt veel te hoog is voor wat je ervoor terug krijgt.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 5
  • 1