Schrijf een ervaring over Travel Active en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Travel Active

Pagina 1 van 5 met 41 resultaten

op 8 oktober 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2018

Ik ben vorig jaar vertrokken met Travel Active voor een jaar High School in Amerika. Ik was van tevoren best zenuwachtig, want ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ik ben ontzettend blij dat ik met Travel Active dit avontuur ben aangegaan. Wat er ook aan de hand was, ik kon altijd bij ze terecht en ik heb me geen moment ongelukkig gevoeld tijdens deze 10 maanden in Florida. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 7 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / Valley center, reisperiode: juli 2018

Travel active is een kleine organisatie die uitwisselingen(highschool, au pair, summercamps enc.) regelt naar verschillende landen. juist doordat het een kleine organisatie is kennen de mensen die er werken iedereen bij naam. zelf ben ik met travel active naar highschool amerika geweest. ik heb hier de tijd van mijn leven gehad en raad het daarom ook erg aan. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 5 oktober 2019 bestemming: AustraliŽ / Tamworth, reisperiode: februari 2019

Omdat het de leukste is dat ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 27 maart 2019 bestemming: Tanzania / Arusha, reisperiode: februari 2019

Onwijs goed geholpen door Travel Active om mijn reis te plannen en me voor te bereiden op vrijwilligerswerk in Tanzania! Geweldige ervaring, enorm bedankt!

 • Algemeen 8
op 8 januari 2019 bestemming: Verenigde Staten / Nebraska, reisperiode: juli 2017

Ik ben met Travel Active naar de Verenigde Staten geweest voor een High School jaar. Nadat ik met verschillende organisaties heb gesproken, ben ik uiteindelijk gegaan voor Travel Active en ik heb hier zeker geen spijt van gehad! De begeleiding die ik vanuit Travel Active heb gekregen was echt geweldig. Ze kennen iedere student persoonlijk en hebben altijd tijd voor je vragen en eventueel problemen. Ze reageerden snel op mijn mailtjes en heb zelfs nog met iemand van Travel Active geskyped toen ik in Amerika een aantal problemen had met mijn gastgezin (dat is gelukkig allemaal opgelost). Mede dankzij Travel Active is mijn High School jaar eentje om nooit te vergeten!

 • Algemeen 10
op 2 januari 2019 bestemming: Verenigde Staten / memphis TN, reisperiode: augustus 2017

Ik heb de beste tijd van mijn leven gehad in mijn jaar in Amerika, alles was helemaal fantastisch

 • Algemeen 9
op 22 december 2018 bestemming: Verenigde Staten / Mexico, reisperiode: augustus 2017

Dankzij Travel Active heb ik een jaar in Amerika kunnen wonen en daar een high school ervaring op kunnen doen. Travel Active bereid je in Nederland al goed voor over wat je kan verwachten van je uitwisseling. Het team is echt top en staat altijd klaar voor alle ups en downs die je gaat tegen komen tijdens je uitwisseling. Ze nemen echt de tijd voor je en zorgen voor goede begeleiding.

 • Algemeen 8
op 6 december 2018 bestemming: Zambia / Livingstone, reisperiode: november 2018

Het was een geweldig mooie bijzondere ervaring. Travel active heeft me erg goed begeleid, vooral voorafgaand namen ze alle tijd en ook tijdens en na de reis hebben ze contact opgenomen. Goed geregeld, toegankelijke en vriendelijke organisatie

 • Algemeen 9
op 25 oktober 2018 bestemming: Verenigde Staten / Calera, Alabama, reisperiode: juli 2017

Travel Active gaf mij de mogelijkheid een heel jaar in Amerika te wonen. Het hele jaar lang bleven we contact houden. Ze vroegen regelmatig hoe het ging en wanneer ik ze nodig had of even mijn verhaal kwijt wilde, stonden zij hier altijd voor open. Ook hielden zij contact met mijn familie in Nederland en de partnerorganisatie in Amerika om mij een onvergetelijke ervaring te geven.

 • Algemeen 10
op 21 oktober 2018 bestemming: AustraliŽ, reisperiode: augustus 2018

Heb een werkreis geboekt bij deze over commerciele instelling. Heb het gevoel dat het geen meerwaarde bied om hier te boeken. Ze vragen veel geld voor niet tot weinig service. Je moet uiteindelijk veel zelf betalen. Ik raad het aan om naar Australie te geen. Maar als je wilt werken ben je beter af om het zelf alles te regelen en uit te zoeken. Bespaard je veel geld. Dit mijn mening en ervaring.

 • Algemeen 2
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende