Schrijf een ervaring over Travel Active en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Travel Active

Pagina 1 van 5 met 49 resultaten

op 6 juni 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: maart 2020

De communicatie is super, totdat je hebt betaald..... ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 april 2020 bestemming: Ghana / Akroso, reisperiode: januari 2019

Mijn reis naar Ghana was mijn allereerste reis in mijn eentje echt ver van huis. Ik vond het daarom fijn om nog een klein beetje ondersteuning te hebben hier en daar (ook fijn voor mijn ouders ). Ik was erg te spreken over de voor- en nazorg. Voor mijn reis werd ik goed geholpen en kon ik met al mijn vragen terecht als ik het zelf even niet wist. Erg fijn dat Travel Active met partnerorganisaties werkt dat zorgde ervoor dat ik op mijn bestemming ook altijd iemand achter de hand had. Bij terugkomst ben ik nog gebeld om te vragen hoe mijn reis was ik kon altijd bellen om mijn verhalen te delen. Over het algemeen mega tevreden dat ik mijn reis met Travel Active heb gedaan en zeker een aanrader !!! ... Lees meer

  • Algemeen 8




op 19 april 2020 bestemming: AustraliŽ / Canberra, reisperiode: juni 2017

Dit was mijn eerste echte reis helemaal alleen. Ik wist niet waar ik overal aan moest denken voordat ik vertrok. Hierin heeft Travel Active mij enorm in gesteund. Ze gaven mij duidelijkheid, waardoor ik met een gerust hart kon vetrekken om voor 8 maanden als Au Pair te gaan werken in AustraliŽ. In AustraliŽ zelf had ik contact met de partnerorganisatie. Hierin zag je ook goede communicatie onderling. Ondanks dat ik aan de andere kant van de wereld zat was Travel Active altijd nieuwsgierig naar mijn ervaringen en contacteerde mij zo regelmatig om te zien hoe het ging. Na de reis had ik ook nog altijd contact met ze. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 25 maart 2020 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: januari 2017

Ik heb een high school exchange year gedaan in Amerika met Travel Active. Ik werd geplaatst in een dorpje in Missouri waar ik een fantastische tijd heb gehad. Ik zat in een geweldig gastgezin waar ik nu nog vaak contact mee heb. Ik ging daar naar de plaatselijke middelbare school en deed mee aan vele activiteiten. Het was heel gaaf om de Amerikaanse school spirit mee te maken! Mijn ervaring met Travel Active was top; ze stonden altijd voor me klaar en namen regelmatig contact op over hoe het me ging. De begeleiding door de partnerorganisatie ter plekke was ook erg goed. Ook heb ik aan veel leuke activiteiten deelgenomen die door de partnerorganisatie werden georganiseerd. Kortom; een ervaring om nooit te vergeten!

  • Algemeen 10
op 20 maart 2020 bestemming: Verenigde Staten / Washington D.C. & Seattle, Washington, reisperiode: februari 2016

In 2016 met Travel Active als Au Pair naar de Verenigde Staten vertrokken. De voorbereiding was erg duidelijk, wanneer ik het Au Pair team belde met vragen wisten zij direct wie ik was en hoe ver ik in het proces zat. Ik ben zelf ook nog gebeld om wat tips en advies door te geven over mijn profiel. Heb een onvergetelijk avontuur als au pair mogen ervaren en dat gun ik iedereen! Een dikke pluim voor Travel Active! Eenmaal in Amerika nam de partnerorganisatie het over, maar kon ik altijd contact opnemen met Travel Active. Na mijn aankomst liet ik niets meer van mij horen (geen nieuws, goed nieuws), maar was Travel Active nog wel even nieuwsgierig of ik het naar mijn zin had.

  • Algemeen 10
op 13 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / Arizona, reisperiode: augustus 2018

Travelactive is een super fijne organisatie die er alles voor doet dat jou ervaring de beste wordt!

  • Algemeen 9
op 6 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / Yelm, Washington, reisperiode: juli 2019

De organisatie zelf was prettig en persoonlijk, maar de partner organisatie viel me tegen helaas. Ik heb een erg leuke tijd gehad uiteindelijk maar bij ayusa moet toch beter worden

  • Algemeen 7
op 25 oktober 2019 bestemming: Canada / kentville, reisperiode: september 2018

Geweldig! Ik heb het zo erg naar mijn zin gehad tijdens mijn jaar in Canada. Travel Active heeft mij goed begeleid en was erg op de hoogte van wat k allemaal deed en hoe het met mij ging. Ze stonden altijd klaar als ik iets nodig had! Ook heel leuk dat iedereen mij echt persoonlijk kende. Het enige wat ik als tip zou geven is om ook een paar oriŽntatie dagen te verzorgen in bijvoorbeeld Totonto, dat had mij erg leuk geleken en dan had ik eventjes kunnen wennen voordat ik in mijn gezin kwam.

  • Algemeen 8
op 8 oktober 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2018

Ik ben vorig jaar vertrokken met Travel Active voor een jaar High School in Amerika. Ik was van tevoren best zenuwachtig, want ik wist niet wat ik moest verwachten, maar ik ben ontzettend blij dat ik met Travel Active dit avontuur ben aangegaan. Wat er ook aan de hand was, ik kon altijd bij ze terecht en ik heb me geen moment ongelukkig gevoeld tijdens deze 10 maanden in Florida.

  • Algemeen 10
op 7 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / Valley center, reisperiode: juli 2018

Travel active is een kleine organisatie die uitwisselingen(highschool, au pair, summercamps enc.) regelt naar verschillende landen. juist doordat het een kleine organisatie is kennen de mensen die er werken iedereen bij naam. zelf ben ik met travel active naar highschool amerika geweest. ik heb hier de tijd van mijn leven gehad en raad het daarom ook erg aan.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende