Schrijf een ervaring over Travel Active en maak kans op mooie prijzen!

Travel Active heeft nieuw High School zomerprogramma

Geschreven op 7 april 2014 door Laura

Los Angeles
Los Angeles
Travel Active biedt vanaf dit jaar een High School zomerprogramma in Amerika aan, speciaal voor de jongeren die een heel High School jaar te lang vinden of die hun Engels bij willen spijkeren. Het High School zomerprogramma is een combinatie van school, cultuur en leuke activiteiten in een internationale omgeving.

Het zomerprogramma vindt plaats in Los Angeles. Je komt daar terecht op een typische Amerikaanse campus. Tijdens het zomerprogramma volg je een interessant programma van Engelse les, afgewisseld met dans, sport, filmavonden, creativiteit en pool parties op de campus. Deelnemers slapen en eten ook op de campus. Het zomerprogramma is geheel begeleid dus er is altijd iemand waarbij deelnemers terechtkunnen.

Naast de lessen worden er ook veel mogelijkheden aangeboden om de omgeving te verkennen. Zo zijn er elke week activiteiten inclusief in het programma, zoals bezoekjes aan de dierentuin of een museum. Ook is er een tour door Los Angeles en Hollywood. Daarnaast kun je aan optionele uitjes meedoen, zoals een trip naar Disneyland of naar het strand. Deze optionele uitjes zijn niet inbegrepen in de prijs.