RIU Hotels & Resorts boek je bij TUI

RIU Palace Madeira
RIU Palace Madeira
Ben jij op zoek naar een hotel en vind jij goede service belangrijk? Bij de RIU Hotels & Resorts van TUI staat service voorop! De hotels hebben verschillende thema's die geschikt zijn voor verschillende doelgroepen. Benieuwd of er een hotel voor jou bij zit? Lees dan gauw verder!

Thema's

De RIU Hotels hebben naast de standaard hotels, ook verschillende thema's. Deze thema's zijn gericht op verschillende doelgroepen en verschillende type vakanties. Zo zijn er hotels voor rustige vakanties en zijn er hotels voor actieve vakanties waar veel activiteiten plaatsvinden. RIU staat bekend om de uitgebreide service. Ze hebben uitstekend opgeleid personeel, in iedere hotel wordt gesproken in verschillende talen, het eten en drinken is altijd erg goed en uitgebreid en de meeste hotels hebben vier of vijf sterren.

RIU Hotels
Bij de RUI hotels van TUI staat service voorop. De hotels staan op bijzondere plekken zoals in de duinen, in de bergen of  dicht bij  zee. Je kunt er verblijven op basis van een uitgebreide all inclusive. Alle maaltijden, snacks, frisdranken, nationale alcoholische drankjes, bars, restaurants, fitness en amusementsprogramma's zijn inclusief. Daarnaast is in diverse RIU hotels 24/7 all inclusive beschikbaar.

RIU ClubHotels
De RIU ClubHotels zijn vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. De hotels hebben speciale amusementsprogramma's. Deze heten RiuFun, RiuFit en RiuArt. Er zijn animatieteams aanwezig, er kunnen verschillende sporten gedaan worden zoals stretching, aquagym en dansles en is er een atelier aanwezig waar men de mooiste kunstwerken kan maken. RiuLand is een onderdeel van de RIU ClubHotels, speciaal gericht op kinderen. RiuLand heeft verschillende activiteiten zoals spelletjes, olympiade, waterpret, kindershows en themadagen. De activiteiten worden georganiseerd voor kinderen van 4 tot 7 jaar en van 8 tot 12 jaar.

RIU Palace
Bij RIU Palace is alles verzorgd tot in de kleinste detail. Er is een uitstekende service, een stijlvolle omgeving en een perfecte ligging aan de zee en het strand.

RIU Plaza
RIU Plaza is uitermate geschikt voor zakenreizigers. De hotels hebben een centrale ligging in de stad en hebben een elegant design. Er zijn goed faciliteiten beschikbaar voor conferenties en zakenreizigers. Daarnaast zijn deze hotels ook een goed uitgangspunt voor de stedentrips.

RIU Plaza Times Square
RIU Plaza Times Square


RIU Adults Only
De Adults Only hotels zijn, zoals de naam al zegt, speciaal gericht op volwassenen. Ben je op zoek naar rust, romantiek en een hoge service? Kies dan voor RIU Adults Only.

Alle RIU hotels hebben een wellness centrum en veel van de hotels liggen aan een golfbaan.

Bestemmingen

RIU Classic Hotels
In totaal zijn er 24 standaard RIU Hotels. Deze bevinden zich in Kaapverdië, Spanje, Mexico, Dominicaanse Republiek, Tenerife, Mallorca, Jamaica, Marokko, Mauritius, Gran Canaria, Sri Lanka, Turkije, Formentera, Bulgarije en Panama.

RIU ClubHotels
In totaal zijn er 24 RIU ClubHotels. Deze bevinden zich in Kaapverdië, Mexico, Gran Canaria, Jamaica, Lanzarote, Spanje, Dominicaans Republiek, Tenerife, Portugal, Fuerteventura, Marokko en Bulgarije.

RIU ClubHotel Tikida Dunas, Marokko
RIU ClubHotel Tikida Dunas, Marokko


RIU Palace
Van de RIU Palace Hotels zijn er in totaal dertig en deze bevinden zich in Kaapverdië, Gran Canaria, Aruba, Mexico, Tenerife, Dominicaans Republiek, Jamaica, Portugal, Fuerteventura, Marokko en Mallorca.

RIU Plaza
De RIU Plaza Hotels bevinden zich in vier steden, namelijk in Miami, New York, Panama en Berlijn.

RIU Adults Only
In totaal zijn er elf RIU hotels alleen geschikt voor volwassenen. Deze bevinden zich in Spanje, Tenerife, Dominicaans Republiek, Jamaica, Aruba, Gran Canaria, Mauritius, Marokko en Mallorca.
Adults Only RIU Nautilus, Spanje
Adults Only RIU Nautilus, Spanje


Ben jij op zoek naar een hotel dat goed bij jou past en wil je keuze hebben tussen verschillende bestemmingen! Kies voor een RIU Hotel van TUI en krijg de service die jij verdient tijdens jouw vakantie!

Nieuws

Artikelen