TIME TO SMILE concept van TUI

Zwembad TIME TO SMILE Coral Dreams Tenerife
Zwembad TIME TO SMILE Coral Dreams Tenerife
Wij Nederlanders zoeken graag de zon op tijdens onze vakanties. Dit natuurlijk het liefst gecombineerd met een comfortabele accommodatie, inclusief zwembad of dichtbij het strand. TIME TO SMILE is een concept van reisorganisatie TUI waar wordt ingespeeld op de specifieke wensen van Nederlandse vakantiegangers. Het concept kenmerkt zich door extra veel aandacht voor het wooncomfort en design van de accommodatie. De appartementen zijn ingericht met aandacht voor details, wat voor een ultiem comfort zorgt. Hierbij kun je denken aan een accommodatie met een complete keuken, ruime badkamer en lange bedden. Op deze manier geniet je van het comfort van thuis tijdens je vakantie. 
TIME TO SMILE Osiris in Rhodos
TIME TO SMILE Osiris in Rhodos

De accommodatie

Bij TIME TO SMILE geniet je altijd van een stijlvolle en nieuwe accommodatie. Alle appartementen zijn ontworpen door de Nederlandse topdesigner Paul Linse. Hij heeft de specifieke voorkeuren van Nederlandse vakantiegangers meegenomen in het design, waardoor de accommodaties aan alle wensen voldoen. De appartementen zijn voorzien van een ruime woonkamer, waardoor je niet altijd de deur uit hoeft om even lekker te zitten en tot rust te komen. Zo voel je je dus direct thuis. Bovendien heb je zo ook de mogelijkheid om rustig een avondje thuis te eten, als je bijvoorbeeld een keer niet zoveel zin hebt om naar het restaurant te gaan.

Keuken in Coral Dreams, Tenerife
Keuken in Coral Dreams, Tenerife


Daarnaast kun je natuurlijk ook heerlijk tot rust komen in de slaapkamer. Ook hier is overal aan gedacht: de grote boxspring matrassen zorgen ervoor dat ook de wat langere Nederlander in het bed past. Bovendien is er genoeg ruimte om kleren en schoenen op te bergen in de ruime kastruimtes. Ook aan de kleine, maar zeker niet onbelangrijke details is gedacht. Naast het bed is altijd een stopcontact te vinden. Alle TIME TO SMILE accommodaties zijn voorzien van voldoende stopcontacten. Het design van de slaapkamers is strak maar gezellig. Om de dag goed te beginnen of juist om even af te koelen na een dag aan het strand; in de ruime inloopdouches kun je je heerlijk opfrissen. De douches zijn voorzien van een stevige en brede straal en in de badkamer is voldoende ruimte om je badartikelen en handdoek kwijt te kunnen. 
Badkamer Chogogo Resort Curaçao
Badkamer Chogogo Resort Curaçao

Extra voorzieningen en services

Als je een accommodatie van TIME TO SMILE boekt, profiteer je naast het verblijf in een prachtig appartement ook nog van extra services. Er is namelijk altijd een een Nederlandse service host aanwezig om je op te vangen bij aankomst. Voor al je vragen kun je 6 dagen per week bij dit Nederlandse aanspreekpunt terecht. Daarnaast kun je bij de coffeebar terecht om diverse soorten koffie te drinken. Bovendien hebben alle accommodaties één of meerdere zwembaden met ligbedden. Het strand ligt vaak op ook loopafstand, zodat je zelf kunt kiezen tussen een dag aan het zwembad of aan het strand. Bij enkele bestemmingen kun je ook kiezen voor een appartement met zeezicht en/of met een balkon. 

Diverse bestemmingen

TIME TO SMILE bevindt zich op dit moment in 5 verschillende landen, zowel binnen als buiten Europa. In totaal zijn er 13 verschillende bestemmingen in de landen Spanje, Griekenland, Curaçao, Turkije en Cyprus. In Spanje kun je kiezen uit 4 bestemmingen, die zich allemaal op de Canarische eilanden bevinden. Kies uit Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote of Fuerteventura en geniet van de Spaanse zon in een van de accommodaties van TIME TO SMILE. Ook op Griekenland zijn er meerdere mogelijke bestemmingen. Kies een eiland naar jouw keuze: Lesbos, Kos, Rhodos, Kreta (2 adressen) of Samos.

Nieuws

Artikelen