SUNEO CLUB van TUI

SUNEO CLUB Cortijo Blanco, Marbella
SUNEO CLUB Cortijo Blanco, Marbella
All Inclusive vakanties zijn heerlijk: je geniet van een onbezorgde vakantie, waarbij alles is inbegrepen en je nergens over hoeft na te denken. Het nadeel van deze vakanties is dat de prijzen vaak behoorlijk kunnen oplopen. Hier heeft reisorganisatie TUI iets op bedacht, namelijk SUNEO CLUB. Dit zijn goed betaalbare en moderne All Inclusive hotels, die zich op diverse zonbestemmingen bevinden. Met SUNEO CLUB van TUI kun je dus genieten van een heerlijke All Inclusive vakantie voor een betaalbare prijs. Lees snel verder om alles te weten te komen over SUNEO CLUB. 
SUNEO CLUB Hydrele Beach
SUNEO CLUB Hydrele Beach


De hotels
In de betaalbare en moderne hotels van SUNEO CLUB geniet je van een sprankelende All Inclusive vakantie. Je verblijft in een frisse en ruime kamer. In sommige hotels kun je ook kiezen voor extra grote familiekamers, als je met het gehele gezin op dezelfde kamer wil verblijven. Zo verlies je de kinderen niet uit het oog en geniet je van een gezellige vakantie samen. Alle kamers zijn voorzien van een moderne inrichting en zien er netjes en verzorgd uit. 
Ruime familiekamer, Helios Beach
Ruime familiekamer, Helios Beach

SUNEO Play

De kinderen vermaken zich heerlijk in het speelhuis van SUNEO Play. Het speelhuis is zo ingericht dat de kinderen zich wanen op een luchthaven. Een landingsbaan, cockpit, de vertrekhal en een cabine zijn in het klein nagebouwd, zodat de kinderen hier heerlijk kunnen spelen onder de begeleiding van hun ouders. Daarnaast kunnen de kinderen zich ook verkleden als piloot of stewardess, om de ervaring compleet te maken. 

SUNEO Play, Waikiki Club
SUNEO Play, Waikiki Club

Activiteiten

Naast de maaltijden en drankjes zijn er ook diverse activiteiten inbegrepen bij het All Inclusive arrangement. Heb je iets teveel genoten van het lekkere eten? Doe mee aan een lesje yoga, aquagym of bodyshape. Daarnaast worden er ook verschillende zwembadspelletjes en gezelschapsspelen georganiseerd overdag. 's Avonds is het tijd voor het afwisselende entertainmentprogramma. Iedere avond staat er een nieuwe, vrijblijvende activiteit op het programma. Natuurlijk is er ook dagelijks een Mini Disco. 

Aquagym, Althea Village
Aquagym, Althea Village

Gevarieerd eten 

Bij SUNEO CLUB hoef je je geen zorgen te maken dat je iedere avond hetzelfde eet. Integendeel, de koks bereiden iedere dag weer een nieuwe maaltijd, gemaakt van verse en lokale ingrediënten. In de open keukens worden de gerechten dagelijks voor je neus bereid. Je hebt de keuze uit zowel lokale als internationale gerechten. Daarnaast kun je gebruikmaken van het buffet, vol met verse vis, vlees en natuurlijk heerlijke toetjes en fruit om de maaltijd af te sluiten. Bij SUNEO CLUB van TUI zijn niet alleen het ontbijt, de lunch en het avondeten inbegrepen, maar ook de drankjes en ijsjes tussendoor. Je zult hier dus niet snel met een hongergevoel rondlopen!

Het uitgebreide buffet van Sancta Napa by Atlantica
Het uitgebreide buffet van Sancta Napa by Atlantica

De bestemmingen

De hotels van SUNEO CLUB bevinden zich op 15 verschillende bestemmingen in 4 landen. In Bulgarije, Cyprus, Griekenland en Spanje zijn meerdere hotels van SUNEO CLUB gevestigd. In zowel Griekenland als Spanje kies je uit maar liefst zes bestemmingen. Griekenland heeft hotels op de eilanden Kos, Rhodos, Samos, Zakynthos en twee hotels op Kreta. In Spanje kun je kiezen tussen Marbella, Ibiza, Gran Canaria, Lanzarote en twee hotels op het populaire eiland Mallorca.

Nieuws

Artikelen