SCENE hotels van TUI

SCENE hotels van TUI
SCENE hotels van TUI
Vaak kun je tijdens een vakantie in een hotel niet uitslapen omdat het ontbijt maar tot 10:00 uur is. Dat is natuurlijk niet ideaal als je de nacht ervoor lekker uit bent geweest en pas tijdens de zonsopgang je bed in bent gekropen. De SCENE hotels van TUI zijn de perfecte oplossing voor iedereen die tijdens zijn vakantie graag uitgaat. Deze hotels bieden de mogelijkheid tot een laat ontbijt en zijn gelegen in de buurt van gezellige barretjes, strandtenten en discotheken is dit hét hotel voor vakantiegangers die houden van feestjes en een levendige omgeving.

De hotels

De SCENE hotels staan bekend om de hippe en trendy uitstraling. Deze hotels zijn altijd gelegen in de buurt van winkeltjes, barretjes en een uitgaansgebied. Overdag kunnen de gasten lekker aan het strand of aan het zwembad liggen, en 's avonds kunnen ze gezellig met hun vrienden op stap. De hele dag wordt er relaxte muziek gedraaid. Wanneer je overnacht in een van de SCENE hotels hoef je niet vroeg op te staan om te kunnen ontbijten, je kunt namelijk tot 12:00 uur genieten van een lekker ontbijtje. De SCENE hotels hebben drie of vier sterren en worden goed beoordeeld door de gasten.

SCENE Melpo Antia, Ayia Napa
SCENE Melpo Antia, Ayia Napa

Moderne designkamers

De kamers van SCENE zijn modern ingericht. Iedere kamer heeft wifi zodat je de leukste foto's via Instagram, Whatsapp of Facebook kunt delen met de thuisblijvers. De bedden zijn comfortabel, zo kun je even lekker bijkomen van een avondje stappen of van een strandwandeling.

Hotelkamer SCENE Vanilla Garden, Playa de las Americas
Hotelkamer SCENE Vanilla Garden, Playa de las Americas

Bestemmingen

Er zijn in totaal zes hotels van SCENE, verspreid over vier verschillende landen: Kroatië, Spanje, Griekenland en Cyprus. In Spanje zijn er drie verschillende hotels op twee van Canarische Eilanden, namelijk Gran Canaria en Tenerife. Op Gran Canaria vind je SCENE Caserio en SCENE Gold by Marina en op Tenerife kun je verblijven in SCENE Vanilla Garden. In Cyprus verblijf je in Ayia Napa (SCENE Melpo Antia), in Kroatië in Pula (SCENE Park Plaza Arena) en in Griekenland op Mykonos (SCENE Porto Mykonos). 

SCENE Gold by Marina, Playa del Inglés
SCENE Gold by Marina, Playa del Inglés

Nieuws

Artikelen