Schrijf een ervaring over TUI en maak kans op mooie prijzen!

SCENE hotels van TUI

SCENE hotels van TUI
SCENE hotels van TUI
Vaak kun je tijdens een vakantie in een hotel niet uitslapen omdat het ontbijt maar tot 10.00 uur is. Maar wat als je nou die nacht lekker uit bent geweest en pas tijdens de zonsopgang je bed in bent gekropen? Dan is SCENE hotels van TUI de perfecte oplossing. Met een laat ontbijt, in de buurt van gezellige barretjes, strandtenten en discotheken is dit hét hotel voor vakantiegangers die houden van feestjes en een levendige omgeving.

De hotels
SCENE hotels staat bekend om zijn hippe en trendy uitstraling. Deze hotels zijn altijd gelegen in de buurt van winkeltjes, barretjes en een uitgaansgebied. Overdag kunnen de gasten lekker aan het strand of aan het zwembad liggen, en 's avonds kunnen ze gezellig met hun vrienden op stap. De hele dag wordt er relaxte muziek gedraaid bij de hotels. Bij SCENE hoef je niet vroeg op te staan om te kunnen ontbijten, je kunt namelijk tot 12.00 uur genieten van een lekker ontbijtje. De SCENE hotels hebben drie of vier sterren en worden beoordeeld met een cijfer tussen de 8,4 en de 9,5.
SCENE Melpo Antia, Ayia Napa
SCENE Melpo Antia, Ayia Napa

Moderne designkamers

De kamers van SCENE zijn modern ingericht. Iedere kamer heeft WIFI zodat je de leukste foto's via Instagram, Whatsapp of Facebook kunt delen met de thuisblijvers. De bedden zijn comfortabel, zo kun je even lekker bijkomen van een avondje stappen of van een strandwandeling.

Hotelkamer SCENE Vanilla Garden, Playa de las Americas
Hotelkamer SCENE Vanilla Garden, Playa de las Americas

De bestemmingen

Er zijn in totaal acht hotels van SCENE, gelegen in zes verschillende landen namelijk in Kroatië, Spanje, Griekenland, Cyprus, Turkije en Mexico. De hotels bevinden zich in Pula, op Gran Canaria, op Tenerife, op Mykonos, in Ayia Napa, in Marmaris en in Playa del Carmen.

SCENE Gold by Marina, Playa del Inglés
SCENE Gold by Marina, Playa del Inglés