Koninklijke Huwelijksreizen

Huwelijk William en Kate 29 april 2011
Huwelijk William en Kate 29 april 2011

Aanstaande vrijdag, 29 april 2011, vindt in Engeland een groots spektakel plaats; Prins William en Kate Middleton stappen in het huwelijksbootje. Ondanks dat het dagprogramma al bekend is blijft het speculeren waar de huwelijksreis naartoe gaat. Wordt het Australië, Afrika, een Caribisch eiland of een combinatie van deze landen? Niet alleen William is er druk mee, het houdt de gemoederen in Engeland ook flink bezig. Er zijn zelfs verschillende weddenschappen waar je aan mee kunt doen.

Aanbieders van vakanties naar Engeland
Bolderman Excursiereizen Klik
NoSun Groepsreizen Klik
Evaneos Klik
Buro Scanbrit Klik

Wedden?!

Op dit moment denk het gros van de Engelse bevolking dat het koninklijk paar afreist naar Jordanië. Hoewel Australië en Kenia ook hoog scoren bij de verschillende weddenschappen die in Engeland gehouden worden. Ibiza en Benidorm scoren het laagst. Er kan niet alleen gewed worden op de bestemming van de huwelijksreis, ook welke muziek er wordt gespeeld, de kleur van de hoed van Queen Elizabeth en of Kate William laat staan bij het altaar zijn populaire weddenschappen.

Koninklijke traditie

Niet alleen de Engelse bevolking moet blijven speculeren ook Kate zelf heeft geen idee waar zij op reis gaat, maar dat het bijzonder gaat worden staat vast. Het gebeurt vaker dat vrouwen niet weten waar de huwelijksreis naartoe gaat, ook onze eigen Juliana en Maxima werden verrast door hun aanstaanden. Evenals tijdens de huwelijksreis van Beatrix werden er tijdens de verrassingsreis voor Juliana en Maxima zelfs meerdere landen bezocht.

Surprise!

In 1937 werd Juliana verrast door Bernhard met een rondreis door Europa, van Polen tot Monte Carlo en van Parijs tot Boedapest. Maar liefst 3 maanden duurde deze spectaculaire huwelijksreis. Beatrix en Claus zochten het verder weg en reisden rond in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Willem-Alexander verraste Maxima in 2002 ook met een actieve huwelijksreis door verschillende landen. Zij verbleven eerst in Zwitserland om in Sankt-Moritz te skiën en vervolgde de reis naar Bali, Nieuw-Zeeland en als laatste de Verenigde Staten waar ze in Salt Lake City de Paralympics bijwoonden.

Cruisen

Vooral het maken van een cruise is populair bij vele koninklijke families. De ouders van William, Lady Diana en Prins Charles brachten hun honeymoon door op het water. Deze luxe mediterrane cruise vaarde o.a. langs Tunesië, Egypte, Schotland en Griekenland. Ook prins Reinier en prinses Grace van Monaco gingen met een luxe motorjacht op pad. Reinier kreeg dit jacht cadeau en noemde het 'Grace', hiermee verkenden zij samen in 6 weken de weelderige waterwereld.

Onze reisexperts hebben veel kennis en ervaring. Ze weten waar ze moeten zijn voor scherpe prijzen en flexibele voorwaarden. Voor de maximale zekerheid zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Onze klanten waarderen ons met een 9,6. Mogen wij u gratis helpen bij het samenstellen van uw vakantie?†

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Ontvang gratis een reischeque
 Flexibele voorwaarden
 ANVR,SGR, Calamiteitenfonds

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen