Stappen in Londen

Theater Engeland stage door
Theater Engeland stage door

Één van de beste clubscenes ter wereld is te vinden in Londen, waardoor clubbing een onderdeel is geworden van de Britse cultuur. Geen enkele andere Europese hoofdstad biedt zoveel nachtelijke belevenissen als Londen, dus een avondje stappen in deze schitterende stad staat garant voor een geweldige ervaring! Maar de belevenissen hoeven natuurlijk niet per se nachtelijk te zijn, want Londen heeft ook een prachtige dierentuin, het wereldberoemde Madame Tussauds en bovendien kun je vele bekende musicals, opera's en balletvoorstellingen bezoeken in één van de beroemde theaters.

Heb je weinig kennis van Engeland? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Madame Tussauds

Als je een bezoek brengt aan het wereldberoemde Madame Tussauds, kun je oog in oog staan met de grootste beroemdheden, de meest legendarische helden en zelfs met de meest gruwelijke moordenaars. Vele bekende gezichten, van Michael Jackson tot Angelina Jolie, hebben in dit museum een levensechte wassen beeld van zichzelf staan waarmee bezoekers op de foto kunnen. Naast het aanschouwen van je favoriete celebs kun je ook een ritje maken in de 'timetaxi'. Deze voert je mee op een spannend ritje door de wereld van Shakespeare en je hebt een ontmoeting met Jack the Ripper in de 'Chambers of Horrors'.

Theatreland in West End 

Londen is één van de weinige plaatsen ter wereld waar een enorme artistieke verscheidenheid te vinden is. In de stad kun je genieten van een heerlijk avondje uit in een van de vele schitterende theaters. In het trendy West End liggen veel theaters dicht bij elkaar, vooral rondom Leicester Square en Shaftesbury Avenue. Er is een ruime keuze aan musicals, opera's en balletvoorstellingen zodat er voor ieder wat wils is. Londen is the place to be wat betreft de bekendste musicals, want voorstellingen lopen in deze stad vaak uitzonderlijk lang. De echte grote, drukbezochte musicals kun je zelfs meer dan 20 jaar (!) bezoeken. Voorstellingen van favorieten als The Lion King, Phantom of the Opera, Chicago en Les Miserables kun je gedurende het hele jaar bezoeken. Vraag gratis een offerte aan

Ministry of Sound

Een absolute, legendarische topper op clubgebied in Londen is de Ministry of Sound. Vooral de waanzinnige geluidsinstallatie waarover deze club beschikt, heeft er voor gezorgd dat de club een hoge status heeft in Londen en daarom ook drukbezocht is. De geweldige geluidsinstallatie trekt de beste dj's van over de hele wereld naar de club die maar al te graag de apparatuur komen uitproberen. De ogen van clubgangers die alle ins en outs van het Londense nachtleven kennen, beginnen alleen al bij het horen van de naam van de club spontaan te schitteren.

Absolute Ice Bar

Bij het binnenstappen van deze bijzondere bar kom je in een omgeving terecht waarin alles is gemaakt van ijs. In de ijsbar zijn de muren, tafels, stoelen en zelfs de glazen gevormd uit ijs. De temperatuur in de bar is standaard zo'n 5 graden onder nul, dus het is letterlijk chillen in deze bar. Om een beetje warm te blijven, worden designer thermo-capes ter beschikking gesteld om aan te trekken en om onderkoeling te voorkomen, zal je verblijf in de ijsbar maar maximaal 40 minuten duren. Het is dus een kort, maar krachtige en zeker coole ervaring en leuk om een keer meegemaakt te hebben!

De Hems

Het uitgaansleven in Londen kan zelfs een Nederlands tintje hebben. In de pub, genaamd 'De Hems' wordt je namelijk bediend door Nederlands barpersoneel en kun je heerlijk genieten van Hollands bier en bitterballen. Het is hier zelfs mogelijk een patatje oorlog te bestellen! Een bezoek aan dit café is zekere een unieke ervaring vanwege het oergezellige Hollandse sfeertje en daarbij is het publiek een mengeling van Engelsen en Nederlanders. Dus ook Hollands Glorie in Londen!

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen