Mooiste camperroutes door Nieuw-Zeeland

Mooie uitzichten tijdens de camperreis
Mooie uitzichten tijdens de camperreis

Nieuw-Zeeland is een land wat unieke landschappen laat zien, een ideale bestemming om ontdekt te worden per camper. De wegen zijn goed onderhouden, de bewegwijzering is overzichtelijk en in mum van tijd ben je gewend aan het links rijden. Dat is nog niet alles, het overnachten is ook erg bijzonder in Nieuw-Zeeland. De campings zijn veelal gelegen bij de natuurfenomenen. Tevens zijn de campings goed onderhouden en bieden de campings goede faciliteiten. Er zijn meerdere unieke rondreizen mogelijk door het prachtige Nieuw-Zeeland.

Ben jij op zoek naar een vakantie in Nieuw-Zeeland? Wij hebben een ruim aanbod met standaard reizen maar kunnen ook alles op maat voor je maken. Bekijk ons reisaanbod voor de standaard reizen of vraag een gratis offerte aan voor een rondreis of een reis op maat.


Bekijk alle reizen Vraag een offerte aan

New Zealand by Camper

Een van de prachtige rondreizen door Nieuw-Zeeland is de rondreis “New Zealand by Camper”. Deze rondreis brengt je bij alle uithoeken van het land. De eerste dag van de reis haal je de camper op en begint de avontuurlijke reis door Nieuw-Zeeland. De reis begint door Bay of Islands. Dit gebied bestaat uit witte zandstranden, afgelegen baaien en unieke plaatjes van zeehonden en dolfijnen.

Van Bay of Island ga je vervolgens door naar Auckland. Waar je overnacht in Orewa Beach. Verder kom je tijdens deze rondreis langs bij Corromandel, Rotorua, Tongariro, Wellington, Nelson en nog veel meer bijzonder plekken. De reis eindigt in Christchurch waar je bij het verhuurstation de camper kunt inleveren. Bij deze rondreis kom je vooral langs de fantastische kustgebieden van het land. Deze avontuurlijke rondreis wordt aangeboden door Reisgraag.nl in samenwerking met Tenzing Travel.

New Zealand route
New Zealand route


Reisroute 8+ weken

Er is heel veel aanbod voor camperreizen in Nieuw-Zeeland. Voor diegene die het land echt van alle kanten wil bewonderen is aan te raden om langer dan 8 weken te gaan. De reis begint in in Auckland, vanuit hier vertrek je per camper naar Whangerai. Dit is de grootste stad in Northland en hier is veel bezienswaardigheid. In de omgeving bevinden zich prachtige stranden en mooie natuur.

Tijdens de reis naar de verschillende plekjes kom je ook bij deze reis langs campings die gelegen zijn in prachtige gebieden van zee tot de natuur van Nieuw-Zeeland. Deze reis is meer divers doordat je door het gehele land reist. Je bezoekt de kustgebieden, maar een groot deel van de reis ga je ook het binnenland van Nieuw-Zeeland ontdekken. In het binnenland ga je onder andere de stad Queenstown ontdekken.

Lake Tekapo
Lake Tekapo

Camperreis met het gezin door Nieuw-Zeeland

Ook een rondreis met het gezin is mogelijk in Nieuw-Zeeland. In je eigen tempo reis je per camper door de landschappen. De reis begint en eindigt in Christchurch. De reis is zo samengesteld dat je de mooiste bezienswaardigheden kunt zien. Je komt tijdens deze reis langs de prachtige natuur van het land en ontdekt de Franz Josef gletsjer. Heb je voorkeur om deze reis op bepaalde plekken te verkorten of juist te verlengen? Dan kan dat. De reis wordt aangeboden door Travelword en zij stemmen de reis voor je af op maat.

De pluspunten van deze reis zijn als volgt:

    • Geniet van de prachtige landschappen en bijzondere fauna.

    • Je leert Nieuw-Zeeland op een rustige manier kennen

    • De reis is zeer geschikt voor gezinnen

    • Je kunt de route zelf bepalen en met welk tempo je met het gezin wil reizen

    • Maak een bijzondere cruise over de Doubful Sound

Zeer geschikt voor een camperreis

Samenvattend is er dus aanzienlijk veel aanbod voor camperreizen in Nieuw-Zeeland. Tevens is het land perfect geschikt voor camperreizen door de diverse landschappen en de bijzondere cultuur. Ook fijn is dat je de camperreis geheel zelf kunt invullen. De tijd, het tempo, de grootte van je gezelschap. Alles kan je invullen, zoals jij wilt.

Judith

Judith - reisexpert Nieuw-Zeeland


Wat een divers land is Nieuw-Zeeland! Op het Zuidereiland vind je veel bergen en meren, maak hier een wandeling in een van de nationale parken of geniet je van de rust ergens aan het water. Ik vond Milford Sounds echt heel gaaf! Wandel bijvoorbeeld de Milford Track, vaar per boot of vlieg er doorheen in een helikopter. Op het Noordereiland vind je weer een hele andere wereld. Van maanlandschappen, geisers en modderpoelen tot tropische stranden, jungle en Maori. Nieuw-Zeeland heeft het allemaal! Wil jij op vakantie naar Nieuw-Zeeland? Vraag een gratis offerte aan bij onze reisexpert Judith.

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

Zonder budget geen passend advies.
Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen