Mooiste camperroutes door Nieuw-Zeeland

Mooie uitzichten tijdens de camperreis
Mooie uitzichten tijdens de camperreis

Nieuw-Zeeland is een land wat unieke landschappen laat zien, een ideale bestemming om ontdekt te worden per camper. De wegen zijn goed onderhouden, de bewegwijzering is overzichtelijk en in mum van tijd ben je gewend aan het links rijden. Dat is nog niet alles, het overnachten is ook erg bijzonder in Nieuw-Zeeland. De campings zijn veelal gelegen bij de natuurfenomenen. Tevens zijn de campings goed onderhouden en bieden de campings goede faciliteiten. Er zijn meerdere unieke rondreizen mogelijk door het prachtige Nieuw-Zeeland.

Heb je weinig kennis van Nieuw-Zeeland? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

New Zealand by Camper

Een van de prachtige rondreizen door Nieuw-Zeeland is de rondreis “New Zealand by Camper”. Deze rondreis brengt je bij alle uithoeken van het land. De eerste dag van de reis haal je de camper op en begint de avontuurlijke reis door Nieuw-Zeeland. De reis begint door Bay of Islands. Dit gebied bestaat uit witte zandstranden, afgelegen baaien en unieke plaatjes van zeehonden en dolfijnen en het beroemde punt "hole in the rock" . Je ziet het op dit filmpje. Van Bay of Island ga je vervolgens door naar Auckland. Waar je overnacht in Orewa Beach. Verder kom je tijdens deze rondreis langs bij Corromandel, Rotorua, Tongariro, tot aan Wellington waar je overgaat naar het Zuidereiland 

Vervolgens zie je Nelson en nog veel meer bijzonder plekken. De reis eindigt in Christchurch waar je bij het verhuurstation de camper kunt inleveren. Bij deze rondreis kom je vooral langs de fantastische kustgebieden van het land. Deze avontuurlijke rondreis wordt aangeboden door Reisgraag.nl 

New Zealand route
New Zealand route


 

Reisroute 8+ weken

Er is heel veel aanbod voor camperreizen in Nieuw-Zeeland. Voor diegene die het land echt van alle kanten wil bewonderen is aan te raden om langer dan 8 weken te gaan. De reis begint in in Auckland, vanuit hier vertrek je per camper naar Whangerai. Dit is de grootste stad in Northland en hier is veel bezienswaardigheid. In de omgeving bevinden zich prachtige stranden en mooie natuur.

Tijdens de reis naar de verschillende plekjes kom je ook bij deze reis langs campings die gelegen zijn in prachtige gebieden van zee tot de natuur van Nieuw-Zeeland. Deze reis is meer divers doordat je door het gehele land reist. Je bezoekt de kustgebieden, maar een groot deel van de reis ga je ook het binnenland van Nieuw-Zeeland ontdekken. In het binnenland ga je onder andere de stad Queenstown ontdekken.

Lake Tekapo
Lake Tekapo
Vraag gratis een offerte aan

Camperreis met het gezin door Nieuw-Zeeland

Ook een rondreis met het gezin is mogelijk in Nieuw-Zeeland. In je eigen tempo reis je per camper door de landschappen. De reis begint en eindigt in Christchurch. De reis is zo samengesteld dat je de mooiste bezienswaardigheden kunt zien. Je komt tijdens deze reis langs de prachtige natuur van het land en ontdekt de Franz Josef gletsjer. Heb je voorkeur om deze reis op bepaalde plekken te verkorten of juist te verlengen? Dan kan dat. De reis wordt aangeboden door Travelword en zij stemmen de reis voor je af op maat.

De pluspunten van deze reis zijn als volgt:


    • Geniet van de prachtige landschappen en bijzondere fauna.

    • Je leert Nieuw-Zeeland op een rustige manier kennen

    • De reis is zeer geschikt voor gezinnen

    • Je kunt de route zelf bepalen en met welk tempo je met het gezin wil reizen

    • Maak een bijzondere cruise over de Doubful Sound


Zeer geschikt voor een camperreis

Samenvattend is er dus aanzienlijk veel aanbod voor camperreizen in Nieuw-Zeeland. Tevens is het land perfect geschikt voor camperreizen door de diverse landschappen en de bijzondere cultuur. Ook fijn is dat je de camperreis geheel zelf kunt invullen. De tijd, het tempo, de grootte van je gezelschap. Alles kan je invullen, zoals jij wilt. Vraag een gratis offerte bij ons aan. 

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen