Nieuwe bestemming bij ADE: Polen

Geschreven op 3 april 2019 door Femke

Wilanowpaleis in Polen
Wilanowpaleis in Polen
Actief door Europa (ADE) is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in individuele fiets- en wandelvakanties. Het aanbod bestaat uit verschillende bestemmingen in Europa, waaraan deze maand Polen toegevoegd is. Het land is aantrekkelijk om wandelend of per fiets te ontdekken. De mogelijkheden die dit geweldige land biedt worden vaak onderschat, maar daar wil ADE verandering in brengen. De prachtige natuur nodigt uit om op deze al wandelend of fietsend te bewonderen. 

Fietsvakantie Polen

Het aanbod fietsvakanties bestaat uit twee reizen: een achtdaagse fietsvakantie naar Zakopane en de Dunajec rivier en een achtdaagse fietsvakantie naar Warschau en het Mazoerische merengebied. De eerste route doet het Tatragebergte, de Dunajec kloof, Krakau, Slowakije en Pieniniy aan. De tweede genoemde reis gaat langs Gizycko, Fort Boyen, Mikolajki, de Krutynia rivier en Warschau. Er zijn twee tourvarianten mogelijk, namelijk een achtdaagse fietsvakantie Warschau en Bialowieza en een achtdaagse fietsvakantie rond het Tatragebergte in Slowakije en Polen. 

Wandelvakantie Polen

Ook zijn er twee wandelvakanties samengesteld: een achtdaagse wandelvakantie Tatragebergte en Dunajec en een wandelvakantie van zeven dagen door Slowakije en het Tatragebergte. Er worden als varianten zelfs twee winterwandelvakanties van acht dagen aangeboden. Verder zijn er mogelijkheden om te wandelen in de Oostelijke Karpaten, Warschau en Bialowieza, Wroclaw of Babia Gora en het Nationale Park Tatra.

Nieuws