Slapen in herderswagen in Zwarte Woud

Geschreven op 8 mei 2013 door Eva Hopstaken

MARKELO – ADE Duitsland vakanties heeft meer dan veertig nieuwe arrangementen aan haar aanbod toegevoegd.

Eén van die arrangementen is een weekendtrip naar Cleebronn in het Zwarte Woud. Een perfect uitje voor het hele gezin. Je overnacht niet in een bungalow of mobile home, maar in een zogenaamde herderswagen, midden in de natuur. Deze wagen is van alle gemakken voorzien, er is zelfs een televisie aanwezig. Je kunt met twee volwassen en drie kinderen in deze knusse wagen verblijven. In het stijlvolle sanitair gebouw kun je heerlijk douchen en van de toiletten gebruik maken.

Kan het nog leuker? Ja, want ADE Duitsland doet er ook nog een entreepas voor Avonturenpark en wildparadijs Tripsdrill bij. In het avonturenpark tref je attracties variërend van wildwaterbanen voor waterratten tot hoge achtbanen voor sensatiezoekers. Terwijl de allerkleinsten het park ontdekken in de monorail, op de rug van een big, konijn of een egel.

De volgende dag kijk je je ogen uit in het wildparadijs, wanneer je oog in oog staat met een stel bruine beren. Is dat iets te heftig, er is ook een park waar je hertjes kunt aaien en eten mag geven.

Mocht je toch nog tijd over hebben, bezoek dan ook eens het nabij gelegen Heilbronn of Stuttgart.

Nieuws