Schrijf een ervaring over Aktiva Tours en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Aktiva Tours

Pagina 1 van 2 met 13 resultaten

op 5 maart 2020 bestemming: Oostenrijk / Passau, reisperiode: augustus 2019

Slechtste fietsvakantie ever. Aktiva dumpt klanten bij Kras! In een bus met e-bikende 70+ ers ipv sportieve fietsers. Derderangs hotels en slecht eten. ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 24 september 2019 bestemming: TsjechiŽ / BŪlŠ TřemeönŠ, reisperiode: augustus 2019

Het lage cijfer geef ik vanwege de misleidende reisinformatie die ik ontving, waardoor ik een verkeerd reisschema volgde en alleen heb moeten reizen (ca. 5 verschillende treinen en een bus) ipv met de groep. Ik reisde achter de groep aan en kwam later aan in Oost-Duitsland, waar de groep door een busje werd opgehaald. Omdat ik dat busje miste moest ik zelf een extra overnachting regelen in Oost-Duitsland en de volgende dag zelf verder reizen (nog 2 treinen en een bus) naar het hotel in TsjechiŽ. Wat er misging: ik had later dan de rest van de groep geboekt waardoor ik een ander ticket ontving dan de rest. Op mijn ticket stond het hele reisschema aangegeven vanuit mijn woonplaats, dus alle treinen incl. tijden en sporen. De rest van de groep ontving een ticket met alleen de opstap- en uitstap plek, met vastgehecht het juiste reisschema. Omdat ook mijn reisgenoten vonden dat mijn reisinformatie erg onduidelijk en verkeerd was opgesteld, schreef ik na afloop van de reis een keurig verzoek met uitleg, om mijn onkosten (Ä 81) vergoed te kregen. Na bijna 4 weken ontving ik eindelijk een reactie. Aktiva vond zelf de informatie voldoende duidelijk en men wil niets vergoeden. Een zeer teleurstellende manier van (klantvriendelijk) werken. ... Lees meer

 • Algemeen 3
op 2 augustus 2019 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: juli 2019

Fietsvakantie karinthie. 10 dagen Hotels goed Eten goed Route beschrijving heel slecht. Veel borden ontbreken. ... Lees meer

 • Algemeen 7
op 21 augustus 2018 bestemming: Duitsland / Neustadt an der weinstrase, reisperiode: augustus 2018

Waarom geen keus in klasse van hotels, zoals de uitvoerder Eurobike zelf wel geeft. De kamers in de hotels waar we werden ondergebracht waren onder de maat. Ver buiten het centrum, langs heel drukke verkeerswegen en in het Ibis hotel in Heidelberg was de kamer erg klein, maar de badkamer op poppenformaat. Verder vreemd dat er geen hotelkamer te boeken was in Bad Durkheim en we dus twee etappes op een dag moesten rijden, terwijl dit net het zwaarste gedeelte van de tocht is en behoorlijk heuvelachtig. Al met al geen aanbeveling om nogmaals bij Ativatours te boeken.

 • Algemeen 5
op 10 juli 2018 bestemming: TsjechiŽ / sumava, reisperiode: juni 2018

De wandelingen waren prachtig ,hotel gezellig,maar vaak geen drinken te krijgen tussendoor,jammer dat er geen tv op de kamers was en de deelnemers waren te oud en ben daarin niet goed voorgelicht. Voor de rest alles helemaal top!!!

 • Algemeen 8
op 21 augustus 2017 bestemming: Hongarije / Boedapest, reisperiode: juli 2017

Aktivatours voorzag geen terugrit voor onze fietsen, ter plekke bleek dit mogelijk te zijn zonder meerkost in 1 enkele treinrit indien voordien gereserveerd. Volgens Aktivatours enkel mogelijk in 3 overstappen. Hun reactie op ons ongenoegen hierover was om te huilen. Organisatie was gebrekkig, de klantenservice om te huilen. Dezelfde reis kan je bij andere reisbureau's ook boeken. De route zelf was een aanrader.

 • Algemeen 1
op 19 augustus 2017 bestemming: Oostenrijk / Bodensee, reisperiode: juli 2017

Wij moesten in mindere hotels overnachten dan wij geboekt hadden.
Op onze reclamatie daarop hebben wij tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen.

 • Algemeen 5
op 17 augustus 2017 bestemming: Frankrijk / Loire dal, reisperiode: augustus 2017

De fietsroute langs de Loire is mooi en kan je ook prima via de tourist info zelf regelen. Het nasmeijk openbaar en goed van bordjes voorzien. De hoels die Aktiva aanbiedt zijn 2 sterren die circa 80 eu per kamer kosten incl ontbijt. Wij betaalden meer dan 1000 eu voor 7 nachten! Verschilletje . Daarvoor wordt je bagage naar het volgende hotel gebracht en krijg je 7 kopietjes met de route brschrijving. Zonder overleg wordt je omgeboekt naar Ibis op een industriegebied. Als we dan de laatste nacht zelf eillen omboeken geeft Aktiva niet thuis. Kortom als je l angs de Loire wilt fietsen kan het leuker sfeervoller en goedkoper dan bij Aktiva.

 • Algemeen 4
op 1 oktober 2015 bestemming: Engeland / Aylesford, reisperiode: mei 2015

Wij hebben een wandelvakantie via Aktiva tours gedaan door Kent over de North Downs Way. Geweldige reisbegeleiding en een uniek verblijf in het klooster "The Friars". De wandelingen zijn zeer goed gemarkeerd door "de tuinen van Kent"! Een prachtige vakantie mede door onze reisleidster die zorgde dat het voor ons een relaxte week werd. De groepen van maximaal 8 personen zorgen voor de nodige gezelligheid! Kortom een aanrader voor sportievelingen.

 • Algemeen 9
op 1 oktober 2015 bestemming: Spanje / Competa, reisperiode: oktober 2015

Goed gehuisvest,leuk bergdorpje met goede eetcafe's en restaurants. Gids woont en kent het gebied als zijn broekzak. Ook dagje naar het Alhambra geregeld. Geweldig.

 • Algemeen 8
 • 1
 • 2
 • Volgende