Booking.com beste hotelaanbieder van Nederland

Geschreven op 14 januari 2015 door Vanessa

Booking.com met Reisgraag award
Booking.com met Reisgraag award
Van origine opgericht in Nederland en inmiddels werken er al meer dan 8.000 mensen wereldwijd bij Booking.com. Deze reisorganisatie mag zich dit jaar de beste hotelaanbieder van Nederland noemen. Het is voor het eerst dat Booking.com de Reisgraag award wint. Vooral de overzichtelijke website wordt erg positief beoordeeld. De organisatie kreeg een 7,5 gemiddeld.

Booking.com

“Wij zijn natuurlijk heel blij met de Reisgraag award voor Booking.com, met name omdat het een erkenning is op basis van feedback van klanten. Daar zijn we trots op want ook voor Booking.com staat de klant op de eerste plaats en al onze ruim 8.000 Booking.com medewerkers zijn iedere dag bezig om de beleving van onze klanten verder te optimaliseren. Een award als deze is een erkenning hiervan en voor ons de perfecte motivatie om nog beter te worden”, aldus Gillian Tans, COO van Booking.com.

Awards

De Reisgraag awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste reisorganisaties in verschillende categorieën. Dit jaar zijn ze uitgereikt in 14 categorieën, waaronder beste hotelaanbieder maar ook bijvoorbeeld beste landenspecialist, verre reizen en de meest populaire reisorganisatie. De beste zijn degene die de hoogste cijfers krijgen van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Nieuw dit jaar zijn de awards voor vakantiebestemmingen, ook gebaseerd op cijfers van mensen die er geweest zijn.

Overzicht van alle winnaars

Nieuws