Booking.com weer beste hotelaanbieder

Geschreven op 18 januari 2016 door Vanessa

Reisgraag Award Booking.com
Reisgraag Award Booking.com
De beddengigant Booking.com heeft vandaag de dag meer dan 450.000 hotels in het aanbod, en daarnaast ook nog bijna 400.000 accommodaties op villas.com. Ondanks dat ze een enorm aanbod hebben gaat het niet ten kosten van de service. Booking.com is namelijk voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot de beste reisorganisatie in de categorie 'Hotel'. Deze internationale speler is opgericht in Nederland en nog steeds staat het hoofdkantoor in Amsterdam.

Booking.com neemt award in ontvangst
Booking.com neemt award in ontvangst


Michiel de Vor (Booking.com): "Wij zijn natuurlijk heel blij met de Reisgraag award voor Booking.com, vooral omdat het een erkenning is op basis van feedback van klanten. Daar zijn we trots op want ook voor Booking.com staat de klant op de eerste plaats en al onze ruim 10.000 Booking.com medewerkers zijn iedere dag bezig om de beleving van onze klanten verder te optimaliseren. Een award als deze is een erkenning hiervan en voor ons de perfecte motivatie om nog beter te worden".

De Reisgraag awards zijn 5 jaar geleden in het leven geroepen om een eerlijk beeld te schetsen van de kwaliteit van reisorganisaties. Afgelopen jaar zijn er meer dan 6.000 reviews geschreven, enkel en alleen door reizigers. Alle reviews worden handmatig gecontroleerd. Dit is de enige publieksprijs in Nederland waarbij alleen de ervaring van de consument de doorslag geeft.

Bekijk alle winnaars van deze publieksprijs

Nieuws