Schrijf een ervaring over Cycletours en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe fietsvakanties bij Cycletours

Geschreven op 4 maart 2020 door Anique

De wateren van Corfu
De wateren van Corfu
Cycletours heeft nieuwe reizen toegevoegd aan het aanbod. Zo is er een nieuwe individuele kinderreis toegevoegd en ook een nieuwe renners groepsreis. 

De nieuwe individuele reis gaat naar het eiland Corfu, een plek die zeer geschikt is voor een vakantie met kinderen. De fietsvakantie brengt je door de prachtige en groene natuur, gevolgd over weggetjes met mooie uitzichten. Daarnaast is er veel te zien in de omgeving en is er voldoende zwemgelegenheid voor de kinderen. Je verblijft op twee verschillende plekken, waardoor er niet te vaak verhuisd hoeft te worden. 

Een andere nieuwe reis is de reis 'Zo veel mogelijk cols in de Pyreneeën'. Deze reis vindt plaats op de grens tussen Frankrijk en Spanje en is geschikt voor de geoefende fietser. Het is flink berg op en af op de krinkelende weggetjes door het ruige landschap. Verder moet je rekening houden met zo'n 100 – 140 km per dag fietsen. De reis duurt twee weken en je verblijft op campings. De reis begint en eindigt in Pamploma. Inbegrepen is het vervoer vanuit Nederland, bagagevervoer en technische assistentie en materiaalservice.