Schrijf een ervaring over Cycletours en maak kans op mooie prijzen!

Veel nieuw aanbod bij Cycletours

Geschreven op 24 januari 2017 door Vanessa

Fietsvakanties
Fietsvakanties
Reisorganisatie Cycletours is bekend vanwege de fietsvakanties die zij aanbieden in verschillende landen als Denemarken, Duitsland, Ecuador, Frankrijk incl. Corsica, Griekenland incl. Rhodos & Corfu, Italië, Malta & Gozo, Marokko, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Spanje incl. Mallorca, Vietnam, Zuid-Afrika en Zwitserland. In het programma voor 2017 hebben zij veel verschillende nieuwe reizen, zo is het programma Renners 2017 uitgebreid met 3 nieuwe individuele reizen en 7 nieuwe groepsreizen. De groepsreizen voor Levensgenieters 2017 zijn uitgebreid met een 6-tal nieuwe fietsvakanties. Als laatste is het aanbod van fietsvakanties met kinderen voor families uitgebreid en vernieuwd met 4 nieuwe fietsvakanties.

Fietsvakanties met kinderen, reizen voor Globetrotters en de groepsreizen voor Levensgenieters zijn beschikbaar via hun partner Sawadee. Cycletours organiseert de reizen en bij Sawadee kun je ze boeken. Fietsreizen voor Renners, de individuele reizen voor Levensgenieters en de Fietsbussen vind je direct op de site van Cycletours. Ook voor fietsreizen op maat voor groepen, bedrijven, clubs e.d. kun je contact opnemen met deze reisorganisatie.

Cycletours biedt ook fietsbussen aan. Zo reis je met je eigen fiets comfortabel, veilig en milieubewust naar het startpunt van de fietsvakantie. De hele zomer rijden Royal Classbussen elke week naar de mooiste fietsgebieden van Europa. In 2017 gaat de fietsbus naar de volgende landen en streken:
- Frankrijk: Loire, Bretagne, Provence, Alpen, Dordogne, Midi-Pyreneeën, Cote d’Azur, Ardèche & Cévennen, Languedoc en Pyreneeën.
- Italië: Toscane en Umbrië.
- Spanje: Catalonië, Navarra, Rioja & Castillië, Pyreneeën, Baskenland.
- Oostenrijk: Alpen, Karinthië.
- Slovenië: Karawanken & Triglav.