Griekenland nieuwe bestemming De Jong Intra

Geschreven op 18 juli 2018 door Roos

Ontdek o.a. Athene met De Jong Intra
Ontdek o.a. Athene met De Jong Intra
Reisorganisatie De Jong Intra Vakanties heeft een nieuwe bestemming toegevoegd aan het al zeer ruime reisaanbod. Vanaf juli kun je er als reiziger fly-drives naar Griekenland boeken, waarmee je met een huurauto de prachtige Mediterrane omgeving kunt ontdekken. Welke plekken in Griekenland er precies worden aangeboden lees je verder in dit nieuwsbericht.

Bestemmingen in Griekenland

De Jong Intra biedt al rondreizen aan op andere bestemmingen wereldwijd en vanaf juli nu ook in Griekenland. Je kunt nu met de reisorganisatie het onontdekte Noord-Griekenland ontdekken, het klassieke midden van het land en de Peloponnesos in het zuiden van Griekenland. Er is keuze uit rondreizen van 8, 10 en 12 dagen. Tijdens de fly-drives ontdek je op eigen tempo de mooiste tempels, karakteristieke dorpjes en de zeer smakelijke Griekse keuken. Enkele mooie bezienswaardigheden die je kunt bezoeken zijn Delphi, Olympia, de regio Macedonië en hoofdstad Athene. Reizigers verblijven in kleine authentieke guesthouses en boutique hotels.

Boeken

Je boekt de rondreis altijd inclusief ontbijt en de huurauto is ook bij de prijs inbegrepen. Op de website van De Jong Intra kun je de reizen bekijken en boeken, maar ook bij het reisbureau.

Nieuws