De Jong Intra al 3x op rij de beste reisorganisatie

Geschreven op 18 januari 2016 door Vanessa

Coby van Dongen met de Reisgraag Award
Coby van Dongen met de Reisgraag Award
De Jong Intra bestaat al sinds 1972 en doet er alles aan om de juiste vakantie voor iedereen samen te stellen. Dit wordt door hun klanten gewaardeerd met gemiddeld een 8,3! Uit meer dan 6.000 reviews blijkt De Jong Intra uit Ridderkerk hierdoor de beste reisorganisatie in de categorie 'allround'.

Coby van Dongen (commercieel directeur van De Jong Intra): "Voor het derde jaar op rij heeft de Jong Intra Vakanties de Reisgraag award ontvangen voor de beste allround reisorganisatie. Daar ben ik bijzonder trots op en heel blij mee. De waardering die onze klanten op deze manier uitspreken, ervaar ik als een kroon op het werk voor mijn collega’s die dagelijks actief zijn om voor onze gasten mooie bus- vlieg- auto- en treinvakanties te verzorgen."

De Reisgraag awards zijn 5 jaar geleden in het leven geroepen om een eerlijk beeld te schetsen van de kwaliteit van reisorganisaties. Afgelopen jaar zijn er meer dan 6.000 reviews geschreven, enkel en alleen door reizigers. Alle reviews worden handmatig gecontroleerd. Dit is de enige publieksprijs in Nederland waarbij alleen de ervaring van de consument de doorslag geeft.

Bekijk alle winnaars van deze publieksprijs.

Nieuws