De Jong Intra beste reisorganisatie 2014!

Geschreven op 9 januari 2014 door Vanessa

RIDDERKERK - Reisorganisatie De Jong Intra Vakanties uit Ridderkerk heeft vandaag de Reisgraag-award in ontvangst genomen. De Jong Intra Vakanties heeft de award gewonnen in de categorie 'Allround'. De awards worden uitgereikt aan de reisorganisaties met de hoogste cijfers. Deze cijfers krijgen ze van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. De Jong Intra Vakanties krijgt gemiddeld een 8,5 en mag zichzelf het hele jaar de beste reisorganisatie noemen.

Trots

Reactie van commercieel directeur Coby van Dongen: "Het team van de Jong Intra Vakanties is trots op de Reisgraag-award in de categorie allround touroperator. Onze ambitie is kort samen te vatten; wij willen dat onze klanten een onbezorgde en onvergetelijke vakantie hebben. Als onze klanten met een prachtige herinnering naar huis komen, stemt ons dat gelukkig. Daar doen we het voor!"

Awards

Het winnen van een publieksaward is natuurlijk een grote eer want dit geeft aan hoe de klanten over een organisatie denken en dat vinden wij belangrijker dan dat de award wordt uitgereikt aan degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart. Bij De Jong Intra Vakanties wordt vooral de reisbegeleiding goed gewaardeerd.

De Jong Intra Vakanties

Al sinds 1972 is de Jong Intra Vakanties een onafhankelijke, allround touroperator die reizen aanbiedt per auto, touringcar, trein en vliegtuig. Je kunt er o.a. terecht voor een autorondreis door Europa, stedentrip New York of groepsrondreis Thailand.

Bekijk het totale overzicht van de beste reisorganisaties van 2014
Bekijk de ervaringen over De Jong Intra

Nieuws