Met De Jong Intra naar Marbella

Geschreven op 10 september 2018 door Gina

Puerto Banus, Marbella
Puerto Banus, Marbella
De Jong Intra Vakanties biedt diverse bestemmingen in de Costa del Sol aan, waaronder Marbella. Marbella is een echte aanrader en geschikt voor meerdere doelgroepen. Zo is Marbella erg aantrekkelijk onder de jongeren. Overdag wordt er genoten van de zon en prachtige stranden en 's avonds is er een bruisend nachtleven met meer dan genoeg stapmogelijkheden. Volgens de medewerkers van de Jong Intra, de perfecte combinatie voor een onvergetelijke feestvakantie. Maar Marbella is ook geschikt voor gezinnen, stellen en ouderen. Denk er wel aan dat Marbella niet zomaar een bestemming is. Het draait hier om zien en gezien worden waardoor de prijzen dan ook een stuk hoger liggen dan de rest van de Costa del Sol. Maar dit zorgt er wel voor dat je je ogen uitkijkt op deze bestemming.

Marbella beschikt over een oud centrum met talloze restaurants en barretjes, een wandelboulevard en prachtige stranden. Het heeft verschillende hippe beachclubs en nachtclubs waar jong en oud zich kunnen vermaken. Op zoek naar het hogere segment in Marbella? Breng dan eens een bezoek aan de exclusievere clubs van de stad. Deze exclusieve clubs hebben een adembenemende entourage en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

De Jong Intra biedt alleen hotels en appartementen aan in de buurt van het oude centrum, aan de boulevard of bij de haven. Er wordt vanaf meerdere luchthavens in Nederland, België en Duitsland gevlogen op de Spaanse stad. Maar Marbella is ook met de auto goed te bereiken.

Nieuws