De Jong Intra Vakanties breidt aanbod autoreizen uit

Geschreven op 1 mei 2020 door Gina

Bodensee met uitzicht op de Alpen
Bodensee met uitzicht op de Alpen
De Jong Intra Vakanties heeft haar aanbod voor een autovakantie dicht bij huis flink uitgebreid. Met name het aanbod voor de Benelux, Duitsland en Oostenrijk is uitgebreid door de organisatie. Met dit aanbod hoopt de Jong Intra haar klanten dit jaar toch nog de mogelijkheid te geven te genieten van een welverdiende vakantie.

De Jong Intra Vakanties speelt in op de huidige situatie door hun focus voor nu te verleggen op een vakantie dicht bij huis. Volgens Coby van Dongen, Commercieel directeur van de organisatie, heeft het inkoopteam niet stilgezeten. Zij zijn actief bezig geweest met het zoeken naar gezellige appartementen, fijne hotels en mooie vakantieparken en campings in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk. Dit om een vakantie dicht bij huis voor hun klanten dit jaar toch nog mogelijk te maken.

Het nieuwe aanbod voor de autoreizen dicht bij huis is binnenkort boekbaar. Naar verwachting zal het aanbod de komende periode ook nog verder aangevuld worden. Coby van Dongen hoopt op deze manier toch te kunnen voldoen aan de opkomende vraag van de consument. Volgens de commercieel directeur is en blijft vakantie belangrijk voor velen mensen.

Nieuws