Nieuwe reizen bij De Jong Intra Vakanties

Geschreven op 7 december 2017 door Paula

Harry Potter studio's in Londen
Harry Potter studio's in Londen
De Jong Intra Vakanties heeft een aantal nieuwe rondreizen aan het aanbod toegevoegd. Het gaat om groepsrondreizen, autorondreizen en privérondreizen naar bestemmingen over de hele wereld. Daarnaast heeft de reisorganisatie verschillende andere reizen toegevoegd.

De nieuwe rondreizen in het aanbod van De Jong Intra Vakanties zijn een premium tour door Ierland, Engeland en Schotland, een rondreis door het zuiden van Zweden, een rondreis langs de Griekse eilanden Syros, Paros en Santorini, een rondreis voor families door Toscane, een wildlife rondreis door Finland, een autorondreis door Amerika, een groepsrondreis door Canada, een privérondreis langs de Indonesische eilanden Ambon en Saparua, een privérondreis door Bali en een groepsreis door het westen van Maleisië.

De andere nieuwe reizen die zijn toegevoegd aan het aanbod zijn een driedaagse reis naar Disneyland Parijs, een vijfdaagse reis naar de Harry Potter studio's in Londen, een rondreis door Noorwegen, Finland of Lapland met het openbaar vervoer en een vijfdaagse individuele midzomernachtreis door Tromsø.

Daarnaast biedt De Jong Intra Vakanties nu camperhuur aan in Engeland, hebben ze de regio rondom Trapani en Costa Almeria aan het bestemmingsaanbod toegevoegd en bieden ze rondreizen door Borneo aan in internationaal gezelschap.

Nieuws