Stel je eigen wintersportvakantie samen bij De Jong Intra

Geschreven op 24 juli 2015 door Christel

Wintersport in Frankrijk
Wintersport in Frankrijk
Voor wintersportliefhebbers maakt De Jong Intra het nu mogelijk om zelf een wintersportvakantie samen te stellen. Met behulp van het nieuwe Smart Snowpakket kun je nu je eigen wintersportvakantie aanpassen aan je persoonlijke wensen.

Smart Snowpakket

Met het Smart Snowpakket kun je zelf gemakkelijk de juiste ingrediënten kiezen voor een geweldige wintersportvakantie. Kies bijvoorbeeld voor het vervoer dat jij het prettigst vindt. Er zijn verschillende mogelijkheden: je kunt ervoor kiezen om met je eigen vervoer te gaan, maar De Jong Intra biedt ook reizen per trein, vliegtuig of luxe pendelbus aan. Behalve vervoer kun je ook zelf een accommodatie kiezen. Het aanbod van De Jong Intra bestaat uit verschillende typen accommodaties in verschillende prijsklassen. 

Extra's

Om je wintersportvakantie zo goed mogelijk te regelen, bevat het Smart Snowpakket ook enkele extra's. In veel gevallen is het mogelijk om van tevoren je skipas, lessen bij een skischool en skihuur te regelen. Op deze manier kun je zorgeloos genieten van je vooraf geheel geregelde wintersportvakantie. 

Nieuws